kaktusa Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Are molq vi,ako nqkoi znae link za free kartinki ili igri za SAMSUNG-da mi go kaje!!!Moje da kajete 4e sam nekadaren ama ne mi se tarsi!!!A pak pove4eto ot vas gi razbirat ne6tata iz neta dosta po-dobre ot men !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otli4nik Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Ми не мога да се сетя, ама се сещам, че операторите (Globul или Mtel) си имат wap адреси, от които си теглиш (от GSM-а) безплатни картинки и музика. Въпроса е да ти тръгне wap интеренета и може да намажеш с тва-онова. Ако се сетя ще пиша пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Ми не мога да се сетя, ама се сещам, че операторите (Globul или Mtel) си имат wap адреси, от които си теглиш (от GSM-а) безплатни картинки и музика. Въпроса е да ти тръгне wap интеренета и може да намажеш с тва-онова. Ако се сетя ще пиша пак. <{POST_SNAPBACK}> А за тегленето през тоя WAP не се ли плаща,доколкото знам се плаща и то не е евтинко,и кво излиза,че картинките и игрите нема са съвсем безплатни Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Are molq vi,ako nqkoi znae link za free kartinki ili igri za SAMSUNG-da mi go kaje!!!Moje da kajete 4e sam nekadaren ama ne mi se tarsi!!!A pak pove4eto ot vas gi razbirat ne6tata iz neta dosta po-dobre ot men !!! <{POST_SNAPBACK}> От официалния саит на Samsung има сумати картинки и мелодии ама са много гадни честно казано!Ако свалиш програмата за пренос на данни към съответния телефон и като се инсталира в папката на програмата има много картинки и мелодии!В тази програми за пренос на данни има едитор така че всякакава картинка от компа можеш да си е сложищ на телефона!!Мелодии специално аз теглих от дата.бг преди да е развалят и сега изобщо незнам дали ще има нещо там!!Но за SAMSUNG мелодиите задължително трябва да са MMF.Други просто немогат да се качат! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Ето Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.