PSYCHOSIS Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Стилове в музиката доволно много, групи - колкото си искаш. Всеки е свободен да избира какво да слуша. И тук идва въпросът ми - защо слушате точно тази музика, която слушате? Какво ви доставя? Как ви кара да се чувствате? Зарежда ли ви с енергия или ви помага да разпуснете? Или пък я слушате, за да ви приемат в някаква компания или за да впечатлите някой? Признайте си Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Аз слушам метъл, за да впечатля боговете, и най-вече Зевс Майтап, слушам го, защото има много басссс, жици, бичкии и т.н. Знам, че обяснението не е от най-нормалните, обаче тва чувствам. Другите почитатели не таз' велика музика ще ме разберат Link to comment Share on other sites More sharing options...
joy-stick Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Аз слушам Хип Хоп когато съм много весел (в повечето време). Незнам защо но много хора които са метали гледат на хората които гледат на хората които слушат Хип Хоп като на някакви тапаци . Слушам и метъл но това е само когато съм ядосан. Аз нямам нищо против всякаква музика освен прословутата българска БОЗА Чалгата Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Метъл, защото съм бунтуващ се и агресивен младеж Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Аз съм за Рапа щото ме кефи това е обяснението И техно слушам защото кърти Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Това, което го слушам, го слушам, защото е моята музика, защото ме кара да се чувствам цял е нейно присъствие, защото има смисъл за мен, защото изразява идеи и усещание, които са ми присъщи и го прави по моя начин... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Слушам хип-хоп, защото без него ще полудея Слушам когато съм весел, тъжен, ядосам (оправя ми настроението Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 kogato mi e adski kef slu6am bqsna elektronika! kogato mi e super ailqk-G.P. kogato mi e prosta6ko-Offspring! kogato mi se tancuva-j.lo,antique! kogato mi e piqno-4algica kogato mi e gadno-Sugababes! kogato mi e qdosano-garbage! i v suotvetnite nastroeniq -proizvodnite stilove(grupi,izpulniteli)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Слушам музиката,която слушам,щото ме кефи да я слушам Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Мога да слушам много неща ама МЕТЪЛ И ТЕХНО не мога да понасям Тва са двата най гадни стила в музиката Иначе си наблягам на ЧЕРНОТО щото си ме кафят римите и живота който водят изпълнителите на тая музика Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnold Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Slusham mnogo 4ERNA muzika shtoto me kefi zvu4eneto a i horata deto q pravqt muzikata si razbirat ot rabotata.slusham i 4ALGA shtoto mi e v kravta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Понеже съм много нервен и темпераментен човек,слушам музика подхождаща за настроенията ми. Когато съм весел - слушам пънк. Когато съм тъжен - слушам дуум метъл и малко готик Когато съм ядосан слушам траш,блек,блек-дет,дет,грайнд,грайнд-кор. Когато не съм в някое от горните настроения просто слагам Shuffle On и се отдавам на музиката.А я слушам,защото с ръка ми харесва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fori_ox Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 RAP,HOUSE,TEHNO Takava muzika slusham shtoto super mnoo me naduhva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valkyre Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Ми по принцип когато с съм с компанията някаде на дискотека или купон слушам чалга и други нови парчета.Ако когато съм сам и ми е кеф си пускам някои стари но златни парчерта,но по слушам повече бавни песни,балади или някви лирични песнички.Най-много се кефа на Savage Garden,щото музиката им е такава какъв то сам и аз/тва мисля че е тъпо ама../ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ko3a C KaCkA Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Predimno TECHNO, TRANCE, HOUSE i takiva podobni. 4at pat slu6am metal 6toto mi navqhva spomeni, a rap i 4algi4ka redovno ( osobeno kogato piq ) kucheci i po4ti vsi4ko bez nqkoi stilove koito ne razbiram kato Gothic, i t.n Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctora Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Slu6am samo tova, koeto me kefi - House music Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Аз слушам почти всички видове музика и ми действа доста добре ,зарежда ме с енергия Link to comment Share on other sites More sharing options...
orhi Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Ако не слушам музика ще полудея! <{POST_SNAPBACK}> I AZ I AZ I AZ I AZ .ina4e sum mnogo dobre mnogo sum dobre , mdaaaaaaa Muzikata otpri6tva skritata energia v du6ata i tialoto.Tia su6testvuva ot dulgi vremena i e iasno za6to i dnes ia ima.Tia prosto se haresva i dava raznoobrazie.Drugo si e da useti6 kak 4rez neia se izraziavat emocii 4ustva sabitia,kak 4rez neia se pravi pokana i t.n i t.n.GOT E ....slu6aite za da razberete Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Всеки слуша различна музика обаче не мисля че заради музика 2-ма човека тряа да се карат BTW аз слу6ам чужд рок по точо NICKELBACK Link to comment Share on other sites More sharing options...
**ASTERIX**_89 Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Slu6am tova koeto slu6am za6toto me kefi. Po to4no EMINEM 50 CENT i vsqkakuv drug qk rap. ponqkoga i pop mizika Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Слушам Puff Daddy и 50 cent главно както и Eminem, Fat Joe, Lil John и тн.Слушам тази музика защото просто ме изпълва с енергия(най-често за простотии )а иначе като съм на дискотека мога да слушам квато и да е музика и да се разцепвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
andod Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Ami az slu6am kvato muzika ma "kefi" ,toest tq mi dostavq udovolstvie Link to comment Share on other sites More sharing options...
mstar Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Признавам си Слушам класика и джаз. Харесва ми звученето, идеите... (естествено, има и недомислици...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOU JOU Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Защо я слушам ли?! Слушам музика като си почивам за релаксация. Слушам музика като ми и гот. Слушам като не ми е гот - за да ми дойде кефа. Слушам я за да заглуша чалгаджията до мен. Слушам я защото мисля, че е стойностна. "Моята" музика олицетворява истинските неща от живота, тя е сурова, твърда и нежна едновременно - като самия живот. Тя е отричана и обичана; забранявана, заклеймявана и възкръсвала отново. Тя е нещото, което ми помага да намирам сили в ежедната ми работа..... - Е ТВА Е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dankisaa Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Deep - Tech House Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.