Boev Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Немският кардинал Йозеф Рацингер! ПАПА БЕНЕДИКТ 16-ти Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedPicasso Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 bravo Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Да ни е честит . Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Е и? Доколкото чух от ТВ-то за тоя пак ще има призиви, че презервативите били лошо нещо....това само показва колко остаряло и глупаво нещо е църквата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Имам един въпрос. Новият папа е на 78 г., що си мисля, че човек на тази възраст не може да бъде особено продуктивен @JDFU не е глупаво нещо, знаеш ли колко пари се перат там Link to comment Share on other sites More sharing options...
andod Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Super ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaktusa Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Bravo i bez tova men ve4e me be6e jal za stariq-samo se izma4va6e 4oveka!!!Ima6e super mnogo bolesti i dori rak na garloto li k'vo to4no ne pomnq-ama sa mnogo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Имам един въпрос. Новият папа е на 78 г., що си мисля, че човек на тази възраст не може да бъде особено продуктивен <{POST_SNAPBACK}> И аз това викам... Горкия човек да е жив и здрав, ама все пак 78 години са много... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Имам един въпрос. Новият папа е на 78 г., що си мисля, че човек на тази възраст не може да бъде особено продуктивен <{POST_SNAPBACK}> А бе той ще бъде продуктивен,ама не се знае за колко време:5-10 години?!Повече не ми се вярва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Е и? Доколкото чух от ТВ-то за тоя пак ще има призиви, че презервативите били лошо нещо....това само показва колко остаряло и глупаво нещо е църквата! Мммм дааааа.....и аз мисля, че презервативите са лошо нещо.....особено като се скъсат точно когато не трябва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gats Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 KOlkoto do stariq papa li4no spored men si svar6i rabotata i ako moje6e da si vide pogrebeieto i hora koito presastvaha 6te6e i toi da e dovolen ot tova koeto e postignal prez izminalite godini Link to comment Share on other sites More sharing options...
cvetistiq Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Халал да му е!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Ne sam religiozen iza tva ne me interva koi dqdka e papa. <{POST_SNAPBACK}> Мълчи си тогава. Възрастен е, защото след дълъг понтификат традицията е да следва по-къс. За мен именно Папата е водачът на Църквата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GENATA^^^^ Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 da e jiv i zdrav na kolkoto tolkova moge da givee o6te 20 god nikoi ne znae samo gospod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Джорджинка да му е на човека аьь0ааь0 ДА ни е честит Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMX Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Господ здраве да му дава !!! Но не се надявайте скоро на готин папа като Йоан II Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boev Posted April 19, 2005 Author Share Posted April 19, 2005 Модераторите ако може да затворят темата защото освен богохулници тука други няма с малки исклучения! Тва простотията краи няма! Айде фащаите мотиките и обратно на работа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Жив и здрав да е ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Верно е на 78 години, ама това не е от значение. Да е жив и здрав. Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Да ни/ви е честит: Mayhem - Chainsaw Gutsfuck [Mediolanum Capta Est (Live) 1999] Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Дано да е толкова добър колкото Йоан Павел Втори!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 не сам чел колко простотии са писани но сега нз дали ще отнеса някои варн но няма нищо. Много ми интересно колко ли католици има в този форум и да разбера колко от вас са наясно с това какво е да си католик или там кафто ще да си това дали си вярваш или не как си го обяснявате.Колко от вас са наясно дали изобщо са крастени даже какво е крастенето . Много се издразних на предната тема за това че беше болен предния папа ( за непросветени Папа Йоан Павел II ) имаше тема за това че е болен след тва че почина и се има някои добар селски каруцар с типично балгарски манталитет който с чисто сарце и рака на сарцето заявява "чи аз ко да напраа чи умрял само тва дават по ТВ" еми ще го дават целия свят го гледа само ния сме си обарнали газовете и не гледаме то затова Европейския сауз ни го начуква яко щото пак варвин с газа нататак и те кво няма да го гледат само ... По темата това е човек който в продалжение на 24 години се занимава с речта на Предишния покоен Папа проверявал я е за грешди да не станат недоразумения при прочета и да не се разбере погрешно от хората.Смятам че е най-добрия избор за последователно защото вапреки консервативно настроен може и леко той видя как се прие политиката на предишния Папа и се надявам да я продалжи NOTICE!(myne) Искрено се надявам да няма други узери добронамерени с типично народно балгарски манталитет които ще се изкажат че направо ще се омажат ! И МОЛЯ стига спамите за да трупате постове няма смисал няма да издигнете в на никои очите Link to comment Share on other sites More sharing options...
twoface Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Дано да е толкова добър колкото Йоан Павел Втори!! <{POST_SNAPBACK}> ДА е жив и здрав Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Нека да живее ПАПА БЕНЕДИКТ 16ти! Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_DeViL_F Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 emi Chestito.. Dano si izpalnqva zadyljeniqta kakto trqbva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.