*DIDO* Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Здравейте, трябва ми програма, с която да мога да си набера едно уравнение, но за целта ми трябват символи като (дробна черта и корен квадратен).Мерси предварително за помощта Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Microsoft Word Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Ако е само набиране Word трябва да свърши работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Здравейте, трябва ми програма, с която да мога да си набера едно уравнение, но за целта ми трябват символи като (дробна черта и корен квадратен).Мерси предварително за помощта <{POST_SNAPBACK}> ето ти Mathtype, който е разширена приставка към Word: ЦЪК хубаво е преди да питаш да си потърсил. също така самия микроскофт Ворд си има Equation editor 3.0, който обаче не се инсталира по дефолт, а трябва да си го поискаш. вкарването на формули в .doc става от менюто insert>object>Microsoft Equation 3.0 (за Office XP). за другите версии на офиса, метода е аналогичен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Ето какви възможности разкрива Уърд! За любознателните това е една формулка по Процеси и Апарати за намиране на работната точка на центробежна помпа с тръбопровод! Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 microsoft equation 3.0 е много добра програма за Word. Можеш да си я изтеглиш от страницата на майкрософт ако не знаеш как ползвай чичо гугъл и нямаш проблеми. Като инсталираш ползвай инструкциите на mobo Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 Пробвай с Mathcad Pro. Mайка ми смята на нея. Все едно си взел лист и химикал и си си написал уравненията Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 Ако е само за набиране - естествено Word-a. Ако искаш и решения аз използвам Mathematica 5 и съм много доволен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoian88 Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 Izpolzvai Equation editor v Microsoft Word s nego se nabirat nai razli4ni formuli i uravneniq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.