Jump to content
BulForum.com

Избран е нов папа!

Boev

Recommended Posts

Момче(за да не те обиждам те наричам така):

1. Аз отворих темата не за да плюя някой и да убиждам а на да отбележа едно от най-важните събития за това десетолетие !

2. Нито съм обиждал свеията нито някои друг от форума!

3. Трябва първо да прочетеш какво съм писал, за кого съм го писал и защо съм го писал!

Изглежда те е домързяло да четеш и ти е било по лесно да обидиш някои! :lol: Няма нищо аз ти прощавам но.... такива морално деградирали хора като теб който знаят само да обиждат и плюят без да знаят защо, за мен нямат място тук! Или чети и обсъждай или просто недей влиза в форума! Това е поне моето мнение! Извинявай ако съм те обидил или някои друг тук но .... всеки има право на мнение!

otvoril si temata 6toto nqma s kvo drugo da se zanimava6 i si gleda6 seir.pisna mi da 4eta gluposti ot razni balazi i ovze. :punk

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply
Между другото знаете ли какво "работеше" тоя симпатичен чичка до момента?

Председател на конгрегацията по въпросите на вярата. Вижте само колко безобидно звучи. НО!!!  Това е една институция, която е била основана от друг един готин чичка, Доминик Гусман се е казвал. Първоначално той е основал нов орден Доминиканския, през 1215 г.  Като основна дейност на ордена е назована "грижата за душите". Малко по-късно тази институция е станала известна като "Светата Инквизиция". За доста хора бялото расо на загрижените за душата доминиканци е било последното нещо, което са виждали през живота си. Освен палача, разбира се.

Новият папа е расист, противник на  сближаването на религиите, противник на абортите,противник на равенството между половете, презервативите, хирургическите операции (което не му попречи заедно с предишния, лека му пръст, да легне под ножа за да му извадят апендикса).

Така че ... На спечелилите -  честито!

Dobre kazano....Samo da dobavq,che e izvesten s imeto "Rotvailerat na Gospod"

Иначе папата винаги е бил политик. Ако не знаете, при разпадането си римската империя проебразува светската си власт в духовна. По този начин папата става император на Европа, а всички крале са негови васали. Той трябва да одобри и помаже човека на престола. Не случайно Симеон 1 отказва да направи България католическа.

В днешно време църквата няма толкова голяма власт, но все пак тя е запазила контрола над вярващите католици. Питайте който и да е сектант и ще резберете че това никак не е малка власт. Само от папата зависи за какво ще я употреби. Дали за общото благо или за егоистичните интереси на църквата.

Йоан II беше добър човек и добър папа, който се бореше за общото добро. Амин.

Адски си прав.Църквата е една озаконена мафия знаете ли колко пари постъпват годишно ? Че от каде ще знаете :lol: .Возят ми се в някакви позлатени папамобили или там кви са водят :) .Според вас драги католици дали на бог ще му хареса :) .Че той дори отрича църквата бе :sayjin това си го пише точно тамкадето трябва ама кой да чете :lol:

За мене Римската църква всички са едни мили б*клуци всичко си е нагласено ,също така задавали ли сте си въпроса защо се е разделиля църквате ;) Много е просто трябва просто да се замислите и сами ще стигнете до отговора :lol: .Милиони хора са умрели заради това че са и се противо поставили на нейните интереси ! Е как така нали БОГ ни учеше на друго .Всичко ми е ясно до ЕДИН СА БОКЛУЦИ !;)Четете малко бе хора не вярвайте сляпо на това което ви се казва :ph34r: и недейте се нахварляйте срещу мене,моля ви просто се замислете малко

Адски си прав.Църквата е една озаконена мафия знаете ли колко пари постъпват годишно ? Че от каде ще знаете  :lol: .Возят ми се в някакви позлатени папамобили или там кви са водят :) .Според вас драги католици дали на бог ще му хареса :) .Че той дори отрича църквата бе  :sayjin това си го пише точно тамкадето трябва ама кой да чете  :lol:

За мене Римската църква всички са едни мили б*клуци всичко си е нагласено ,също така задавали ли сте си въпроса защо се е разделиля църквате  ;) Много е просто трябва просто да се замислите и сами ще стигнете до отговора  :lol: .Милиони хора са умрели заради това че са и се противо поставили на нейните интереси ! Е как така нали БОГ ни учеше на друго .Всичко ми е ясно до ЕДИН СА БОКЛУЦИ !;)Четете малко бе хора не вярвайте сляпо на това което ви се казва  :ph34r: и недейте се нахварляйте срещу мене,моля ви просто се замислете малко

Напълно съм съгласен (може би с изключение на боклуците B) )

Първо искам да кажа, че се определям по-скоро като атеист. Почитам повечето или всички християнски празници. И пак както обикновено погрешно ме разбират някои :) цитирам си думите по-горе :) "Предполам че тук няма католици, но в България има такива българи" е думичката "предполам" означава че не съм сигурен ся а вие ма нападнахте като пирани :). Избрали са нов папа и някой вика "Новият Папа е бил нацист" кво ми пука къв е :). И аз се чудя кво правя тука :devil.

