Raging Fire Posted November 24, 2005 Share Posted November 24, 2005 Аз съм навит...ае провери и ми кажи на ПМ,че съм зает с разни други шитни Л( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted December 9, 2005 Author Share Posted December 9, 2005 В понеделник, сряда и петък от 19.00-21.00 ч. в Строителен техникум "Пеньо Пенев" са тренировките. Не съм ходил още, така че не знам мищо повече. Когато се наканя и отида, ще мога да ви кажа допънително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 В понеделник, сряда и петък от 19.00-21.00 ч. в Строителен техникум "Пеньо Пенев" са тренировките. Не съм ходил още, така че не знам мищо повече. Когато се наканя и отида, ще мога да ви кажа допънително. Е по далече от вкъщи неможаха ли да го направят Ти ходи ли, видя ли ква е хавата, за кво става дума, кви пари, има ли бая хора. Айде дай малко повече инфо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted February 13, 2006 Author Share Posted February 13, 2006 Е по далече от вкъщи неможаха ли да го направят Ти ходи ли, видя ли ква е хавата, за кво става дума, кви пари, има ли бая хора. Айде дай малко повече инфо Ох, не, отдавна вече се отказах... По-скоро мисля да се запиша на тай-бокс (възможно най-голямата проивоположност на капоейрата , получих информация, че нямало смисъл да се тренира капоейра тук. Освен това и аз живея в другия край, освен това и майка ми се възпротиви да хода там толкова "късно"... Въобще мечта За сметка на това получих телефона на треньора, ако искаш можеш да му се обадиш и да питаш все пак, номерът е 0899189958... Кой знае, може пък да се окажат свестни все пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
AuReOluS Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 Цената доколкото знам варира между 20 и 25 лв. месечно... По принцип, аз лично не тренирам,...но доколкото ми е известно треньора е доста добър...да кажем че го познавам задочно... А иначе Капоейрата е доста зарибена, но за съжаление не е за мен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted June 17, 2006 Author Share Posted June 17, 2006 0885992229 е новият номер на треньора за Пловдив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lindeman_ Posted March 9, 2007 Share Posted March 9, 2007 тази мания има ли я още в Пловдив и къде се тренира, искам да се науча и аз така ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Death_rideR Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 най зарибено ще е някой да ти се направи и д аго изкъртиш с капоейра, би било много атрактивно Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 Сериозно!Има ли още тренировки по Капойера в Пловдив някъде?Някой ходи ли?Някакви координати (по-нови) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Wonder Posted June 7, 2008 Share Posted June 7, 2008 Сериозно!Има ли още тренировки по Капойера в Пловдив някъде?Някой ходи ли?Някакви координати (по-нови) ? 0885992229 е новият номер на треньора за Пловдив. Капоеда е боен танц ---------------- Now playing: John Creamer & Stephane K feat Susanna - Storm via FoxyTunes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.