Jump to content
BulForum.com

на вниманието на слу6а6тите елактронна музика

wlado

Recommended Posts

зна4и в нормалните страни ,дори тук с гордост мога да кажа 4е и българия е напред втова отношение което е абсолютно странно ,са много попу;ярни нетлайбълите .което на български ще ре4е 4е това са свукозаписни компании не издаващи Цд-та или пло4и ами мп3ки .свалянето им е легално безплатно и се препоръ4ва да се миксират с трактор 2.6 да кажем.та да си дойдем на думата немско говорящите като мен моагт да се информират от www.phlow.net

интернет списание за ка4ествена мусика и мп3 към което има и нетлейбъл каталог и топ 10 от най добрите нетаудио диджей.ина4е мога да ви препоръ4ам www.thinnerism.com za po dylboka i tanzuwalna muzika a i za ambient www realaudio.ch za breaks techno i ambient www.broque.de za techno no ne onowa dyrwenoto. a i na4e ako se zaribite s te4enoie na wremeto ste ste na qsno i ste widite prekrasnata musca po mrejata.ta i da sprat dowbnloada na mp3 w bg men ne mi puka az si dyrpam NETAUDIO ot 2-3 meseca.sasto taka baq dobri sa www.hippocamp.net i kahvi.a ima i dwe bg NEtaudio labela deto ne sa za ispusknae monokom.tk i mahorka.tk priqtno slu6ane

зна4и кам тези сайтове има и линкс а те водят кам още такива например subsourse.de kadeto ima mnogo mixowe elektronna musica edi ot mnoo dobrite e

[in]anace ama sa mnoo dalgi po 300mb също така tokyodawn recordings ama ne se sestam dali be6e tokyodawn.com koito sa powe4e hip hop no mnoo qk.jahtari.org e dub no selementi ot igrite ot 80te godini kato klasikata ot jahtari international karate championship.abe ima mnogo samo malki tarsene iska .Miasmah mai ne e losh.Autopalte e pod divisia na thinner i e za ambient.

Извинявайте,знам,че не му е тука мястото,но не успях да намеря никъде(т.е незнам дали съществува).Стила май се казваше "багга".Ако знаете къде мога да я намеря дайте линк плс.

Извинявайте,знам,че не му е тука мястото,но не успях да намеря никъде(т.е незнам дали съществува).Стила май се казваше "багга".Ако знаете къде мога да я намеря дайте линк плс.

gabba. :) тва е прекалено брутално. :) можеби към... 180 бийта в минута.

180bpm?a аз си мислех че хардкора е най-голямата шитня която може да бъде сътворена,а то имало и по-големи :sick

Ама моля ви де.Аз и аз неслушам ама...съм обещал да намеря:)Просто ми направиха предложение на което неможах да откажа :)

............................................................censored............

.............................................................

Техното е единствената музика която не мога да слушам. Всичко друго може да изтърпя но това ми идва в множко.

http://www.urbandictionary.com/define.php?...=techno&skip=40

................................................................................

...................................................................

ЕDITED: Sorry ако някой се е почувствал засегнат. Така по-добре ли е pi4aga? ;) Но от една страна изказах мнението си както някои други го правят където също не им е мястото.

gabba i hardcore sa leko Bludakwi elektronni stilowe osobenno populqrni w holandiq naprimer .zwu4eneto e tipi4no mnoogo burzo s glupawi i gyzarski melodii

Menthal theo naprimer no toi e po4ti dobyr ili Wsi4ki det gi dawat po tmf stot tam ponqkoga puskat nesto kat hardcore.no tam se nablqga na twyrd ritum i ne mnogo zaribqwasta melodia.sega da si doidem na dumata absoliuten faworit ot po gore izbroeniute saitowa www.thinnerism.com swalqneto na musica ot tam e absoliutno legalno i ste e malkoto musica koito wie i az sasto pritejawame legalno stila e techno /minimal house/ s dub i ambient elementi wsi4ko ot thinner moje da se drupne na adress ftp.scne.org/pub/music/groups/thinner a samo na ftp.scne.org/pub/music/groups/ ima mnoooooooooooooogo elektornna musica kato mnogo dobri se Ideology (w papka ideology)ot ideology.de mnogo dobar label netlabel da sme to4ni

A kato se zamislite nas (xorata, koito xaresvame electronna muzika) ne ni burka dali 6te zabranqt free downloada, za6toto i bez tova nito v wareza, nito v drugite BG saitove nqma koi znae kolko ka4estvena muzi4ka. Na6ata muzika si q ima na stra6no mnogo drugi mesta, taka 4e vsi4koe 6!!!

............................................................censored............

.............................................................

Техното е единствената музика която не мога да слушам. Всичко друго може да изтърпя но това ми идва в множко.

http://www.urbandictionary.com/define.php?...=techno&skip=40

................................................................................

...................................................................

ЕDITED: Sorry ако някой се е почувствал засегнат. Така по-добре ли е pi4aga? ;)  Но от една страна изказах мнението си както някои други го правят където също не им е мястото.

виж ся едва ли някои ще се обиди ама и аз да си призная се изказвам малко по тоиа на4ин ама тва дет го рекламирах не е обикновенното тупса тупса техно дето зву4и дървено и е тъпо аз ти говоря за ка4ествено спо9коино и готино аиляшко техно дето пове4ето хора не бихга се сетили 4е е техно. така 4е тва е тиннер ot www.thinnerism.com 4ui i ste widish

Да. Съгласен съм вече :) . Точно такива търсих и аз, или по-точно един приятел ме кара от половин година да му намеря нещо такова, ама като се изчерпах. Аз съм качил нещо подобно и във вареза. Албума е Chill Out in Paris 3. На мен ми харесва най-много Grasskirt.-.Pleasant.Dream.mp3 E, верно са малко по-старички (2003), ама ги бива. Но не всички от албума са такива. Има и песни и ритмични, обаче не можах да намеря всичките от албума, защото всички са 30. Обаче намерих още няколко като тях, но не съм ги качил. А този албум съм го намерил от http://www.stefanocecchirecords.com/ Сайта е много добър. Не може да се тегли от него, но има списък на албумите.

Да. Съгласен съм вече :) . Точно такива търсих и аз, или по-точно един приятел ме кара от половин година да му намеря нещо такова, ама като се изчерпах. Аз съм качил нещо подобно и във вареза. Албума е Chill Out in Paris 3. На мен ми харесва най-много Grasskirt.-.Pleasant.Dream.mp3 E, верно са малко по-старички (2003), ама ги бива. Но не всички от албума са такива. Има и песни и ритмични, обаче не можах да намеря всичките от албума, защото всички са 30. Обаче намерих още няколко като тях, но не съм ги качил. А този албум съм го намерил от http://www.stefanocecchirecords.com/ Сайта е много добър. Не може да се тегли от него, но има списък на албумите.

Говоря за Сайтове "звукозаписни компании в които не влизасх за да видиш имената на поредните пиратски мп3та дет ще си ги свалиш а просто си сваляш мнооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо ка4ествена електрона или акусти4на музика. сега се сетих за www.1bit-wonder.com deviza im e ecery bit one hit.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...