Адски си прав.Църквата е една озаконена мафия знаете ли колко пари постъпват годишно ? Че от каде ще знаете  :lol: .Возят ми се в някакви позлатени папамобили или там кви са водят :) .Според вас драги католици дали на бог ще му хареса :) .Че той дори отрича църквата бе  :sayjin това си го пише точно тамкадето трябва ама кой да чете  :lol:

За мене Римската църква всички са едни мили б*клуци всичко си е нагласено ,също така задавали ли сте си въпроса защо се е разделиля църквате  ;) Много е просто трябва просто да се замислите и сами ще стигнете до отговора  :lol: .Милиони хора са умрели заради това че са и се противо поставили на нейните интереси ! Е как така нали БОГ ни учеше на друго .Всичко ми е ясно до ЕДИН СА БОКЛУЦИ !;)Четете малко бе хора не вярвайте сляпо на това което ви се казва  :ph34r: и недейте се нахварляйте срещу мене,моля ви просто се замислете малко

Ами не знам дали всички християни са боклуци,както мислиш ти.За това може много да се спори,но според мен наи големия сред боклуците седи на твоя аватар!Не се засягаи,нямам нищо лично към теб! ;)

Моля този пост да бъде изтрит, защото е пълен с глупости.

UzITo , малко съм offtopic, ама не мога да се сдържа. Просто ти си уважаваш папата, аз си уважавам истината. Въпрос на ценности.

Първо - в манастирите никога, ама никога не са се крили масово евреи. Нали са "богоубийци" ...

Истината е друга. Чувал ли си за O.D.E.S.S.A ???

Или за така нареченият "Манастирски маршрут" ??? Това е била верига от католически манастири, през които да били прекарвани нацистки военнопрестъпници ог Германия през Северна Африка към Латинска америка.

А , извинявай, на такива опрощение не може да се даде. Дори и когато е вече безплатно (не като индулгенциите, които са продавали папите преди няколко века) .

А по въпроса за абортите и презервативите ... Явно богопослушните християни предпочитат да строят сиропиталища и затвори.

Това е! Желая много здраве на тебе, на папата и на утилелката ти по граматика. На последната пожелавам също така да постигне повече успехи за в бъдеще :D

otvoril si temata 6toto nqma s kvo drugo da se zanimava6 i si gleda6 seir.pisna mi da 4eta gluposti ot razni balazi i ovze. :punk

Защо ли и аз съм съгласен???

Ми защото такива като ония пич ги има много и само мърсат форума! Пет пъти мислете преди да направиш темата! (не го относно тези думи "otvoril si temata 6toto nqma s kvo drugo da se zanimava6 i si gleda6 seir.pisna mi da 4eta gluposti ot razni balazi i ovze" ) :angry1 :angry1 :angry1

Немският кардинал Йозеф Рацингер!

ПАПА БЕНЕДИКТ 16-ти

Хайл Хитлер (може някой да го е отбелязъл вече но този цял живот е бил нацист)!

Е вече мога да спя спокойно :gangstah:

Още от самото начало църквата е била създадена с цел манипулиране на хората и както показва исторята доста успешно :hump:

Казвате че тия папите ни били правили добро :woot и кво е тва добро че немога да се сета ?!Отправил няколко голи призива за мир с които да замаже положението Е БРАВО на него!

А какво ще кажете за милионите умрели за църквата през вековете преследвани от Инквизицията или отзовавайки се на поредния призив на "добрия" папа да защитят Христянството и съответно да воюват с някой :notify: че заради тях са измрели повече хора от Хитлер и Сталин взети заедно :excl:

Много си е добре папата бе ей !

Как няма да е добре : и той е бил зенитчик като мене ! Само дето малко е пазил фабрика на BMW през войната, докато аз така и нищо не пазих . Heil Hitler :P :P

Е вече мога да спя спокойно :gangstah:

Още от самото начало църквата е била създадена с цел манипулиране на хората и както показва исторята доста успешно :hump:

Казвате че тия папите ни били правили добро :woot и кво е тва добро че немога да се сета ?!Отправил няколко голи призива за мир с които да замаже положението Е БРАВО на него!

