Jump to content
BulForum.com

НОВИ спортни въздушни филтри

Recommended Posts

Филтрите са стандартни стават на всички автомобили,

подобряват притока на въздух и чувствителността на

педала на газта. Лесен монтаж както и демонтаж.

С такъв съм вече година и който реши може да доиде и види как стои и работи двигателя с него на място.

Филтрите ще са при мен другата седмица в понеделник 25.04. така че приемам поръчки.

Цена: 40лв.

Снимки: ТУК и ТУК

НЕстават за всички автомобили...

едната пречка е евентуалното наличие на Дебитомер,

а другата е липсата на пространство

НЕстават за всички автомобили...

едната пречка е евентуалното наличие на Дебитомер,

а другата е липсата на пространство

Значи от поста ти разбирам, че нищо неразбираш от автомобили.

1. Нестават на карбураторен двигател, причината е ясна. Стават ама няма голям ефект.

2. Стават идеално на инжекциони, невиждам какво ти пречи дебитомера като филтъра е преди него.

3. Помисли добре, като свалиш старата куния на филтъра (за инжекционен двигател) можеш за използваш неговото място, освен ако не си решил да ти стои за окраса.

/offtopic ...

За кола около 70 коня би трябвало да ти качи около 3% мощност т.т 2 коня ... За въпросното ауди ако е 90 може сам да си го сметнеш...

:punk :devil

Значи от поста ти разбирам, че нищо неразбираш от автомобили.

1. Нестават на карбураторен двигател, причината е ясна. Стават ама няма голям ефект.

2. Стават идеално на инжекциони, невиждам какво ти пречи дебитомера като филтъра е преди него.

3. Помисли добре, като свалиш старата куния на филтъра (за инжекционен двигател) можеш за използваш неговото място, освен ако не си решил да ти стои за окраса.

Добре... нападаш ме, ще се защита :`)

значи... имам Опел, 2.0 инжекция

искаш ли да ти кажа как се държи двигателя като е със спортен филтър преди дебитомера? или сам ще се сетиш че е пред раждане и сигурно хаби 20

давам гаранция ЧЕ НЕ СТАВА НА ВСИЧКИ АВТОМОБИЛИ...

а за това колко не разбирам.. искаш ли да ти кажа каде тоя филтър е 12 лева ?

Добре... нападаш ме, ще се защита :`)

значи... имам Опел, 2.0 инжекция

искаш ли да ти кажа как се държи двигателя като е със спортен филтър преди дебитомера? или сам ще се сетиш че е пред раждане и сигурно хаби 20

давам гаранция ЧЕ НЕ СТАВА НА ВСИЧКИ АВТОМОБИЛИ...

а за това колко не разбирам.. искаш ли да ти кажа каде тоя филтър е 12 лева ?

Ako obi4ash kaji az se interesuvam kade sa 12lv.

Тук има много неграмотни, който като незнаят за какво става дума.

На trifon ми е много интересно, каде ти е кутията за филтъра преди или след дебитомера, ако знаеш за какво служи няма да пишеш такива глупости да ти се смеят хората, или твоита кола няма фиртър незнам.

Пич не се заяждам ама само ми спамиш темата, и ако прочетеш правилата ще разбереш, че тези твой изказвания се наказват.

Аз ако четеш внимателно съм написъл, че нестават на всички еи така.

Но за по-голямата част автомобили стават.

А и също не ме интересува къде ги продават за 12лв. отиди и си вземи оттам, аз също знам къде продават свински черен дроб на 1лв. кг. ама го вземам за кучето, ако се сещаш за какво ти говоря.

Аре със здраве от мен и не ми спамете темата с ислишни глупости, който се интесува за нещо по-конкретно относно филтъра да пише на лична.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...