DON_CHEFO Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 Аз пък бих търпял 90 % от "грозните" певици в пайнер Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 @Robi_89 ОК разбрахме се. Предполагам повече няма да пишеш в темата, понеже разбрахме к'во ти е мнението за певиците @MititU Не само на теб ти е смешно <{POST_SNAPBACK}> Ми то ако не пиша аз темата вече да е отишла...А и винаги ще има някой който да изръсе няква простотия за това как певиците били хубави и пак ще се включа ама за сега си взимам отпуска...Тва второто като убида ли да го приемам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 @LOKOMOTIVcho браво на теб.Поне и аз приемам мнението ти така ,че който намира толкова много кусурси си е баш Определено има грозни чалгаджийки но по-голямата част от тях са хубави(може и изкуствено разкрасени) а тези които само им се цъклят и търсят най-малък детаил с който да се оправдават че чалгаджийките били грозни са просто . Някой беше споменал че бил гледал снимка на коя си там отблизо.Аз да го попитам той правил ли си е снимка от супер близо да види как ще излезне?? Веднага ще му намеря някой дефект и да го обявим за грозник щото логиката е такава Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 @LOKOMOTIVcho браво на теб.Поне и аз приемам мнението ти така ,че който намира толкова много кусурси си е баш Определено има грозни чалгаджийки но по-голямата част от тях са хубави(може и изкуствено разкрасени) а тези които само им се цъклят и търсят най-малък детаил с който да се оправдават че чалгаджийките били грозни са просто . Някой беше споменал че бил гледал снимка на коя си там отблизо.Аз да го попитам той правил ли си е снимка от супер близо да види как ще излезне?? Веднага ще му намеря някой дефект и да го обявим за грозник щото логиката е такава <{POST_SNAPBACK}> Много обичаш да се заяждаш нали?Аз просто си давам мнението кат не ти отърва не го чети!!Не ме познаваш неможеш да кажеш какъв съм така че по добре...ШШШШШ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 Ама тука много весело взе да става. Просто няма да го бъде ако не постнеш тоя имидж нали? .Това дет го пиша се отнася САМО за тея "певици" не и за нормалните момичета така че имам около 1 милион възможности(ако приемем че България е 7-8 милиона,1 милион малки,3-4 милиона дарти,2 милиона дет са ми извън класата и остава 1 милион който ме чакат :P ) <{POST_SNAPBACK}> Т'ва мнение ме разби В България вече сигурно сме останали под 7 млн. за съжаление От тези 7 млн. да речем, че към 500 хил. са малцинства (все пак няма да се жениш за циганка или туркиня ) 1 млн. не е възможно да са твои наборки. Пък и не вярвам да се жениш във Видин да речем, такаче ако така го смяташ процена е много малък. И с тези притенций точно се получава Такаче за твое добро е да не мислиш много по този начин <{POST_SNAPBACK}> Да и като приемем, че около половината от тези 7-8 милкиона са жени, а другата мъже (освен ако Robi_89 не подбира ) и като вместим около половината от няколко стотин хиляди жители на пловдив. Разбира се първо от тази бройка махаме всички цигани (мъже и жени) и ще излезе че те чакат само няколко хиляди момичета от които като всяка си намери по едно момче (защото и мъже има в тоя град) и ти си оставаш (sorry aма не се сдържах )Ми то ако не пиша аз темата вече да е отишла...А и винаги ще има някой който да изръсе няква простотия за това как певиците били хубави и пак ще се включа ама за сега си взимам отпуска...Тва второто като убида ли да го приемам? <{POST_SNAPBACK}> Ми хубави са пък. Ако си имам и такава жена пайнерка която да ме храни с припечеленото от концертите й, ще си я гледам не, ами направо всеки който каже нещо против нея по нета ще го издирвам с интерпол и като го открия ще му блъскам главата в стената, следващия път пак да си помисли. Ама все пак, колкото и да не ми се иска, да ви припомня че темата е за "Коя е най-грозната чалга певица" Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 Нападате ме като куче от Китайци...просто си изразявам мнението!Breakneck е то нали има села около Пловдив дори и малко градчета с тях си изкарвам One Night Stand пък в Пловдив ще се намери една достатачно луда да ме вземе нали?А до колкото за певиците е и аз за парите им ще ги взема ама иначе ще подмина и няма да си остана с Лилито и Десито вече написах защо...ако на някой му се спри аре на лично че преди 2 дена ми махнаха Модератор Моде и не искам да ми го връщат! А и да оточна не се интересувам от мъже и от цигани/ки някой да не си помисли нещо ей! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Много обичаш да се заяждаш нали?Аз просто си давам мнението кат не ти отърва не го чети!!Не ме познаваш неможеш да кажеш какъв съм така че по добре...ШШШШШ!!! <{POST_SNAPBACK}> Ми не просто и аз си казвам мнението а ти показвам че това което твърдиш не е точно така.Това че си мислиш че се заяждам е твой проблем Link to comment Share on other sites More sharing options...
readou Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 МАРИЯ - мечтата на всеки пиян, дрогиран и напушен педофил Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 МАРИЯ - мечтата на всеки пиян, дрогиран и напушен педофил <{POST_SNAPBACK}> Ий въъъъъъъъ.... Т`ва да го мислех, никога немаше да го съчина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.