Grosmaster Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 Малко и удобно, предварително програмирано за всички известни марки, лесна настройка , лесно обслужване с помощта на меню, управлява всички основни функции. Цена: 5лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
beku Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 Давай да го пробваме и ако бачка на моята щайга го взимам!!! Ако не помниш GSM-a пиши да ти го пратя на ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 /offtopic Имал съм подобно дистанционно върши прекрасна работа за цената си и не създава абсоютно никакви проблеми , недостатъка е че неможе директно да отидеш примерно на 34 канал , а трябва едни по един да ги прехвърляш .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted April 18, 2005 Author Share Posted April 18, 2005 /offtopic Имал съм подобно дистанционно върши прекрасна работа за цената си и не създава абсоютно никакви проблеми , недостатъка е че неможе директно да отидеш примерно на 34 канал , а трябва едни по един да ги прехвърляш .. <{POST_SNAPBACK}> Мерси за рекламата, добри са дистанционните за цената. Имам 3бр. от тях, ако има желаещи да се обаждат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenny Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 da we i az go imam prav e nemoje da se stigne nad 30 ina4e e dobro Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 GROS имаш ли още бройки ? Трябва ми за телевизор GRUNDIG ама като гледам тва дистанционно няма никви цифри в смисъл за бързо набиране на канал , а само нагоре и надолу Ако имаш ICQ номера ми го има в профила ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 GROS имаш ли още бройки ? Трябва ми за телевизор GRUNDIG ама като гледам тва дистанционно няма никви цифри в смисъл за бързо набиране на канал , а само нагоре и надолу Ако имаш ICQ номера ми го има в профила ..... <{POST_SNAPBACK}> Става за Грундик пробвал съм го ли4но Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.