Jump to content
BulForum.com

SAMSUNG

kaktusa

Recommended Posts

Are molq vi,ako nqkoi znae link za free kartinki ili igri za SAMSUNG-da mi go kaje!!!Moje da kajete 4e sam nekadaren ama ne mi se tarsi!!!A pak pove4eto ot vas gi razbirat ne6tata iz neta dosta po-dobre ot men :D !!! :) ;)

Ми не мога да се сетя, ама се сещам, че операторите (Globul или Mtel) си имат wap адреси, от които си теглиш (от GSM-а) безплатни картинки и музика. Въпроса е да ти тръгне wap интеренета и може да намажеш с тва-онова. Ако се сетя ще пиша пак. :)

Ми не мога да се сетя, ама се сещам, че операторите (Globul или Mtel) си имат wap адреси, от които си теглиш (от GSM-а) безплатни картинки и музика. Въпроса е да ти тръгне wap интеренета и може да намажеш с тва-онова. Ако се сетя ще пиша пак. :)

А за тегленето през тоя WAP не се ли плаща,доколкото знам се плаща и то не е евтинко,и кво излиза,че картинките и игрите нема са съвсем безплатни :P

Are molq vi,ako nqkoi znae link za free kartinki ili igri za SAMSUNG-da mi go kaje!!!Moje da kajete 4e sam nekadaren ama ne mi se tarsi!!!A pak pove4eto ot vas gi razbirat ne6tata iz neta dosta po-dobre ot men :D !!! :)    ;)

От официалния саит на Samsung има сумати картинки и мелодии ама са много гадни честно казано!Ако свалиш програмата за пренос на данни към съответния телефон и като се инсталира в папката на програмата има много картинки и мелодии!В тази програми за пренос на данни има едитор така че всякакава картинка от компа можеш да си е сложищ на телефона!!Мелодии специално аз теглих от дата.бг преди да е развалят и сега изобщо незнам дали ще има нещо там!!Но за SAMSUNG мелодиите задължително трябва да са MMF.Други просто немогат да се качат! :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...