Antonio Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 molia ako niakoi prodava ili poznava 4ovek koito si prodava invalidnoto pravo da mi drasne pm i eventualno da se razberem.blagodaria predvaritelno!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 съжалявам,че ще съм в офтопик,но не мога да скрия възмущението си от подобно нещо! прави ли се търговия с такова нещо,бе?и то по този явен начин???баси,аз ли съм олигофрен,ти ли си много нагъл,не знам?! още 1 път се извинявам,че съм офтопик Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonio Posted April 19, 2005 Author Share Posted April 19, 2005 съжалявам,че ще съм в офтопик,но не мога да скрия възмущението си от подобно нещо! прави ли се търговия с такова нещо,бе?и то по този явен начин???баси,аз ли съм олигофрен,ти ли си много нагъл,не знам?!още 1 път се извинявам,че съм офтопик <{POST_SNAPBACK}> priateliu v koi sviat jivee6? nikoi hora imat ne6to koeto triabva na drugi.pazarna ikonomika(tarsene i predlagane)tova e....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 priateliu v koi sviat jivee6?nikoi hora imat ne6to koeto triabva na drugi.pazarna ikonomika(tarsene i predlagane)tova e....... <{POST_SNAPBACK}> tztztztztzt Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Щом не е забранено от закона, значи е морално. Пък и колко инвалиди познаваш, които могат да си позволят да си купят кола ? Хем Антонио ще си има кола без мито, хем някой инвалид ще има пари за лекарства или нещо друго от първа необходимост. Сърди се на държавата, че е оставила такива хора на доизживяване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Въпреки това е гадно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TED Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 А на мен не ми ли е гадно като плащам 160лв. на година данък + винетка за колата Помогнете на Antonio и на някой инвалид Link to comment Share on other sites More sharing options...
ala-bala Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 А на мен не ми ли е гадно като плащам 160лв. на година данък + винетка за колата Помогнете на Antonio и на някой инвалид <{POST_SNAPBACK}> Малко даваш, аз давам по 240лв. данак + 100лв. Гражданска + 54лв. Винетка + КАСКО XXXX.lv Ама тва е в супер тъпа държава жевеем - колата ми е с Еко 4 сертификат а не ми признават че имам катализатор щ'от била над 100 коня. А ниякви си дърти кошници на по 15-20 години дето бълват такива пушилки плащат данак по 30 - 35лв. уж били с катализатор и айде 50% отстъпка. После ми говорете за екология и попазване на околната среда. Не се карайте на човека, по добре част от парите да даде на някой инвалид от колкото много повече на държавата, от която няма полза @Antonio - Само внимавай, че с тези инвалидни има и рискове - ако Инвалида почине (недай си боже) ще те карат за оставащия период да си плщаш митата. Също до като изтекът 3те години колата се води на негово име, а той има и наследници - постараи се да имате перфектен нотариално заверен договор в които пише, че ти си платил сумата (реалната) за колата и в какви случаи се задължажа да ти я прехвърли (колата) а ако се откаже да ти връща сумата. Успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 @Antonio аз искам да ти разясня че сега вече работата с инвалидите не е като преди!!Сега неможеш примерно даи си вземеш едно Паджеро и да го пишеш на някав бедняк!!Има някакви ограничения на кобици и на конски сили!!!Доколкото знам ги ограничиха или до 1.4 или до 1.6 литра но не съм сигурен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 @Antonio - Само внимавай, че с тези инвалидни има и рискове - ако Инвалида почине (недай си боже) ще те карат за оставащия период да си плщаш митата. Също до като изтекът 3те години колата се води на негово име, а той има и наследници - постараи се да имате перфектен нотариално заверен договор в които пише, че ти си платил сумата (реалната) за колата и в какви случаи се задължажа да ти я прехвърли (колата) а ако се откаже да ти връща сумата. Успех <{POST_SNAPBACK}> Абсолютно вярно,иначе обяви за инвалидо право съм срещал в в-к Марица,цените вървят от 300-500 лв.Късмет в търсенето,инвестицията си заслужава Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Stalan Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Ograni4eniqta sa 1,6 kubika 55 ili 60 KW ~75 konski sili ama ne e stra6no ako sa nad tova prosto dopla6ta6 razlikata na $900 po kursa na BNB ostava6ta ti do opredelenoto mito... Az vkarah 1,6; 65KW i trqbva da doplatq 250_300 lv. Osven kopie ot invalidnoto re[enie na TELK ti trqbvat i dr. dokumenti, koito se izkarvat ili s pylnomo6tno ili s li4noto prisystvie na invalida (KAT) i cqlata procedura po proverkata na dokumenti trae 2-3 weeks.... Ako ti trqbva KnowHow pi6i PM P.S. Spoko na vyzmytenite moeto invalidno pravo pone e na sobstvenata mi BABKA!!! Ina4e i az sum za: ПАРИ ЗА ИНВАЛИДИТЕ - НЕ ЗА МИТНИЧАРИТЕ ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Ograni4eniqta sa 1,6 kubika 55 ili 60 KW ~75 konski sili ama ne e stra6no ako sa nad tova prosto dopla6ta6 razlikata na $900 po kursa na BNB ostava6ta ti do opredelenoto mito...Az vkarah 1,6; 65KW i trqbva da doplatq 250_300 lv. Osven kopie ot invalidnoto re[enie na TELK ti trqbvat i dr. dokumenti, koito se izkarvat ili s pylnomo6tno ili s li4noto prisystvie na invalida (KAT) i cqlata procedura po proverkata na dokumenti trae 2-3 weeks.... Ako ti trqbva KnowHow pi6i PM P.S. Spoko na vyzmytenite moeto invalidno pravo pone e na sobstvenata mi BABKA!!! Ina4e i az sum za: ПАРИ ЗА ИНВАЛИДИТЕ - НЕ ЗА МИТНИЧАРИТЕ ! ! ! <{POST_SNAPBACK}> Само че отдавна разликата не се доплаща, ама както и да е. Трябва да се вместиш точно в KW или по малко. Дори и 1KW да си в повече няма да стане в това бъди сигурен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonio Posted April 20, 2005 Author Share Posted April 20, 2005 blagodaria za vsi4kata tazi informacia no vse pak niakoi ne znae li ot kade da si kupia tova pravo(baba,diado,lelia i tn.)6te po4erpia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.