Jump to content
BulForum.com

Kakav e 6rifta na Wraez.ru

iafko69

Recommended Posts

:rulez:

9. Заглавието на темата трябва точно и ясно да указва на участниците нейната цел и връзка. Ценете както своето време, така и това на останалите участници, и го пестете. Теми от сорта на "помощ" или "help" се трият без обяснение; същото се отнася и за теми като "ave shto ne staa taka", "ave pisna mi veche" — подобни заглавия показват от една страна ниско ниво на култура, а от друга не дават никаква представа за какво става дума в темата.

А иначе смятам,че е "Lucida Console"

Не е. Шрифта е Optima, поне ако става въпрос за постовете. Можете да експериментирате когато пишете някой пост.

За самия сайт става въпрос. И май наистина е Arial(въпреки,че голяма разлика м/у Sans Serif и Arial не намирам,днес съм миличък и ще се съглася).

Ахааа. За това и аз смятам че е Arial. На Sans Serif "л" се изписва по друг начин.

Ми не намирам особена разлика-Arial-а като че ли е по-сбит,но само тва. Нормално ли е при размер на шрифта 35-40 MS Sаns Serif да ми е пикселизиран, а Arial-не?

Напълно нормално е. А за шрифтовете, отвори си New Notepad и напиши там буквата "л" на MS Sаns Serif и после смени на Arial. На първия шрифт буквата е по-скосена от горе, точно защото е направена все едно пикселизирана.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...