Jump to content
BulForum.com

nastroiki na microfon

Recommended Posts

Да си купиш по - хубав микрофон явно :punk . моя е някакъв за 5 лева и долу горе до метър хваща от там нататък няма никой вкъщи :P

uveli4ih zvuka na mikrofona ot vsqkade na za da se 4uva trqbava da govorq silno ida sum go po4ti glatnal kakvo da napravq za da moga da govorq ot raztoqnie blagodarq!!! :(  :confused

mi kato natisnesh mikrofon4eto pone na men e taka si izbirash kakvo da ti pokaje izbira6 mikrofon v advance ima mic boost tova uveli4ava mai silata probvai ;)

Posted Yesterday, 22:27 PM

a cac moga da go probvam bez da zvanja na njacoi

-------

mi sys sound recorder na windowsa ;)

uveli4ih zvuka na mikrofona ot vsqkade na za da se 4uva trqbava da govorq silno ida sum go po4ti glatnal kakvo da napravq za da moga da govorq ot raztoqnie blagodarq!!! :(  :confused

Като кликнеш два пъти в/у иконката за звука в трея, ще ти отвори Volume control. Под регулатора на микрофона има бутон Advanced. Натискаш го и ти отваря Advanced controls for microphone. Сложи отметката на Mic boost и си готов. Това е за XP, но и при 98 е така, само че отметката май е дефинирана като "+20 dB", забравил съм.
a cac moga da go probvam bez da zvanja na njacoi

Пак така двукратно кликване на иконката, Properties ->(playback) и слагаш отметка ма Microphone, при което в контролния панел се появява регулатор за микрофона. Като се усили и се махне отметката "mute", ще чуваш гласа си в слушалките. Отметка трябва да има и в панела "recording", и да е усилен достатъчно.

• 7 months later...

Значи купих си микрофон, но като го пусна на моя компютър и не тръгва! От volume махам mute на microphone, ама пак не става, увеличавам го до дупка, ама пак неще! Звуковата карта ми е Realtek AC97. Със WINXP SP2 съм, моля помогнете! Сигурен съм, че работи, защото го пробвах на друг комп

Виж дали в Volume Control->options->Recording(->ОК) Microphone има отметка Selected.

Да, има. Незнам дали има значение ама там на баланс не ми дава да го местя. А пък като дам Advance не ми дава да местя Bass и Treble незнам има ли някакво значение.

Вижте какво ми показва като дам на Sound and Audio Devices mic3ci.th.jpg

Защо не ми дава advanced на микрофона?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...