Jump to content
BulForum.com

измислиха как да теглят игри и филми

stefan

Recommended Posts

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

хаххахахахаххаха! сектанти! винаги съм се чудил какво проповядва нашата секта :D , тоя пък все едно открил нов контининт! голяма сензация! не мисля, че има начин да забранят безплатното разпространение на музика и филми

"GENIALANI BG HAKERI VECHE DEISTVAT NA SEKTANTSKI PRINCIP"

e tova samo kato go prochetoh i padnah! Mnogo e zle toia! Ama mnogo. Vsiako edno hlape koeto si pusne "Kometata" stava "Genialen BG HAKER" Maliiiiiiiiiii maliiiiiiiii dumi niamam!

Оставете смехорията с "гениалните бг хакери".

По-интересно ми е как ако съм ченге ще ме познае програмата и ще ме "отреже" ;).

По-интересно ми е как ако съм ченге ще ме познае програмата и ще ме "отреже" ;).

Тии.. нищо не разбираш! Тя програмата е умна и ще те познае! :P :lol:

Иначе.. това със сектата направо ме уби! Не че за първи път ме наричат сектантка, ама.. какво, по дяволите, му е сектантското да теглиш от торент сайтове?! :confused

Ениуей, да се радва там момчето, че е успяло да разконспирира "гениалните български хакери ( :gangstah: ) "!!! :P :D :lol:

Братя Сектатнти :woot !!!!

тоя направо кърти асфалста :D

ми... това с ченгетата направо е малоумно....То и да се замисли и ако воъобще всичко което беше казал е истина то тогава аз мога примерно да кажа на ченгетата :D :confused

ама направо всички вестници се чудят с какво да запулнят своите вестници...

независимо дали това е нощен труд или не... То дори и 24 часа пишат глупости ми то как без глупости кат всеки ден издават по 60 страници вестник с тъпотии

EDIT: Това с :woot фотошопа :woot ме разби :punk :punk :punk

Леле мале тоя Стейфчо не е в час. :D  По-добре да отиде да бачка за някой жълт вестник отколкото да стои и да ги мъдри статиите си по цял месец ако не и повече и да се чуди кво да напише толкоз

Ми той момчето вече се е ориентирало натам - съкращението НТ подсказва, че е кореспондент на нощен труд :excl: ;)

Osgte edin journalist,koito otkri toplata voda......Evala....

Въх-въх..разкриха ни :( Аз си мислех,че си внушавам,но от няколко дена някой ме следи...сигурно е от Интерпол :D ;)

Стефан Миланов може да напише книга...

...от кой вестник е това "гениално умозаключение"?

Дано не го направи.

И между другото по всички личи, че този Стефан Миланов е член на Comexgroup - http://www.comexgroup.com/site/about.htm

Ако е така... значи той се води "запознат" с нещата ;) Смеххххх...

Ами досегa журналистите доказват само едно тръгне ли реч за компютри и интернет,недай си боже престъпления свързани с това- абсолютни лумпени :sick

http://www.comexgroup.com/site/about.htm

Автор е на над 50 статии на хардуерна и софтуерна тематика, живее и работи в САЩ.

Само където работи в Нощен Труд. Сигурно някой от сектата му е объркал работата и сега гледа да си го върне. :D

Оставете смехорията с "гениалните бг хакери".

Ами то си пише - щом си лиичър, значи си ченге :)

Ами май е бит спирит, но няма значение, тоя пич му хлопа дъската..

http://www.comexgroup.com/site/about.htm

Само където работи в Нощен Труд. Сигурно някой от сектата му е объркал работата и сега гледа да си го върне. :D

То не ти трябва да си в БГ за да пишеш за вестници IT неща... :)

Айдееее отидоха сектите момчета. Разкриха ни....

На тея журналисти не им ли омръзна да замазват очите на хората. Как си представяте живота без последната версия на NFS примерно...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...