А какво ще кажете за милионите умрели за църквата през вековете преследвани от Инквизицията или отзовавайки се на поредния призив на "добрия" папа да защитят Христянството и съответно да воюват с някой  :notify: че заради тях са измрели повече хора от Хитлер и Сталин взети заедно  :excl:

Напълно съгласен и аз това с еопитвам да кажа !

Нищо не сте разбрали от доктрината на Светата Апостолическа Римокатолическа църква , ей !!!! Нищо!

Няма убити от църквата, има спасени! Те никого не са пратили на кладата или на колелото, щото го мразят! Не! То от любов е това! И за тази любов Европа е отесняла, та са се спуснали да обичат и из Америките. И са обичали до почти пълно изтребване на местното население. Пък ние с простия си акъл си мислехме, че само Ботев е можел силно да люби и мрази!

Нееееее ! Папата е по-печен в това отношение! Той толкова силно обича всички наред, че от омраза нужда няма! Алилуя, братя!

Любов, любов, ти все оставаш млааадаааа !

Папа Йоан II имаше една много готина мисъл, надявам се че цитирам точно:

"Всяко убийство извършено в името на бога, е богохулство"

Не съдете църквата за това което е била, съдете я за това което е сега.

Да отричаш зачатието in vitro не е ли убийство ????????? Да монополизираш това, което се смята за истина, не е ли убийство?

Продължаващият с векове brain washing не е ли убийство??

Преди време бях на един семинар по медиация, в който се учеше и малко псилохогия. И даскалът ни разказа по време на фас почивката, нещо интересно за един от психологическите тестове, които се "решават" от кандидатите, за да може медиаторът да реши как да ги спогоди. Та - теста!

Имате десет кандидати за присаждане на сърче и само едно сърце. Човекът трябва да реши на кого да го даде. Кандидатите са : прострелян семеен полицай, католически свещенник, болна от СПИН биоложка, на която й остават пет месеца живат, а й трябват петнадесет , за да открие лекарство срещу рака на гърдата (примерно) , многодетна майка на пет деца, ударена от кола, перспективен тийнейджър шахматист и прочее.

И понеже тия тестове са "решавани" по цял свят , хората от междурародната асоцияция на медиаторите са забелязали нещо интересно. Французите веднага "дават" сърцето на биоложката - за да стане откритието. Грузинците предпочитат полицая , "потому что от джигит".

А поляците дават сърцето на попа. Нищо, че няма деца и общо взето не произвежда нищо, а и няма да произвежда.

Както се казва NO COMMENT.

Абе време е църквата да изчезне. Надраснали сме я! Това е естесвения път ...

Нямам нужда от "духовник"(алчен) който да посредничи на връзката ми с бога!

Самия факт, че има толкова много религии показва, че всичко е измислено. Що са се разделили християните? Защото всеки е искал да лапа.

Я обяснете на един мюсюлманин (например), че има други религии и друга истина освен неговата.

Повече от половината войни са били на религиозна основа ... "е ся ша ти еба мамата гяур"

Едно време са обявили доматите за дяволско растение и са вкарвали в инквизицията тези които гледат и ядат домати. Това как ви се струва?

Ахахаха-Long Live The New POPE!!! ,ахахаха -Нека да живее ПАПА БЕНЕДИКТ 16ти!  :ghost  :ghost

Той е нацист.Бил е в обкръжението в младите години на Хитлер.Имал е нещо общо и с противовъздушните сили в края на втората световна война.Ще е весело като обсъждат за евреите.Ама май трябва да отиде в синагога като предишния  :ghost

Чух,че почнали да го наричат The Panzer Pope  :ghost

smeh,smeh

Не знам... Липсва ми старият папа. Надявамс е този да от полза за католиците и за нас ( православните ), но това , че е нацист ме кефи и трябва да се избират все повече такива хора, които заемат централно място в очите на света :pirate

За мене Римската църква всички са едни мили б*клуци всичко си е нагласено ,също така задавали ли сте си въпроса защо се е разделиля църквате  ;)

разделила се е защото е имало различния в идейте и какво ? защо едните да са боклици само защото някой са различни. едно от ралзичията е било за светата троица и какво едните имат 1 мнение другите друго значи едните са боклуци?

ако нещо от контекста не съм разбрал съжелявам аз така разбрах думите ти

Аз честно казано не знам какво толкова ще се промени с идването на новия папа! :blink: Нали ние пак няма да можем да сваляме безплатно ако ще и хитлер да направят папа :tongue

Аз честно казано не знам какво толкова ще се промени с идването на  новия папа! :blink: Нали ние пак няма да можем да сваляме безплатно ако ще и хитлер да направят папа :tongue

xaxax dobro vkliuchvane...

a be da e jiv i zdrav noviq papa, jelaq mu dylyg i shtastliv jivot izpylnen s podvizi i dobrota...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...