Jump to content
BulForum.com

Metanovi uredbi

junior_ik

Recommended Posts

Представителите на Опел монтират перфектно метанови уредби.Возил съм се в няколко коли на които те са слагали и центровали уредбите и трябва да кажа, че са наистина добри.И самите шофьори са много доволни от сервиза :)

Kajete mesta v Plovdiv kadeto prodavat i montirat metanovi uredbi! Blagodaria

Пазарджишко шосе, срещу входа на новата сграда на ПУ.

тел. 968926

От доста време работят и имат много работа, търсени са. Имат и сервиз в София.

Пазарджишко шосе, срещу входа на новата сграда на ПУ.

тел. 968926

От доста време работят и имат много работа, търсени са. Имат и сервиз в София.

Syglasen sym s GLT, tam naistina praveli super centrovka na metanovi uredbi s koeto mogat da se pohvalqt dosta malko firmi v BG..

~offtopic Sorry za latineca, no winBoz flexBoz..

а можете ли да споменете и цена примерно

и също... много ли се губи от мощността?

примерно ако колата ми е 110 коня какво ще и се случи :ч)

а можете ли да споменете и цена примерно

и също... много ли се губи от мощността?

Mi.. edin taksimetrov shofior mi kaza 1200lw. montaj.. i oskypqvaneto.. [izplashtane], neznam moje i da me e izlygal, a za proizvoditelnostta-ne pada tolkova ot metana.. vypreki che si pada de.. kolkoto ot tejestta na metanovata butilka.. ;)

...a za proizvoditelnostta-ne pada tolkova ot metana.. vypreki che si pada de.. kolkoto ot tejestta na metanovata butilka.. ;)

Колега, май клока и работата с компа са ти дошли в повече :woot За каква производителност на колата говориш :D А за тежестта си прав - на всяка кола се подсилва задния мост с допълнителни пружини и евентуално тампони ;)

... много ли се губи от мощността?

ами колата става като цяло доста по-мудна и не реагира толкова на "настъпване" :punk

Аз се интересувах доста от метана и мога да ви каже какво съм си систематизирал като информация за мен (не тяърдя че са верни или не - просто мои заключения на базата на мнения на специалисти и не хора които ползват Метан)

предимства (то е само 1):

1. Ниска цена **** с мнго АКО

- Ако успее да се избие с много каране по-скъпата уредба, най-вече от цената на бутилките

- по-скъпа поддръжка - за центроване .... отново има смисъл с много каране

- очаква се от 2006 да влезе в сила и акциз върху метана (какъвто в момента няма) и цената може би ще надхвърли цената на пропан-бутана за 100км

Недостатъци (тук май са повечко)

1. По скъпа уредба

2. Тежки бутилки /проблемно е за по-малките коли, също се променя и натоварването на окачването,а оттам начина на возене/

3. Малък пробег с едно зареждане /за сега е недостатък, но ако напраят много станции както са сега за прупан-бутана, това няма да е така - да се надяваме да стане по-скоро/

4. Динамиката на автомобила пада значително. Това поради факта 4е метана се запалва доста по бавно и за целта се слагат устройства за промяна на фазата на зашпалването

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...