junior_ik Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Kajete mesta v Plovdiv kadeto prodavat i montirat metanovi uredbi! Blagodaria Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Представителите на Опел монтират перфектно метанови уредби.Возил съм се в няколко коли на които те са слагали и центровали уредбите и трябва да кажа, че са наистина добри.И самите шофьори са много доволни от сервиза Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior_ik Posted April 20, 2005 Author Share Posted April 20, 2005 A znaesh li kade e predstavitelstvoto na Opel v Plovdiv? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GLT Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Kajete mesta v Plovdiv kadeto prodavat i montirat metanovi uredbi! Blagodaria Пазарджишко шосе, срещу входа на новата сграда на ПУ. тел. 968926 От доста време работят и имат много работа, търсени са. Имат и сервиз в София. Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior_ik Posted April 20, 2005 Author Share Posted April 20, 2005 A niakoi znae li dali "AVTOMETAN" OOD imat predstavitelstvo v Plovdiv? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonX Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Пазарджишко шосе, срещу входа на новата сграда на ПУ.тел. 968926 От доста време работят и имат много работа, търсени са. Имат и сервиз в София. <{POST_SNAPBACK}> Syglasen sym s GLT, tam naistina praveli super centrovka na metanovi uredbi s koeto mogat da se pohvalqt dosta malko firmi v BG.. ~offtopic Sorry za latineca, no winBoz flexBoz.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifon Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 а можете ли да споменете и цена примерно и също... много ли се губи от мощността? примерно ако колата ми е 110 коня какво ще и се случи :ч) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_2004 Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Mi mai e po zle ot gazta daje.Znam 4e na niski oboroti stava mnogo slaba kolata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonX Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 а можете ли да споменете и цена примернои също... много ли се губи от мощността? примерно ако колата ми е 110 коня какво ще и се случи :ч) <{POST_SNAPBACK}> Mi.. edin taksimetrov shofior mi kaza 1200lw. montaj.. i oskypqvaneto.. [izplashtane], neznam moje i da me e izlygal, a za proizvoditelnostta-ne pada tolkova ot metana.. vypreki che si pada de.. kolkoto ot tejestta na metanovata butilka.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Има една фирма "Алекс" на ул. Лозенград, добри са, но незнам точно кой номер е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 ...a za proizvoditelnostta-ne pada tolkova ot metana.. vypreki che si pada de.. kolkoto ot tejestta na metanovata butilka.. <{POST_SNAPBACK}> Колега, май клока и работата с компа са ти дошли в повече За каква производителност на колата говориш А за тежестта си прав - на всяка кола се подсилва задния мост с допълнителни пружини и евентуално тампони Link to comment Share on other sites More sharing options...
ex-impo Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 ... много ли се губи от мощността?примерно ако колата ми е 110 коня какво ще и се случи :ч) <{POST_SNAPBACK}> ами колата става като цяло доста по-мудна и не реагира толкова на "настъпване" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ala-bala Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Аз се интересувах доста от метана и мога да ви каже какво съм си систематизирал като информация за мен (не тяърдя че са верни или не - просто мои заключения на базата на мнения на специалисти и не хора които ползват Метан) предимства (то е само 1): 1. Ниска цена **** с мнго АКО - Ако успее да се избие с много каране по-скъпата уредба, най-вече от цената на бутилките - по-скъпа поддръжка - за центроване .... отново има смисъл с много каране - очаква се от 2006 да влезе в сила и акциз върху метана (какъвто в момента няма) и цената може би ще надхвърли цената на пропан-бутана за 100км Недостатъци (тук май са повечко) 1. По скъпа уредба 2. Тежки бутилки /проблемно е за по-малките коли, също се променя и натоварването на окачването,а оттам начина на возене/ 3. Малък пробег с едно зареждане /за сега е недостатък, но ако напраят много станции както са сега за прупан-бутана, това няма да е така - да се надяваме да стане по-скоро/ 4. Динамиката на автомобила пада значително. Това поради факта 4е метана се запалва доста по бавно и за целта се слагат устройства за промяна на фазата на зашпалването Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.