wlado Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 просто правя допитване да видя вкуса на хората .не знам кои е гледал и кои не Самурай 4амплуу но ако не сте сте загубили мнооооооооооооооооооогггггггггггггггоооооооооооо но както и да е просто си кажете мнението хареса ви? не ви хареса? и защо?за мен това е наи якото нещо което съм гледал от много време насам не бях гледал от 18 сериа натам но ся си ги свалих и умирам от кеф Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 8.3/10 добро е,ама можеше и повече.особено в ендинга Link to comment Share on other sites More sharing options...
iso14496 Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Много ме изкефи цялото филмче. Не знам защо но много ми напоня за Cowboy Bebop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichigo Posted April 21, 2005 Share Posted April 21, 2005 Не знам защо но много ми напоня за Cowboy Bebop. <{POST_SNAPBACK}> Напомня ти за cowboy bebop защото и двете анимета са от един и същ автор.А иначе samurai champloo кефи , но не е нищо толкова оригинално - cowboy bebop имаше интересна атмосфера и запомнящи се персонажи докато единственото което ми хареса в самурая бяха hip hop елементите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ CyberGod Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 Напомня ти за cowboy bebop защото и двете анимета са от един и същ автор.А иначе samurai champloo кефи , но не е нищо толкова оригинално - cowboy bebop имаше интересна атмосфера и запомнящи се персонажи докато единственото което ми хареса в самурая бяха hip hop елементите. <{POST_SNAPBACK}> gledajte ninja scroll... po-brutalno anime ot tva ne sam gledal - ninja hamalin pere na sam natam s kuhnenski noj i posle si chisti pod noktite axxaaxxaxaxaxa inache samurai champloo ne me radva mnogo leko suharsko mi se stori, no tva moje i da e ot tova che e manga, shtoto lichno az ne haresvam mnogo mangata.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otli4nik Posted May 4, 2005 Share Posted May 4, 2005 На тази тема (за филма говорим ) филмите станаха много, но иначе беше добър. Давам му 8/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.