[mAd_cAt] Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Става дума за снимките ТУК. Не се препоръчват за хора със слаби сърца. Има снимки, които са потресаващи. <{POST_SNAPBACK}> Чак пък потресаващи ,напълно нормално за война.Вие да не мислите ,че им плащат там да си клатят краката по цял ден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_2004 Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 NA men mi izglejdat savsem normalni snimki za edna voina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Карамане, стига дъвка управляващите! Влизането в НАТО беше подписано от парламента с пълно единодушие, пращането на войски в Ирак беше гласувано само с четирима против. А за лъжата и прочее - по време на война цензурата е нещо нормално. А по въпоса за генералитета - извинявай, ама шефа на Генералния щаб ли трябва да иде да им изкопае ров около лагера, да минира подстъпите , или да се погрижи на покривите освен снайперисти да има и гранатометчици???! Лека им пръст на тия хора, но те са били зле защитени, защото онзи техен командир, полковник едикой си, е спал. А и в края на краищата Ирак не е Ривиерата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Да бе,ние сме с привилегии,и телевизиите ги имат,спокойно.Само се чудя на някои коментари-кво било там,да не се записвали хората в професионална армия....пичовеее,осъзнайте се-тези момчета са знаели какво е там и какво може да им се случи.Тва е положението-война,няма какво да подсмърчаме и да се вайкаме,всеки носи глава на раменете си и отговаря за себе си Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Nemoga da vi razbera bile potresavashti.Awe hora woina kat woina koi gi e prashtal tam mislili sa si s glavite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Колкото и да е гадно все пак е война . А за това , че са били зле защитени ммм просто нямам думи Защо подяволите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Кой глупак намери тия простотии? Нито една от снимките не отговаря на истината.Жалко,че фриидата.ком не работи за да ви дам линкове към снимки,които получих миналата седмица от мой приятел там.Не знам откъде сте изкопали тези "разобличителни" материали,но истината е такава - всичко това е бракувано имущество,останало в предишната база. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Кой глупак намери тия простотии? Нито една от снимките не отговаря на истината.Жалко,че фриидата.ком не работи за да ви дам линкове към снимки,които получих миналата седмица от мой приятел там.Не знам откъде сте изкопали тези "разобличителни" материали,но истината е такава - всичко това е бракувано имущество,останало в предишната база. <{POST_SNAPBACK}> i za kwo mu vikash glupak se pak twa se e slu4ilo i powe4eto v bg ne sa go vijdali,a trqbwa da se vidi ne misli6 li emi dai nowite snimki da gi vidim Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Otkude gi namerihte teia snimki.Niakoi sa ugasiava6ti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 ,Apr 19 2005, 15:01 PM]Чак пък потресаващи ,напълно нормално за война.Вие да не мислите ,че им плащат там да си клатят краката по цял ден. <{POST_SNAPBACK}> Бе де да знам, изгорели хора, на които вътрешностите са им отвъкна. Тва е нормално да го видиш нали. Ама едно е на филм да го видиш, друго е като си помислиш, че това е самата истина. Иди там ти, виж го на живо и после пак бъди спокоен. Война като на война, кво ти пука нали. Тук само някви снимчици. А да верно, плащат им да мрът - това беше добро изказване от твоя страна. Или оная снимчица с ония без ръце и крака, не съм сигурен за главата. Не бе, нищо особено няма в тва. Спи спокойно, нали ти не си там Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Не съм визирал някой специално,за да го нарека глупак.Снимките най-малкото не са верни. Ето един линк - за съжаление на снимката не се вижда нищо,но ти явно не четеш внимателно. http://www.deviantart.com/deviation/17281191/ Допълнително разяснение - повечето от кървищата по тия снимки са на цивилни.Ако не знаете разликата - изгорелите коли и трупове във тях също. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoian88 Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Mnogo gadni snimki we. Osobeno taq s obgoreniq 4ovek. Napravo 6tqh da poverna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[mAd_cAt] Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Бе де да знам, изгорели хора, на които вътрешностите са им отвъкна. Тва е нормално да го видиш нали. Ама едно е на филм да го видиш, друго е като си помислиш, че това е самата истина. Иди там ти, виж го на живо и после пак бъди спокоен. Война като на война, кво ти пука нали. Тук само някви снимчици. А да верно, плащат им да мрът - това беше добро изказване от твоя страна. Или оная снимчица с ония без ръце и крака, не съм сигурен за главата. Не бе, нищо особено няма в тва. Спи спокойно, нали ти не си там <{POST_SNAPBACK}> Ако имах възможност дори бих отишъл.