Jump to content
BulForum.com

kupuvam invalidno pravo

Recommended Posts

съжалявам,че ще съм в офтопик,но не мога да скрия възмущението си от подобно нещо! :angry1 :angry: :angry1 прави ли се търговия с такова нещо,бе?и то по този явен начин???баси,аз ли съм олигофрен,ти ли си много нагъл,не знам?!

още 1 път се извинявам,че съм офтопик :huh:

съжалявам,че ще съм в офтопик,но не мога да скрия възмущението си от подобно нещо! :angry1  :angry:  :angry1 прави ли се търговия с такова нещо,бе?и то по този явен начин???баси,аз ли съм олигофрен,ти ли си много нагъл,не знам?!

още 1 път се извинявам,че съм офтопик  :huh:

priateliu v koi sviat jivee6?

nikoi hora imat ne6to koeto triabva na drugi.pazarna ikonomika(tarsene i predlagane)tova e.......

Щом не е забранено от закона, значи е морално. Пък и колко инвалиди познаваш, които могат да си позволят да си купят кола ? Хем Антонио ще си има кола без мито, хем някой инвалид ще има пари за лекарства или нещо друго от първа необходимост. Сърди се на държавата, че е оставила такива хора на доизживяване.

А на мен не ми ли е гадно като плащам 160лв. на година данък + винетка за колата :angry1 :angry1 :angry1

Помогнете на Antonio и на някой инвалид :punk

А на мен не ми ли е гадно като плащам 160лв. на година данък + винетка за колата :angry1  :angry1  :angry1

Помогнете на Antonio и на някой инвалид :punk

Малко даваш, аз давам по 240лв. данак + 100лв. Гражданска + 54лв. Винетка + КАСКО XXXX.lv :angry: Ама тва е в супер тъпа държава жевеем - колата ми е с Еко 4 сертификат а не ми признават че имам катализатор щ'от била над 100 коня. А ниякви си дърти кошници на по 15-20 години дето бълват такива пушилки плащат данак по 30 - 35лв. уж били с катализатор и айде 50% отстъпка. После ми говорете за екология и попазване на околната среда.

Не се карайте на човека, по добре част от парите да даде на някой инвалид от колкото много повече на държавата, от която няма полза :(

@Antonio - Само внимавай, че с тези инвалидни има и рискове - ако Инвалида почине (недай си боже) ще те карат за оставащия период да си плщаш митата. Също до като изтекът 3те години колата се води на негово име, а той има и наследници - постараи се да имате перфектен нотариално заверен договор в които пише, че ти си платил сумата (реалната) за колата и в какви случаи се задължажа да ти я прехвърли (колата) а ако се откаже да ти връща сумата. Успех

@Antonio аз искам да ти разясня че сега вече работата с инвалидите не е като преди!!Сега неможеш примерно даи си вземеш едно Паджеро и да го пишеш на някав бедняк!!Има някакви ограничения на кобици и на конски сили!!!Доколкото знам ги ограничиха или до 1.4 или до 1.6 литра но не съм сигурен! :punk

@Antonio - Само внимавай, че с тези инвалидни има и рискове - ако Инвалида почине (недай си боже) ще те карат за оставащия период да си плщаш митата. Също до като изтекът 3те години колата се води на негово име, а той има и наследници - постараи се да имате перфектен нотариално заверен договор в които пише, че ти си платил сумата (реалната) за колата и в какви случаи се задължажа да ти я прехвърли (колата) а ако се откаже да ти връща сумата. Успех

Абсолютно вярно,иначе обяви за инвалидо право съм срещал в в-к Марица,цените вървят от 300-500 лв.Късмет в търсенето,инвестицията си заслужава :punk

Guest Stalan

Ograni4eniqta sa 1,6 kubika 55 ili 60 KW ~75 konski sili ama ne e stra6no ako sa nad tova prosto dopla6ta6 razlikata na $900 po kursa na BNB ostava6ta ti do opredelenoto mito...

Az vkarah 1,6; 65KW i trqbva da doplatq 250_300 lv.

Osven kopie ot invalidnoto re[enie na TELK ti trqbvat i dr. dokumenti, koito se izkarvat ili s pylnomo6tno ili s li4noto prisystvie na invalida (KAT) i cqlata procedura po proverkata na dokumenti trae 2-3 weeks....

Ako ti trqbva KnowHow pi6i PM

P.S. Spoko na vyzmytenite moeto invalidno pravo pone e na sobstvenata mi BABKA!!!

Ina4e i az sum za:

ПАРИ ЗА ИНВАЛИДИТЕ - НЕ ЗА МИТНИЧАРИТЕ ! ! !

Ograni4eniqta sa 1,6 kubika 55 ili 60 KW ~75 konski sili ama ne e stra6no ako sa nad tova prosto dopla6ta6 razlikata na $900 po kursa na BNB ostava6ta ti do opredelenoto mito...

Az vkarah 1,6; 65KW i trqbva da doplatq 250_300 lv.

Osven kopie ot invalidnoto re[enie na TELK ti trqbvat i dr. dokumenti, koito se izkarvat ili s pylnomo6tno ili s li4noto prisystvie na invalida (KAT) i cqlata procedura po proverkata na dokumenti trae 2-3 weeks....

Ako ti trqbva KnowHow pi6i PM

P.S. Spoko na vyzmytenite moeto invalidno pravo pone e na sobstvenata mi BABKA!!!

Ina4e i az sum za:

ПАРИ ЗА ИНВАЛИДИТЕ - НЕ ЗА МИТНИЧАРИТЕ ! ! !

Само че отдавна разликата не се доплаща, ама както и да е.

Трябва да се вместиш точно в KW или по малко. Дори и 1KW да си в повече няма да стане в това бъди сигурен!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...