g-works Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Zdraveite , sestra mi nishto ne razbira ot PC-ta i redovo si skapva mashina kato instalira kakvo li ne , ili me zanimava po 3 chasa kakvo sled kakvo da natiska a neznae i angliiiski za da mi pro4ete tova koeto me interesuva . Molq kajete mi imeto na nqkoi trojanec s koito da moga da vijdam kakvo pravi ( ScreenSysRq ) i da kontroliram tova onova . Blagodaria vi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Мисля, че Remote Administrator ще ти свърши работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedPicasso Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Мисля, че Remote Administrator ще ти свърши работа <{POST_SNAPBACK}> mdaa opredeleno shte svarshi samo 4e sestra ti kato e tolkova hal nz kak i tia shte go installne (za po lesno) Link to comment Share on other sites More sharing options...
g-works Posted April 19, 2005 Author Share Posted April 19, 2005 BLAGODARIA VI MNOGO Ami mai shte se naloji az da ida do tqh ama purvo sha si go sloja na men Tova e Trojan Horse nali ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedPicasso Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 neznam kakvo se vodi no moje da si djatkash ot tvoia komputar v neinia ae zaribiavka Link to comment Share on other sites More sharing options...
g-works Posted April 19, 2005 Author Share Posted April 19, 2005 Dobre , oshte vednaj MERSI Mai ne e troianec zashtoto antivirusnata go skanira i ne zase4e nishto losho ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 и аз я имам тая програмка.Можете ли да ми кажете само как да се connect-на към друг комп че нещо не я схващам :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
g-works Posted April 19, 2005 Author Share Posted April 19, 2005 Dobre de , az si q instalirah na moeto PC . Za da se rovia v neiniq trqbva i dvamata da sme q instalirali taka li ? I drugoto koeto iskam da popitam e , vseki koito q ima li shte moje da mi se rovi v moia Kompiutur ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
g-works Posted April 19, 2005 Author Share Posted April 19, 2005 Programata e gotinka i e lesna , obache ne moga da se svarja s edinia kompiutur . Osven IP adresa trqbva li da vavejdam neshto drugo ? i na koi PORT trqbva da e ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 По принцип на действие този тип програми са идентични с троянците, с единствената разлика в "моралната" гледна точка на Remote Administrator. Ама ако и двата ви компа са с XP, той си има вградена такава опция и не е било необходимо да се ползва външна програма. Dobre de , az si q instalirah na moeto PC . Za da se rovia v neiniq trqbva i dvamata da sme q instalirali taka li ? I drugoto koeto iskam da popitam e , vseki koito q ima li shte moje da mi se rovi v moia Kompiutur ? <{POST_SNAPBACK}> Инсталираш и на двата - на твоя комп е клиент, на сестра ти - сървър . Ако и двамата със сестра ти сте със реални IP, би трябвало да стане. Но ако има рутер между вас... ЕДИТ: Виж малко по-нагоре текста с удебелен шрифт! Link to comment Share on other sites More sharing options...
g-works Posted April 19, 2005 Author Share Posted April 19, 2005 Dobre , i na dvata e slojena , oba4e pishe Not Connect to server )) i nemoga da se svarja , pratih i programata i i kazah da si q instalira tq e napravila i dvete otmetki i server i klien , samoednata li e trqbvalo da otmetne ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
g-works Posted April 19, 2005 Author Share Posted April 19, 2005 Dobre , i na dvata e slojena , oba4e pishe Not Connect to server ))) i nemoga da se svarja , pratih i programata i i kazah da si q instalira tq e napravila i dvete otmetki i server i klien , samoednata li e trqbvalo da otmetne ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Dobre , i na dvata e slojena , oba4e pishe Not Connect to server ))i nemoga da se svarja , pratih i programata i i kazah da si q instalira tq e napravila i dvete otmetki i server i klien , samoednata li e trqbvalo da otmetne ? <{POST_SNAPBACK}> Знаеш ли IP-то й?Трябва да стартираш програмата от старт менюто.Оттам RemoteAdministrator Viewer.Оттам connect, след което въвеждаш IP-то и си готов Link to comment Share on other sites More sharing options...
g-works Posted April 19, 2005 Author Share Posted April 19, 2005 Ami az mu davah Full Control i sigurno za tova ne e stavalo sega go napravih Viw only i ve4e ne mi izliza nito Connecting nito nishto oba4e i ne mi izliza io da vidia nishto v PC-to i ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
g-works Posted April 19, 2005 Author Share Posted April 19, 2005 \Ami sega probvah i pak mi kazva Can't connect to server ???? kvo da napravia ve4e neznam Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Опитай Windows-кия remote desktop connection и попрочети хелпа, там си е описано. И утре на свежа глава иди и го настрой собственоръчно на отдалечения компютър Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorokal Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Ако сестра ти има firewall трябва да си го спре иначе няма да те пусне. Edit: Аз ползвам ето тази програма и съм по доволен от нея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
g-works Posted April 20, 2005 Author Share Posted April 20, 2005 Neznam maina probvah vsi4ko no nemoga i nemoga da se svarja sigurno mi e ot dostav4ika na neta ? az sum kam GigaBit-Net ( Lokalen internet ) Vazmojno e da e i ot tova . Blagodaria na vsi4ki koito pomognaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Neznam maina probvah vsi4ko no nemoga i nemoga da se svarja sigurno mi e ot dostav4ika na neta ? az sum kam GigaBit-Net ( Lokalen internet )Vazmojno e da e i ot tova . Blagodaria na vsi4ki koito pomognaha Абе за да ти е чиста работата няма ли да е по-лесно да й отделиш един дял от харда само за нея ; да й качиш OS и всичко друго дето й трябва ; да направиш една снимка на моментното състояние на дяла и така ще си спокоен, че не ти бърника нищо из твоите неща (може и да си ги скриеш даже да не ги вижда), а като си прецака Win-а, просто връщаш снимката.....и докато е в добро здраве системата й, добавяш само промените към имиджа? Хем тя ще е доволна, хем ти ще си абсолютно спокоен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.