Jump to content
BulForum.com

измислиха как да теглят игри и филми

stefan

Recommended Posts

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply
Дано не го направи.

И между другото по всички личи, че този Стефан Миланов е член на Comexgroup - http://www.comexgroup.com/site/about.htm

Ако е така... значи той се води "запознат" с нещата ;) Смеххххх...

Това да го видя няма да го повярвам. Мислиш ли, че някой ще го допусне да списва глупости в Комексгруп. Все си мисля, че това е сайт направен от разбиращи хора и форума също се посещава от такива. Освен това да си видял някога лошо и некомпетентна статия във сайта на комексгруп?

Все си мисля, че това е сайт направен от разбиращи хора и форума също се посещава от такива.

и аз съм на това мнение. възможно е да е просто съвпадение на имената, иначе не би използвал подобни думи "Това ни светнаха компютърджии вчера", а би го казал от свое име... но както и да е ... да ни е честита новата хакерска секта :punk посещавайте по-често "храмовете" и :D аз от вчера се моля в един и цоцам ли цоцам ... :D докато не попадна на ченге разбира се :lol:

Тоя пич е пил нещо уе!!!И експерт ми се пише!Такива "експерти с лопата да ги ринеш!Аре....

Оставете това.Ние скоро ще сме виновни за самоубийството на Бил Гей(тс).Че сме му разбили кода за "Бозата",както и за падането на космическата станция.Колкото и да сме хитри,не сме измислили топлата вода.Само се къпем с нея :):):)

Това да го видя няма да го повярвам. Мислиш ли, че някой ще го допусне да списва  глупости в Комексгруп. Все си мисля, че това е сайт направен от разбиращи хора и форума също се посещава от такива. Освен това да си видял някога лошо и некомпетентна статия във сайта на комексгруп?

_Ако става дума наистина за същия човек_ той просто е сина на собственика на комексгруп така, че сещай се сам :) Но това няма особено значение.

Не може всички да са на ръба на технологията, а това най-добре го знаем от нашите приятели от в-к Компютри :)

писна ми от тъпи журналисти, които баламосват хората. а пък тоя бил и експер. написал го е за някои, които са по-прости и от него и да си помислят, че е станало нещо кой знае какво

Какво да кажа моето е мнение е че журналиста написал тази статия проявява особена голяма некомпетентност с темата и е запознат с нещо но имам чувството че по-скоро като слух макар че и това дето разказва може да е реално. Иначе статията ми се видя смешна точно поради тази компетенция. За да настрои хората срещу нас използва думата "секта" аз не знам колко хората в интернет са религиозни, но незнам примерно Ватикана да използва активно интернет или нашите попове да си чатят в някой поп канал :bgrin: още пък по-малко мюсюлманите(мюфтия...) и така нататък...

(малко извън темата да сте чували online кръщение или служба :) )

Кой го чете този вестник и за какво?

Хора не си купувайте ... вестници :) освен ако не са компютърни или свързани с компютрите смятам че те имат усещат положението какво е...

Информацията е пари използвайте интернет има много новини навсякъде само където на места се повтаря и става безинтересна ако е прочетете 2 или 3 пъти от различни места... или гледайте новини по ТВ...

toq e nekav takuv nikav.mn mraza hora koito se burkat v ne6ta koito ne gi zasqgat.li4no as smqtam 4e dori i toi se e vuzpolzval ot avantata,prosto e prekaleno tup za da si napravi pas.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...