JOU JOU Posted May 17, 2005 Share Posted May 17, 2005 Слушам си черната музика и много се кефя но има едно нещо което не понасям и това е метъла със всичките му подразделения <{POST_SNAPBACK}> И аз много обичам да гледам черна музика - без звук. Умирам от кеф да гледам стойките и чалъмите на неграта - та то си е жив цирк. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 17, 2005 Share Posted May 17, 2005 Умирам от кеф да гледам стойките и чалъмите на неграта - та то си е жив цирк. <{POST_SNAPBACK}> Offtopic:Ами от маймуни какво друго да очакваш, освен маймунджолъци?? Допълнителен е факта, че сега рапът няма нищо общо с началото,когато се е създавал като стил - сега си е чалга с малко по-различен ритъм.Едно време е било музика.Сега е драйф. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TITAN4O Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 Goa & Psychodelic предимно !!!! Но като цяло - TRANCE RuLzZzZz Една от любимите ми Goa групи са Astral Projection ,които ме карат да се отпусна и да се понеса по мелодията на песните им, като отлетя из онесеното ми мелодично съзнание, докато за Psychodelic-a са определени песни на групи, който ме вадят извън контрол и освобождавам цялата си енергия ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 Слушам САМО Rammstein от метъл групите. А иначе techno и trance. Мразя чалга! П.С. Някой ще ми каже ли кво е тва Ska. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cTo9H Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 Когато съм ядосан слушам метъл по този начин си го изкарвам не на някои друг а на музиката,когато сам весел настроен за купончета и мацки си слушам бясната чалгиика,а когато няма кво да правя и си седя сам вкъщи и си чатя си надувам електронното и си издивявам . Според мен всяка музика си има своето предназначение и ваздеиства по различен начин в определени ситуаций.Сега например в момента сам си веселяк и сам си надул Азис-Обречи ме на любов Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 10, 2005 Share Posted June 10, 2005 Ами... слушам доста стилове, коренно различни един от друг. Без чалга, разбира се Отговора на въпроса, съдържащ се в заглавието е един и е логичен - ЗАЩОТО МИ ХАРЕСВА! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 П.С. Някой ще ми каже ли кво е тва Ska. <{POST_SNAPBACK}> Пънкарийка. Намери си на Кокошо глава поесничката "Лятна ска" -тя е добро олицетворение.По принцип ската е весела мелодийка с незатормозяващ текст.Абе майтапчийско е Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Слушам любимата си музика: 1. За забавление 2. За излизане от депресия 3. Ех, хубави спомени ми носи! 4. От скука понякога 5. В кръвта ми е 6. По навик 7. Другата не ми допада 8. Приятелите ми също я слушат 9. За да разбере по-старото от мен поколение, че И сега се прави стойностна музика! 10.За да се хваля с музикалния си вкус Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio_bg Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 Ами аз да ви каза слушам страшно много ROCK(изобщо тва ми любимия стил).Така значи казах кво слушам а сега тря да поясня за кво го слушам(бати тъпия въпрос маина).Все пак слушам го, защото ме зарежда с енергия особено когато надуя уредбата на мах(бати кефа).Имам чувството че сам некоя рок звезда и съм на концерта(откачено нали).Много ме кефи!!!По друг начин не мога да ви го обясня!? YO Link to comment Share on other sites More sharing options...
emirates stadion Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 Слушам това,което слушам,защото друго не се чува Link to comment Share on other sites More sharing options...
xsakex Posted July 24, 2005 Share Posted July 24, 2005 Слушам hardcore, Oi!, Ska, Hip-Hop, punk, metalcore... мразя елементарната музика, която щом я чуеш в автобуса напът към даскало ти се върти цял ден в главата. А горепосочената музика я слушам, защото благодарение на нея (музиката) и текстовете живея! Много крайно, но има голямо значение каква музика слушаш, защото текста ти се набива в главата и ти действа подсъзнателно (според мен). И ако цял ден слушаш как някой друса или обира поредната 90 годишна бабичка за да си купи грамаж => дори не съзнателно се подражава на това. много се олях...това е от мен. П.П. Слушам и Prodigy, не знам поради какви причини, но ме размазват понякога. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 Слушам музиката , която харесвам , защото в нея има послание и доста смислъл, а освен това ме кефи.Говорим за БГ рап (old skull ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 slusham psychedelic zashtoto mi haresva burzoto mu tempo i mnogoobrazieto ot zvuci koito postoqno se promenqt i "razpadat" upliftinga puk me kefi zaradi "vdigashtoto" si svoistvo kogato go slusham vsichko mi vri /bez znachenie ot situaciqta/ Goa i tranca gi slsuham poradi podobni prichini.Kato cqlo muzikata bez tekst e predpochitana ot men v tva chislo i nqkoi kitarji kato stiv vai ili vini mur.Prosto ne mi haresva da se zaangajiram da slusham i usmislqm teksta na nqkoq pesen i taka avtorat i ili izpalnitelqt da si nalaga mnenieto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
silvi Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 slu6am rap za6toto me zarejda s energiq i me naduxva.prosto mi xaresva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Музиката подсилва чувствата и усещанията ми затова и нямам любим стил, всичко е до момента и настроението. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trent Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Защото никой друг не я слуша или поне малко хора, защото няма друга такава, защото се връзва напълно със личноста и съзнанието ми, защото ми показва правилния път и защото имам прекалено хубави спомени от нея за да не я слушам Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Ти какво, Nine Inch Nails искаш да кажеш, че ги слушат малко хора ли? Аз пък слушам музиката, която слушам, за да избивам комплекси да се правя на интересен и на много различен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trent Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 именно това искам да ти кажа приятелю...но мисълта ми не беше само за тях, както и да е... Е, сега можеш да се хвалиш, че си ги чувал... Дано да си интересен и различен както казваш, и най-вече това да те прави щастлив... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Peru Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Слушам рок, рап,поп, техно и малко метал.Всичко според момента - дали аз си я пускам или от някаде я чувам.Понякога ме зарежда с енергия, понякога се разтоварвам с нея, а понякога не мога да я слушам(например чалгата). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 Музиката за мен не е просто някакъв музикален съпровод на ежедневието ми,тя е част от моя живот.Кара ме да се усмихвам.Кара ме да плача.Кара ме да крещя.И стилът няма абсолютно никакво значение,защото добрата музика не е подвластна на граници... Иначе като се замисля какво слушам-ами почти всичко-pop-rock,rock,alternative,metal(хубаво е да има някой,който да крещи вместо теб,retro...понякога даже и лигав поп,ама това е като се изчаткам съвсем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Слушам prodigy,korn i system of a down za6totome zarejdat s energiq i me karat da si klatq glavata. Slu6am hiphop kogato mi e veselo.4alga ne slu6am!!! A ot verme na vreme slu6am i trans i ky6ta za6toto me radva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Музиката за мен не е просто някакъв музикален съпровод на ежедневието ми,тя е част от моя живот.Кара ме да се усмихвам.Кара ме да плача.Кара ме да крещя.И стилът няма абсолютно никакво значение,защото добрата музика не е подвластна на граници... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Ами така си е както е казано отгоре Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlitHead Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Слушам музика за да се концентрирам. А каква музика завиаи от настроението. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.