Jump to content
BulForum.com

Predlojete niakoia

Super_malCHo

Recommended Posts

Mnogo mi se izka da si bluskam glavata nad niakoia adventure. Da ama neznam koia e iaka. Na mene mi se iska da e neshto tam s niakvi slucha (sukun da sum neshto kato detektiv). A i da ne e takuv tip, samo da e interesna... Priemam vsiakakvi predlojenia osven za Diskworld Noir shtot neia sum ia igral. Aide chao i merci predvaritelno! ;)

Grim Fandango

невероятен quest !!!

от залеза на жанра :(

предполагам, че го няма, но аз мога да го upload-на по-нататък

Джаз и Фауст .. казват че не била трудна(изобщо не се броя за майстор на адвенчъри/куестове) но ти я предлагам .. все пак е и на БГ език.

П.С.Още не е качена докрай, след ден-два е готова :)

аз лично препоръчвам The Longest Journey, но тъй като в момента го качвам ще трябва да почакаш малко междувременно можеш да пробваш Syberia (на мене таз игра ми се стори един от най-лесните куестове дет съм играл), Post Mortem (детективска много ценна), Schizm (ще има да четеш солюшъни ;) играта е наистина трудна), Grim Fandango (така и не стигнах до нея, само демо играх но мисля че си заслужава и ще трябва и аз да я свалям), Monkey Island 3,4 (и другите са добри, но с тази досовска графика едва ли ще ти хванат окото), ммм мога да изреждам заглавия колкото си поискаш :) мисля че тези за сега ще са ти са достатъчни, а ако искаш още нема проблеми ;)

Nax vsi4kite tezi koito izbroi sym gi prevyrtql vkl. i Monkey Island 1 i 2 i moga da ti kaja 4e sa super qki. Sega 4eteiki tvoq post mi stana interesno... q mi predloji nqkoi interesen quest/adventure 6toto ve4e i az neznam kakvo da igraq. Nadqvam se da ima6 nqkoq sveja ideq 6toto neznam ve4e. samo da ti kaja igraq takiva igri otkakto se zanimavam s pc-ta a tova e okolo 12-13 godini :P aide da te vidim kolko 6te gi redi6

ne3nam, и аз играя от толкова време quest-и :) но повечето ми спомени са в миналото. Напоследък като че ли жанра позалезе...

Едно време играех King's Quest 1 на 1 дискета 360к :)

та тогава най-напред беше времето на Sierra On-line с Ken и Roberta Williams и други, които втъкаваха живота и въображението си в игрите

Sierra On-Line, Inc

ще се опитам да си спомня кои съм изиграл

King's Quest 1: Quest for the Crown

King's Quest II: Romancing the Throne

King's Quest III: To Heir is Human

King's Quest IV: The Perils of Rosella

Space Quest I: The Sarien Encounter

Space Quest II: Vohaul's Revenge

Space Quest III: The Pirates of Pestulon

Space Quest IV: Roger Wilco and the Time Rippers

Leisure Suit Larry I: In the Land of the Lounge Lizards

Leisure Suit Larry Goes Looking for Love (In Several Wrong Places) / Leisure Suit Larry II - абе точно до края бях стигнал и запънах и не можах да я довърша, а едно време нямаше интернет :|

Leisure Suit Larry III: Passionate Patti in Pursuit of the Pulsating Pectorals

Leisure Suit Larry VI: Shape Up or Slip Out

Leisure Suit Larry VII: Love for Sail

Hero's Quest / Quest for Glory I: So You Want to be a Hero

The Quest for Glory III: Wages of War

Quest for Glory IV: Shadows of Darkness - май не го довърших до края

Gabriel Knight: The Sins of the Fathers - кой иска разследване ?

The Black Cauldron - някой скоро сложи филм, а аз дори не знаех че има :|

Определено имам пропуски от Sierra, какво да се прави... , но имам и невероятни спомени!

После веднага идва LucasFilms в последствие станало на Lucas Arts :) :

LucasArts

Аз лично съм изиграл:

Zak McKracken and the Alien Mindbenders

Indiana Jones and the Last Crusade

The Secret of Monkey Island - може би съм играл всичките, но нямам добри спомени.. определено прекрасни сцени, сигурно проблема е у мен, но не смятам че е най-добрата сага от Lucas Arts

Indiana Jones and the Fate of Atlantis - ей това си е невероятно :)

Maniac Mansion 2: Day of the Tentacle - а това едно от най-невероятните! :)

Grim Fandango - вече споменах, не трябва любител на жанра да пропуска това!

Една добра поредица, която съм изиграл:

The Legend of Kyrandia

The Legend of Kyrandia: Hand of Fate

The Legend of Kyrandia: Malcolm's Revenge

Beneath a Steel Sky - добро quest-че

АХ, щях да забравя неверояния quest - играта с най дълго име сигурно:

I Have No Mouth, and I Must Scream - това трябва да се види !!! страхотна идея!

Сигурно пропускам някои........

Wow niaa6e nujda da izrejda6 questovete koito si igral.Toi vse pak pita za preporaki za igra.A pak i grafikata na niakoi ot tezi po gore moje da go podrazni :) primerno na Gabriel Knight 1.Az edvam parvia den minax.Monkey Island i The Day of Tentacle moje bi imat po dobra grafika i sa i malki taka 4e...

A ti opredeleno si svali King's Quest V , VI i moje i VII ako go nameri6 za6ot az ne uspiax :angry: :lol:

U men nezabravima sleda ostana ot igri kato Monkey island (3i 4 4ast moje6 da nameri6 tuk na warez)> Drugi igri kato Space quest (nai-ve4e 2)i Kereniada (ne sam siguren kak se pi6e) si zaslujavat. Bih iskal da si namerq Sam & max nqkoi moje li da kaje kade go ima> Potarsih v saitovete no go nqma.

Tochno shtiah da davam i az link no 777 veche go e napravil. Ako ti triabva star quest tam tarsi. Kachil sam dosta.

Da te pitam ne6o za kustovete - tozi Maniac Mansion New hm tova pak li e parvata 4ast v smisal niakakva po palna versia? Ako e parvata da zema da ka4a vtorata 6toto e straxotna a e niama

Da ti kaja mislia si che e Maniac Mansion s po-hubava grafika. Kolkoto do Day of the Tentacle az si mislih che sam ia kachil. Tva e mnogo velika igra i shte triabva da ia potarsia i da ia kacha. Ako si tolkova navitak davai napravo ti.

ne3nam пробва ли Salammbo? таз игра е нова и има доста добра графика ;) а и не е лош куест... предполагам че сички стари игри си ги играл тъй че няма да си правя труда да ги изреждам... да мързелив съм и кво?! ;) абе еййй никой май не спомена за Full Throtle!!! таз игра е страхотна :)

nameri si nqkoq negarka M-telche ako e si idealen ... naslajdavaj na adventureto .... shte zabravish za igrite  :wir

krustnik, въпреки че трудно се чете и не се разбира какво пишеш

смятам че е много тъпо да се правят такива постове

krustnik, въпреки че трудно се чете и не се разбира какво пишеш

смятам че е много тъпо да се правят такива постове

nedei smqtaj ... zabavlqvaj se ... neka da e veselo ... vseki si ima svoe mnenie ... v demokratichna darjava jiveem ... svoboda na slotovo i tva onva :)

:wir

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...