Jump to content
BulForum.com

The Hobbit - nqkoi Ochakva li go

Recommended Posts

Mislite li che Peter Jackson shte go napravi kato Lord of the rings

az razbrah che nqkoi actiori koito igraha vuv vlastelina 6te uchastvat i v The Hobbit

tova sa:

Ian McKellen .... Gandalf

Ian Holm .... Bilbo Baggins

Hugo Weaving .... Elrond

Filma izliza 2006 zashtoto Peter Jackson pravi rimeik na KING KONG

kato go zavurshi po4vat snimkite

alex_2004 stava vupros za preliudieto na The Lord of the Rings kak bilbo namira Prustena i negovoto Prikliu4enie "Dotam I Obratno"

Значи останах разочарован,според мен първо трябваше да се напарави Силамарион,след това Хобита...но Питър Джаксан зане по добре :D Очавкам го с интерес защото съм голям фен на Токлкин ;)

az chetoh che Силамарион bil ne vuzmojen za filmirane abe to i Vlastelina beshe takuv ama go zasneha taka 4e ne se znae v nedalechno budeshte moje i nego da zasnemat taka che iskrenno shte se nadqvame

Найстина не е възможен за Филмиране ,Силамарион е нещо като песен.

И аз го очаквам много.Разбрах че П.Джаксън се е заловил за работа веднага след премиерата на Return of the King.Дано да стане толкова добре ,както и с Властелина.На мен много ми харесва- чел съм я няколко пъти.А спомняте ли си преди дооста години имаше едно списание "Дъга".Там под формата на комикс бяха представени и Хобит ,и Властелина на пръстените.Тогава за първи път се сблъсках с Билбо,Гандалф и Фродо и оттогава много ме кефят.Сигурен съм ,че Питър Джаксън и този път ще представи приключението по подобаващ начин.Обаче мисля ,че няма да бъде готов скоро.Някой ако знае накакъв линк за инфо относно филма, нека да даде.

Значи останах разочарован,според мен първо трябваше да се напарави Силамарион,след това Хобита...но Питър Джаксан зане по добре :D Очавкам го с интерес защото съм голям фен на Токлкин ;)

Всъщност от чичко Питър нищо не зависи, просто хората с дълбоките джобчета са казали кво ще прави. А и е нормално да се направи филм по най-известното творение от Средната Земя, нали се окачват кинти да се избират ;)

Колкото до Хобитчо, ще поживеем, ще видим.. очаквания - за ся никви.

Доколкото разбрах, имало някакви проблеми с правата, заради смяната на собственика на студиото. Засега нещата са на изчакване. Джаксън казал, че ако стане, ще е най-рано 2007.

Освен това ми се вижда невъзможно Йън Холм да играе Билбо, защото е доста старичък (и ще остарее още повече, докато почнат снимките), а в "Хобитът" Билбо е младеж.

Всъщност от чичко Питър нищо не зависи, просто хората с дълбоките джобчета са казали кво ще прави. А и е нормално да се направи филм по най-известното творение от Средната Земя, нали се окачват кинти да се избират

Колкото до Хобитчо, ще поживеем, ще видим.. очаквания - за ся никви.

Ne si prav ne vsichko e mangizi kolkoto poiska tolkova shte poluchi

zashto li sha vi kaja shto New Line Cinema Predi Vlastelina Beshe Pred FALIT

i blagodarenie na nego go Prati na Top 5 i vse pak The Lord of The Rings napravi 3 milqrda dolara koi film shte napravi tolkova pone ne blizkite 15-ina godinki

Vankata_Pd Освен това ми се вижда невъзможно Йън Холм да играе Билбо, защото е доста старичък (и ще остарее още повече, докато почнат снимките), а в "Хобитът" Билбо е младеж.

Ne si prav to i Gimli v vlastelina igran ot John Rhys-Davies e Visok kum 2 metra ama igrae djudje taka che vuzrasta ne prachi ;)

toz film sigurno nqma da go gledam, zashoto, ne iskam da se razocharovam oshte poveche ot adaptaciite po tez knigi... trilogiqta v nachaloto me grabna, vtoriq ne mi se gledashe kato izleze, a tretiq edvam go izchakah da svarshi... a tva predpolagam shte e pylna boza... spored men nqma da go napravqt hubavo...

Ochakvam go s netarpenie.......

Za kvo stava vapros v tozi film

Става въпрос за предисторията на Властелина на пръстените :excl: За пътуването на Билбо до Самотната планина и намирането на Великия пръстен! Малко по детски, но определено си заслужава четенето :punk Надявам се горещо да се появи филма :punk :woot

Чакам го с интерес.

Но... да си призная.

Голям фен съм на Толкин.

"Задругата на пръстена" я гледах с интерес.

Другите две части ги гледах насила доста след излизането им.

Ефекти а у, но... някак я намаше магията.

Гандалф ми хареса най-много като пресъздаване.

Смятам ,че и Билбо добре ще се филмира и Силмарилион-а.Филмирането на книгите на Толкин заприлича на Star Wars ,първо завършека после пред историята. 3 филма за Властелина ,1 за Билбо и 2 за Силмарилиона - тайно се надявам :D .Особено за Силмарилиона ,ако добре се синхронизират събитията в него и се спази хронологията на историята ,ще стане по як според мен дори и от Властелина.В него (силмалириона) само битки да искаш,герой -

най-големия гад Моргот шефа на Саурон създаването на средната земя - елфи,джуджета,хора, орки ,Балрози ,Дракони и т.н. Стискам палци на Питър Джаксън. :lol:

Много може да се коментира по тази тема .

Ne si prav ne vsichko e mangizi kolkoto poiska tolkova shte poluchi

zashto li sha vi kaja shto New Line Cinema Predi Vlastelina Beshe Pred FALIT

i blagodarenie na nego go Prati na Top 5...

Чудно как пред фалит са изкарали толкоз милиона за направата на филмите ;)

Чудно как пред фалит са изкарали толкоз милиона за направата на филмите

ami Filma pochvat da go mislqt ot 1996 tva e dosta vreme da se namerqt 260 miliona dolara ti kak mislish

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...