N00KiE Posted August 25, 2003 Share Posted August 25, 2003 Значи интересува ме дали някой има за продан 17' Монитор.. по възможност произведен след 2001 година и по възможност не куча марка.Все пак не гарантирам с този пост че имам някакво изявено желание да купя това което бихте предложили.. просто до седмица трябва да сменя монитора(скоро ще умира, а и в сервиз стоя една седмица ама файда никва...) и още се колебая дали да взема втора ръка или нещо ново..по възможност на лизинг..все пак не разполагам с много пари в момента..Така, че бих бил и благодарен ако ме насочите към някоя фирма с възможност за лизингови плащания Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonRamon Posted August 25, 2003 Share Posted August 25, 2003 Пик Компютър срещу стадион христо ботев от там можеш да вземеш абсолютно всеки монитор на лизинг пък и новото си е ново !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted August 25, 2003 Author Share Posted August 25, 2003 Благодаря Утре ще мина през там... пък и последният път си взех щайга именно от там,но за мониторите не съм се услушвал просто защото не ми е било това на главата.И все пак някой би ли ме ориентирал в сътношението цена/качество?Един вид какво точно да търся защото точно откъм мониторите съм доста бос...Досега съм си купувал само веднъж и то преди цели 5 годинки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted August 26, 2003 Share Posted August 26, 2003 N00KiE мога да те заведа във фирма където ще получиш доста изгодни условия за лизинг. Процедурата е доста бърза и за два-три дена ще си с нов монитор. Ако те интересува ми се обади на 0887322581 за да се разберем къде да се видим и да те заведа. Идеята е да отидеш във фирмата с мене за да станат по бързо и по евтино нещата тъй като работя с тях от доста време и имам някои привилегии. Link to comment Share on other sites More sharing options...
warezBG Posted August 26, 2003 Share Posted August 26, 2003 Interesuva li te LG LCD Flatron 563LE `15 inc ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.