Jump to content
BulForum.com

Монитор Needed

Recommended Posts

Значи интересува ме дали някой има за продан 17' Монитор.. по възможност произведен след 2001 година и по възможност не куча марка.Все пак не гарантирам с този пост че имам някакво изявено желание да купя това което бихте предложили.. просто до седмица трябва да сменя монитора(скоро ще умира, а и в сервиз стоя една седмица ама файда никва...) и още се колебая дали да взема втора ръка или нещо ново..по възможност на лизинг..все пак не разполагам с много пари в момента..Така, че бих бил и благодарен ако ме насочите към някоя фирма с възможност за лизингови плащания :D

Пик Компютър срещу стадион христо ботев от там можеш да вземеш абсолютно всеки монитор на лизинг :) пък и новото си е ново !!!

Благодаря :) Утре ще мина през там... пък и последният път си взех щайга именно от там,но за мониторите не съм се услушвал просто защото не ми е било това на главата.И все пак някой би ли ме ориентирал в сътношението цена/качество?Един вид какво точно да търся защото точно откъм мониторите съм доста бос...Досега съм си купувал само веднъж и то преди цели 5 годинки :)

N00KiE мога да те заведа във фирма където ще получиш доста изгодни условия за лизинг. Процедурата е доста бърза и за два-три дена ще си с нов монитор. Ако те интересува ми се обади на 0887322581 за да се разберем къде да се видим и да те заведа. Идеята е да отидеш във фирмата с мене за да станат по бързо и по евтино нещата тъй като работя с тях от доста време и имам някои привилегии.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...