kembal Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 ейййй, и тая простотия не бях е чувал че който има flash get е сектант-ХАХАХАХАХАХ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Death_rideR Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 хаххахахахаххаха! сектанти! винаги съм се чудил какво проповядва нашата секта , тоя пък все едно открил нов контининт! голяма сензация! не мисля, че има начин да забранят безплатното разпространение на музика и филми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 "GENIALANI BG HAKERI VECHE DEISTVAT NA SEKTANTSKI PRINCIP" e tova samo kato go prochetoh i padnah! Mnogo e zle toia! Ama mnogo. Vsiako edno hlape koeto si pusne "Kometata" stava "Genialen BG HAKER" Maliiiiiiiiiii maliiiiiiiii dumi niamam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 Оставете смехорията с "гениалните бг хакери". По-интересно ми е как ако съм ченге ще ме познае програмата и ще ме "отреже" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeglos Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 По-интересно ми е как ако съм ченге ще ме познае програмата и ще ме "отреже" . <{POST_SNAPBACK}> Тии.. нищо не разбираш! Тя програмата е умна и ще те познае! Иначе.. това със сектата направо ме уби! Не че за първи път ме наричат сектантка, ама.. какво, по дяволите, му е сектантското да теглиш от торент сайтове?! Ениуей, да се радва там момчето, че е успяло да разконспирира "гениалните български хакери ( ) "!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thc Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 Отново журналистически тъпанарщини.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 Тоя пич си мисли че като теглиш с flash-get правиш някакви супер сложни хакерски (сектантски дейности. <{POST_SNAPBACK}> Само дето не е флашгет Link to comment Share on other sites More sharing options...
thc Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 Се тая, ако питаш автора на статията сигурно ще ти каже че може да теглиш и с Фотошоп.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
riskov Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 Братя Сектатнти !!!! тоя направо кърти асфалста ми... това с ченгетата направо е малоумно....То и да се замисли и ако воъобще всичко което беше казал е истина то тогава аз мога примерно да кажа на ченгетата ама направо всички вестници се чудят с какво да запулнят своите вестници... независимо дали това е нощен труд или не... То дори и 24 часа пишат глупости ми то как без глупости кат всеки ден издават по 60 страници вестник с тъпотии EDIT: Това с фотошопа ме разби Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 Леле мале тоя Стейфчо не е в час. По-добре да отиде да бачка за някой жълт вестник отколкото да стои и да ги мъдри статиите си по цял месец ако не и повече и да се чуди кво да напише толкоз <{POST_SNAPBACK}> Ми той момчето вече се е ориентирало натам - съкращението НТ подсказва, че е кореспондент на нощен труд Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedPicasso Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 vnimavaite 4e FBI da ne vi pri4aka na vxoda daje moje specialnite 4asti prez prozoreca da vleznat bat stef4o e opasna raota gameni s gamenite vi kak shte svaliate vie filmi i pesni be i to s flash get tc..tc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 Osgte edin journalist,koito otkri toplata voda......Evala.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 Въх-въх..разкриха ни Аз си мислех,че си внушавам,но от няколко дена някой ме следи...сигурно е от Интерпол Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 Стефан Миланов може да напише книга......от кой вестник е това "гениално умозаключение"? Дано не го направи. И между другото по всички личи, че този Стефан Миланов е член на Comexgroup - http://www.comexgroup.com/site/about.htm Ако е така... значи той се води "запознат" с нещата Смеххххх... Link to comment Share on other sites More sharing options...
t0tal Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 abe tiq pichove sa po-uporiti ot usa v opitite si da razkonspirirat nelegalniq softuer Link to comment Share on other sites More sharing options...
momo x Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 Олеле отиде.Разкриха ни братя "сектанти" Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPACEWOLF Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 Ами досегa журналистите доказват само едно тръгне ли реч за компютри и интернет,недай си боже престъпления свързани с това- абсолютни лумпени Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 Само дето не е флашгет <{POST_SNAPBACK}> AMI?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 http://www.comexgroup.com/site/about.htm Автор е на над 50 статии на хардуерна и софтуерна тематика, живее и работи в САЩ. Само където работи в Нощен Труд. Сигурно някой от сектата му е объркал работата и сега гледа да си го върне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted April 18, 2005 Author Share Posted April 18, 2005 Оставете смехорията с "гениалните бг хакери". По-интересно ми е как ако съм ченге ще ме познае програмата и ще ме "отреже" . <{POST_SNAPBACK}> Ами то си пише - щом си лиичър, значи си ченге AMI?? <{POST_SNAPBACK}> Ами май е бит спирит, но няма значение, тоя пич му хлопа дъската.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 http://www.comexgroup.com/site/about.htmСамо където работи в Нощен Труд. Сигурно някой от сектата му е объркал работата и сега гледа да си го върне. То не ти трябва да си в БГ за да пишеш за вестници IT неща... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dankisaa Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 хахаха.Пълна откачалка е тоя. NO COMMENT Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoFFo Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 Пълни Глупости пише тоя,лепнал флаш гета и ето "торент програма" Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 Айдееее отидоха сектите момчета. Разкриха ни.... На тея журналисти не им ли омръзна да замазват очите на хората. Как си представяте живота без последната версия на NFS примерно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.