Jump to content
BulForum.com

измислиха как да теглят игри и филми

stefan

Recommended Posts

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Стефан Миланов може да напише книга...

...от кой вестник е това "гениално умозаключение"?

Ей такива, които се наричат "компютърджии", където отварят очите на хората трябва да ги пребиват всеки ден за профилактика. :angry1 :angry1 :angry1

Остава сега да издадът и варез-а и другите локални и до там.

Ама нали си остава р2р, аз вече му свикнах и си тегля еднакво както от сайтовете. :P Ще кажа само едно на бъдещите р2р даунлоудъри: ако ще теглите песни които не са БГ, теглете от чужди р2р връзки. Българските са лом от всякъде още. От чуждите тегля перфектно, докато при БГ скоростта ми пада на половина понякога дори още по-малко.

на Стефан Ангелов никой ли не му е казал че ако нещо му е твърде сложно за да го схване, просто не трябва да издава какъв профан е всъщност! сега всички знаем що за мега-задръстено парче е! :punk

А бе кой знае, може би понеже от доста врреме не е намирал сензация и са му казали, че ще го уволняват понеже е тъпо, задръстено, малоумно парче и е решил да се направи на интересен. Или просто търси слава. Ама с нещо което всички знаят, но не го казват явно, няма да пробие далеч. :devil А може пък наистина да го е открил наскоро и да е наистина такова мега-задръстено парче :blink: , че да го напише и обясни в статия по възможно най-малоумния и прост начин.

Long live BitTorrent-creatOr of all illegal downloading and master of our sect. Long live Z-Cult! ALL HAIL Z-CULT!!! Нека с дружни викове "Да живей!" и "Ура!" отдадем почит на бог Торент-наш господар и водач!!! Z-Cult живота ми ти принадлежи!

Едит:имате ли няква представа коя е програмата на снимката? Ползвам само BitComet,а тва на снимката поразително много прилича на ФлашГет и ако е така е наистина тъпо,имайки предвид че ФГ си е просто даунлоуд мениджър,директор на водопад, пилот на валяк и други екзотични длъжности,но не и П2П клиент.

На флашгет ми прилича...А стефан миланов е пълен кретен, незнам как някой нормалне човек може да напише такова нещо. А това незнам от кой вестник е, но бих искал да разбера. Видях го в comexgroup.com.

Малииии, тоя пич е открил топлата вода!!!! За кои вестник работи?! Викам да му издигнем кандидатурата за Пулицър и за Лауреат на Нобелова награда! Такива открития нрябва да остават ненаградени! Добре че светна заблудения народ как стават нещата!!! Тъкмо хората бяха зели да се отказват от интернет вкъщи, щото няма за какво да го ползват и Ооооо, светлина ео го напия Прометей пристига на бял кон.... Ай стига че са олях....

На флашгет ми прилича...А стефан миланов е пълен кретен, незнам как някой нормалне човек може да напише такова нещо. А това незнам от кой вестник е, но бих искал да разбера. Видях го в comexgroup.com.

Ами маи е от "Нощен Труд",защото на едно място има съкращение "НТ".

Тая статия много неграмотно написана - "сектанти" :angry1/да не става въпрос пък за другите глупости, които ги има вътре/. Ако Stefan я беше пуснал с copy и paste никога нямаше да повярвам, че е пусната във вестник. Кой ли е редактора? :D Ако няма други материали по въпроса няма проблеми - този е само за смях :D :lol:

Тоя бастун не стига че изобщо не знае за кво иде реч,ами съм сигурен че дори е писал статията на някой пиратски Word ,а иначе е много отворен. Пляснал ми там някав флаш гет щото торентите му са са видели доста сложни за неговата празна тиква и ми говори за подставени ченгета :lol: :sick

Тоя направо ме бутна от стола! Всъщност направо стола бутна! Бахти, все едно не знаят "простите" хора, че винаги има начин да си гепнем безплатното. Браво СтеФчо, продължавай все толкова зле :punk

Кво да ви кажа. На нас тука ни се струва смешно, ама повечето хора си нямат и представа какво е това торент и как се ползва. Предполагам и той спада към тази категория. И статията му се вижда смешна на едва 1% от читателите... Да не мислите, че ако главния му редактор знаеше какво е торент щеше да я пусне тая статия. Тоз пич, че е кретен кретен е, ама по големите глупаци са тези, които ще я прочетат и ще си кажат - "Ееее, бах му майката ние българите сме големи пирати" - без да знаят дори за какво става въпрос вътре. Сега няма да говорим, че тоя , изкара че все едно ние сме измислили торентите де ама...

Хахаха :P :P тоя ме спука от смях :blink: Нарича сектанти и лепнал флашгет вместо Биткомет и се кефи тоя е много малумен хехехе :P Тоя е пълен хал :sick

Тоя бастун не стига че изобщо не знае за кво иде реч,ами съм сигурен че дори е писал статията на някой пиратски Word ,а иначе е много отворен. Пляснал ми там някав флаш гет щото торентите му са са видели доста сложни за неговата празна тиква  и ми говори за подставени ченгета  :lol: :sick

М... Според мен е повече като Bitcomet-a ама това не е от значение.. Важното е че съм сектант! А още по важното е, че има приятели после семейство... :)

Кажете после, че БГ журналистите не са помияри

Програмата прилича на BitCommet колкото може да се види от снимката

Aбе вие продължавайте да правите разни секти за download, :woot пък после журналГлиста бил некъдърен :tongue Колко ли време и безсънни нощи,са му коствали на човека да открие топлата вода :lol: :wacko: :woot

Знаете ли кое е най-лошото при тоя Стефчо - че си вярва :excl: :lol: Аман от измислени конспиратори! Той сигурно сега чака и Пулицър за това "разследване" :lol:

И кво вика: Кръгчета показвали колко си бил изцоцал. :lol: Ami 6a cocam kolkoto si iskam we pomak. Nai-miloto da mu umre na toq!!! Dva metra v 4ernata zemq da vleze,cvetq da niknat nad nego i kambanite da biqt!

Леле мале тоя Стейфчо не е в час. :D По-добре да отиде да бачка за някой жълт вестник отколкото да стои и да ги мъдри статиите си по цял месец ако не и повече и да се чуди кво да напише толкоз

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...