Grosmaster Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 Филтрите са стандартни стават на всички автомобили, подобряват притока на въздух и чувствителността на педала на газта. Лесен монтаж както и демонтаж. С такъв съм вече година и който реши може да доиде и види как стои и работи двигателя с него на място. Филтрите ще са при мен другата седмица в понеделник 25.04. така че приемам поръчки. Цена: 40лв. Снимки: ТУК и ТУК Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifon Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 НЕстават за всички автомобили... едната пречка е евентуалното наличие на Дебитомер, а другата е липсата на пространство Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_2004 Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 Az imam Audi 80.Stava li za tazi kola.Q kaji malko pove4e za kakvo slujat tezi filtri i kakvo stava kato si go slojish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted April 18, 2005 Author Share Posted April 18, 2005 НЕстават за всички автомобили...едната пречка е евентуалното наличие на Дебитомер, а другата е липсата на пространство <{POST_SNAPBACK}> Значи от поста ти разбирам, че нищо неразбираш от автомобили. 1. Нестават на карбураторен двигател, причината е ясна. Стават ама няма голям ефект. 2. Стават идеално на инжекциони, невиждам какво ти пречи дебитомера като филтъра е преди него. 3. Помисли добре, като свалиш старата куния на филтъра (за инжекционен двигател) можеш за използваш неговото място, освен ако не си решил да ти стои за окраса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpac_bg Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 i pi4ove po princip ima smisal ot tezi filtri za koli nad 120 konia i na gore Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 /offtopic ... За кола около 70 коня би трябвало да ти качи около 3% мощност т.т 2 коня ... За въпросното ауди ако е 90 може сам да си го сметнеш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ex-impo Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 а на Астра 1.4 60 магаренца дали ще има ефект Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted April 19, 2005 Author Share Posted April 19, 2005 При мойта има ефект, ама тя е 150 магарета Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpac_bg Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 kva e tazi kola 150 magareta niakav opel li ili golf 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted April 19, 2005 Author Share Posted April 19, 2005 Ми виж ми подписа, смятам че е достатъчно Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifon Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Значи от поста ти разбирам, че нищо неразбираш от автомобили.1. Нестават на карбураторен двигател, причината е ясна. Стават ама няма голям ефект. 2. Стават идеално на инжекциони, невиждам какво ти пречи дебитомера като филтъра е преди него. 3. Помисли добре, като свалиш старата куния на филтъра (за инжекционен двигател) можеш за използваш неговото място, освен ако не си решил да ти стои за окраса. <{POST_SNAPBACK}> Добре... нападаш ме, ще се защита :`) значи... имам Опел, 2.0 инжекция искаш ли да ти кажа как се държи двигателя като е със спортен филтър преди дебитомера? или сам ще се сетиш че е пред раждане и сигурно хаби 20 давам гаранция ЧЕ НЕ СТАВА НА ВСИЧКИ АВТОМОБИЛИ... а за това колко не разбирам.. искаш ли да ти кажа каде тоя филтър е 12 лева ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cTo9H Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 а на LADA 1500s 90 к.с. става ли тоя филтър? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Добре... нападаш ме, ще се защита :`)значи... имам Опел, 2.0 инжекция искаш ли да ти кажа как се държи двигателя като е със спортен филтър преди дебитомера? или сам ще се сетиш че е пред раждане и сигурно хаби 20 давам гаранция ЧЕ НЕ СТАВА НА ВСИЧКИ АВТОМОБИЛИ... а за това колко не разбирам.. искаш ли да ти кажа каде тоя филтър е 12 лева ? <{POST_SNAPBACK}> Ako obi4ash kaji az se interesuvam kade sa 12lv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Ako obi4ash kaji az se interesuvam kade sa 12lv. <{POST_SNAPBACK}> Мда.....аз също ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tantramantra Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 http://www.warez.ru/invision/index.php?sho...%E8%EB%F2%F0%E8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted April 19, 2005 Author Share Posted April 19, 2005 Тук има много неграмотни, който като незнаят за какво става дума. На trifon ми е много интересно, каде ти е кутията за филтъра преди или след дебитомера, ако знаеш за какво служи няма да пишеш такива глупости да ти се смеят хората, или твоита кола няма фиртър незнам. Пич не се заяждам ама само ми спамиш темата, и ако прочетеш правилата ще разбереш, че тези твой изказвания се наказват. Аз ако четеш внимателно съм написъл, че нестават на всички еи така. Но за по-голямата част автомобили стават. А и също не ме интересува къде ги продават за 12лв. отиди и си вземи оттам, аз също знам къде продават свински черен дроб на 1лв. кг. ама го вземам за кучето, ако се сещаш за какво ти говоря. Аре със здраве от мен и не ми спамете темата с ислишни глупости, който се интесува за нещо по-конкретно относно филтъра да пише на лична. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Това ако е спортен въздушен филтър аз си режим главато Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 *requested by the author* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.