Jump to content
BulForum.com

Triabva mi Trojan Horse

g-works

Recommended Posts

Zdraveite , sestra mi nishto ne razbira ot PC-ta i redovo si skapva mashina kato instalira kakvo li ne , ili me zanimava po 3 chasa kakvo sled kakvo da natiska a neznae i angliiiski za da mi pro4ete tova koeto me interesuva . Molq kajete mi imeto na nqkoi trojanec s koito da moga da vijdam kakvo pravi ( ScreenSysRq ) i da kontroliram tova onova .

Blagodaria vi

и аз я имам тая програмка.Можете ли да ми кажете само как да се connect-на към друг комп че нещо не я схващам :allien

Dobre de , az si q instalirah na moeto PC . Za da se rovia v neiniq trqbva i dvamata da sme q instalirali taka li ? I drugoto koeto iskam da popitam e , vseki koito q ima li shte moje da mi se rovi v moia Kompiutur ?

По принцип на действие този тип програми са идентични с троянците, с единствената разлика в "моралната" гледна точка на Remote Administrator. Ама ако и двата ви компа са с XP, той си има вградена такава опция и не е било необходимо да се ползва външна програма.

Dobre de , az si q instalirah na moeto PC . Za da se rovia v neiniq trqbva i dvamata da sme q instalirali taka li ? I drugoto koeto iskam da popitam e , vseki koito q ima li shte moje da mi se rovi v moia Kompiutur ?

Инсталираш и на двата - на твоя комп е клиент, на сестра ти - сървър . Ако и двамата със сестра ти сте със реални IP, би трябвало да стане. Но ако има рутер между вас...

ЕДИТ: Виж малко по-нагоре текста с удебелен шрифт!

Dobre , i na dvata e slojena , oba4e pishe Not Connect to server :))))

i nemoga da se svarja , pratih i programata i i kazah da si q instalira :)

tq e napravila i dvete otmetki :) i server i klien , samoednata li e trqbvalo da otmetne ?

Dobre , i na dvata e slojena , oba4e pishe Not Connect to server )))

i nemoga da se svarja , pratih i programata i i kazah da si q instalira

tq e napravila i dvete otmetki i server i klien , samoednata li e trqbvalo da otmetne ?

Dobre , i na dvata e slojena , oba4e pishe Not Connect to server :))))

i nemoga da se svarja , pratih i programata i i kazah da si q instalira :)

tq e napravila i dvete otmetki :) i server i klien , samoednata li e trqbvalo da otmetne ?

Знаеш ли IP-то й?Трябва да стартираш програмата от старт менюто.Оттам RemoteAdministrator Viewer.Оттам connect, след което въвеждаш IP-то и си готов :D

Опитай Windows-кия remote desktop connection и попрочети хелпа, там си е описано. И утре на свежа глава иди и го настрой собственоръчно на отдалечения компютър :)

Neznam maina probvah vsi4ko no nemoga i nemoga da se svarja sigurno mi e ot dostav4ika na neta ? az sum kam GigaBit-Net ( Lokalen internet )

Vazmojno e da e i ot tova . Blagodaria na vsi4ki koito pomognaha :)

Абе за да ти е чиста работата няма ли да е по-лесно да й отделиш един дял от харда само за нея ; да й качиш OS и всичко друго дето й трябва ; да направиш една снимка на моментното състояние на дяла и така ще си спокоен, че не ти бърника нищо из твоите неща (може и да си ги скриеш даже да не ги вижда), а като си прецака Win-а, просто връщаш снимката.....и докато е в добро здраве системата й, добавяш само промените към имиджа? Хем тя ще е доволна, хем ти ще си абсолютно спокоен. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...