Bohu Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 Първо искам да кажа че от 5 месеца съм с Гига бит и всичко беше супер. От седмица може би обаче трафика ми спадна . Вече не свалям с 380-400 от warez.ru а с 290-300 . От MBOX.TV филмите не ми тръгват , или ако тръгнат то ще са без субтитри и насичащи ( имам предвид филми които нямат субтитри ) Обадих се аз тогава , казаха ми че сменяли машините , щяло да се оправи. Мина седмица резултат никакъв .Реших да звънна пак днес. Много любезен човек ( навярно техник ) ми каза че понякога ставало така понеже много хора дърали от wareza аз му казах че е така постоянно. Той се позамисли и каза значи имате вируси ....нямам и касперския и ф прот не намират нищо . Според ad-aware намам и буболечки. Човека пак се замисли и каза ами тогава не сте си ъбдейтвали касперския. Относно проблема с филмите от MBOX ми каза че кодеците не ми работят а те си работят. Накрая ме посаветва или да си ъбдейтвам касперския или да си форматирам компа . Не съм само аз така има и други познати които също им е паднал трафика. Има и такива на които им е същия. Думи на техника по телефона : момче по цял ден се занимавам с това и проблема не е в кабелите , проблема е в някаде в теб А кажи тогава каде в мен е проблема след като нямам вируси !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 Има достатъчно теми за гигабит. Гигабит имат и уебсайт: ggbit.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.