b0r3d Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 Търся захранване 300 или 350 вата да е на максимум 2 години ... Давайте предложения да видя дали ме устройва :-) P.S Марки като Codegen , JNS , ANS , LC и др. такъв клас не ме устройват . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kumcata Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 CODEGEN 400W na okolo 6 meseca ako te interesuva PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted April 25, 2005 Author Share Posted April 25, 2005 На някой не му ли се намира някое излишно фортронче на година , година и половина Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 CODEGEN 400W na okolo 6 meseca ako te interesuva PM <{POST_SNAPBACK}> аз се интересувам от тва захранване кажи колко му искаш ........ и ако Агрессив разбирасе не го иска може да го зена , стига цената да ме радва Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted April 25, 2005 Author Share Posted April 25, 2005 аз се интересувам от тва захранване кажи колко му искаш ........ и ако Агрессив разбирасе не го иска може да го зена , стига цената да ме радва <{POST_SNAPBACK}> Предлагаше ми го за 35 кинта и определено не ме заинтересова Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.