Jump to content
BulForum.com

Търся програма

*DIDO*

Recommended Posts

Здравейте, трябва ми програма, с която да мога да си набера едно уравнение, но за целта ми трябват символи като (дробна черта и корен квадратен).Мерси предварително за помощта

Здравейте, трябва ми програма, с която да мога да си набера едно уравнение, но за целта ми трябват символи като (дробна черта и корен квадратен).Мерси предварително за помощта

ето ти Mathtype, който е разширена приставка към Word:

ЦЪК

хубаво е преди да питаш да си потърсил.

също така самия микроскофт Ворд си има Equation editor 3.0, който обаче не се инсталира по дефолт, а трябва да си го поискаш.

вкарването на формули в .doc става от менюто insert>object>Microsoft Equation 3.0 (за Office XP). за другите версии на офиса, метода е аналогичен.

formula.JPG

Ето какви възможности разкрива Уърд!

За любознателните това е една формулка по Процеси и Апарати за намиране на работната точка на центробежна помпа с тръбопровод! :rolleyes:

microsoft equation 3.0 е много добра програма за Word. Можеш да си я изтеглиш от страницата на майкрософт ако не знаеш как ползвай чичо гугъл и нямаш проблеми. Като инсталираш ползвай инструкциите на mobo ;)

Пробвай с Mathcad Pro. Mайка ми смята на нея. Все едно си взел лист и химикал и си си написал уравненията :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...