Не ме е особено страх от черва показващи се от обгорен труп. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Ако имах възможност дори бих отишъл.Не ме е особено страх от черва показващи се от обгорен труп. <{POST_SNAPBACK}> Ami sigorno ako go vidish ot blizo shte e po gadno no naistina ako mojesh i ako premislish neshtata edvali shte te spre tova 4e shte vijdash obgoreni trupove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Виждал съм гадории ама това бие всичко по всеки показател! Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Ако имах възможност дори бих отишъл.Не ме е особено страх от черва показващи се от обгорен труп. <{POST_SNAPBACK}> Всички така викат амааа... накрая а??? Между другото съм виждал много по-гадни снимки и дори видео ама ае няма да давам линк. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Като говорим за гадно, ами на ония където му рязаха главата в Ирак. От заложниците където. Май го бяха давали по ТВ-то. Но не го бях гледал. Попаднах случайно на него в нета и такъв си гледам, че някви четат нещо и един то тях седнал, и изведнъж го натиснаха на земята. И да превърта малко напред да видя кво се "боричкат" и гледам одрязана глава. После неможах да спя като хората, две- три вечари, и неможах да си махна мисълта за тая гадост. Побиваха ме тръпки. Не съм го гледал отдавна и не искам пак да виждам подобни животински истории Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Като говорим за гадно, ами на ония където му рязаха главата в Ирак. От заложниците където. Май го бяха давали по ТВ-то. Но не го бях гледал. Попаднах случайно на него в нета и такъв си гледам, че някви четат нещо и един то тях седнал, и изведнъж го натиснаха на земята. И да превърта малко напред да видя кво се "боричкат" и гледам одрязана глава. После неможах да спя като хората, две- три вечари, и неможах да си махна мисълта за тая гадост. Побиваха ме тръпки. Не съм го гледал отдавна и не искам пак да виждам подобни животински истории <{POST_SNAPBACK}> Аз също гледах това филмче и също бях погнусен ужасно!! Ама по същото време когато убиха нашиите българи също убиха някакъв кореец ли де да знам какъв!!Един приятел каза че убииството на тоя "кореец' така да го нареча било много по брутално от убииството на българина Точните му думи бяха:"С българина просто си играеха ако го сравниш с убиството на "корееца"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 С българина просто си играеха ако го сравниш с убиството на "корееца"! <{POST_SNAPBACK}> Глупости - гледал съм ги и двете и мога да ти кажа че едва ли може да се намери дума в който и да е език, камо ли да се сравняват. Отвратителни са, виждал съм какво ли не, но това ме потресе и дълго ми се връщаше пред погледа след това... Link to comment Share on other sites More sharing options...
emo_one Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 ЗА МЕНЕ БЪЛГАРСКИТЕ ВОЙНИЦИ СА ГЕРОЙ !!! EDIT:за иракчаните не ме е жал , жал ми е за наш'те момчета , от изгорения труп не съм толкова растроен отколкото от снимките с окървавените български войници Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Глупости - гледал съм ги и двете и мога да ти кажа че едва ли може да се намери дума в който и да е език, камо ли да се сравняват.Отвратителни са, виждал съм какво ли не, но това ме потресе и дълго ми се връщаше пред погледа след това... <{POST_SNAPBACK}> Така се изрази оня пич аз не съм гледал втория филм така че спора е безмислен Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Така се изрази оня пич аз не съм гледал втория филм така че спора е безмислен знам. Това беше по адрес на оня пич. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 на мене не ми я отваря ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 Abe niakoi niama li gi tia snimki ot predi da zatvoriat Warez-a? Niamate li link ot drugo miasto kadeto sa kacheni? Che togava ne si gi zapisah... i sega me mn iad Link to comment Share on other sites More sharing options...
cTo9H Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 Abe niakoi niama li gi tia snimki ot predi da zatvoriat Warez-a? Niamate li link ot drugo miasto kadeto sa kacheni? Che togava ne si gi zapisah... i sega me mn iad <{POST_SNAPBACK}> iad?ti da ne si nqkyv mazohist...polovinata forum tuka draifa kato Ci pomisli i vidi kvo stava s na6te mom4eta tam nqkade na mainata si toi go bilo iad 4e ne gi zapisal....teq snimki i video materiali deto razpravqte 4e ste gledali sa prosto sieabalo maikata zverska istoriq koqto i na nai golemiq si vrag ne bih pojelal... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.