Jump to content
BulForum.com

дайте мнение за самураи чамплуу

wlado

Recommended Posts

просто правя допитване да видя вкуса на хората .не знам кои е гледал и кои не Самурай 4амплуу но ако не сте сте загубили мнооооооооооооооооооогггггггггггггггоооооооооооо но както и да е просто си кажете мнението хареса ви? не ви хареса? и защо?за мен това е наи якото нещо което съм гледал от много време насам не бях гледал от 18 сериа натам но ся си ги свалих и умирам от кеф

Не знам защо но много ми напоня за Cowboy Bebop.

Напомня ти за cowboy bebop защото и двете анимета са от един и същ автор.А иначе samurai champloo кефи , но не е нищо толкова оригинално - cowboy bebop имаше интересна атмосфера и запомнящи се персонажи докато единственото което ми хареса в самурая бяха hip hop елементите.

Напомня ти за cowboy bebop защото и двете анимета са от един и същ автор.А иначе samurai champloo кефи , но не е нищо толкова оригинално - cowboy bebop имаше интересна атмосфера и запомнящи се персонажи докато единственото което ми хареса в самурая бяха hip hop елементите.

gledajte ninja scroll... po-brutalno anime ot tva ne sam gledal - ninja hamalin pere na sam natam s kuhnenski noj i posle si chisti pod noktite axxaaxxaxaxaxa

inache samurai champloo ne me radva mnogo leko suharsko mi se stori, no tva moje i da e ot tova che e manga, shtoto lichno az ne haresvam mnogo mangata..

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...