Jump to content
BulForum.com

Otpuskarski Poll

maddrum

Kade predpo4itate da izkarate otpuskata si?  

35 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Emi da , ama az li4no ne moga vsqka ve4er na kupon . Minalata godina bqh v kvartira do edna kra4ma , otkadeto dane6e 4alga :sick i izbora mi be6e dali da se opitvam da zaspq ili da 4akam da zatvori . Taka ili ina4e do 3h ...

Taq muzika kat sa smesi s jegata 4akai da zaspi6 ...

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Ами например тази година бях в една станция, която се намира на 15 км от Созопол. Покраи нея имаше само гора и нищо друго. Беше с някакъв собсвен неин плаж, които не беше особенно хубав, но се търпеше.

Нямаше чалга,

Нямаше народ!

Можеж да си легнеш в 10 часа ако искаш и да спиш до сутринта.

Друго такова място е гр.Балчик. Там почти няма плаж, но за сметка на това Албена ти е само на 10-тина км и можеш да си ходиш съвсем спокоино на плаж там.

Така, че местенца има стига да ти се търсят.

Ами например тази година бях в една станция, която се намира на 15 км от Созопол. Покраи нея имаше само гора и нищо друго. Беше с някакъв собсвен неин плаж, които не беше особенно хубав, но се търпеше.

Нямаше чалга,

Нямаше народ!

Можеж да си легнеш в 10 часа ако искаш и да спиш до сутринта.

Друго такова място е гр.Балчик. Там почти няма плаж, но за сметка на това Албена ти е само на 10-тина км и можеш да си ходиш съвсем спокоино на плаж там.

Така, че местенца има стига да ти се търсят.

Na more bez chalga ne moje,prosto gadjetata go iziskvat :punk :woot

Dosta po-goliama riadkost v sashtnost sa majete na miasto. Ne sam niakakav bezumen zashtitnik na jenite. Prosto mnogo se draznia kogato edinia pol pliue drugia bez da ima osnovanie. Sashtata tapnia e kogato jeni govoriat za majete. Mnogo e tapa cialata taia rabota s generalizaciata. Vseki chovek e individualnost. Niama takiva obshto neshta. A kolkoto do jenite vanshnostta ne e nai-vajnoto.

Dosta po-goliama riadkost v sashtnost sa majete na miasto. Ne sam niakakav bezumen zashtitnik na jenite. Prosto mnogo se draznia kogato edinia pol pliue drugia bez da ima osnovanie. Sashtata tapnia e kogato jeni govoriat za majete. Mnogo e tapa cialata taia rabota s generalizaciata. Vseki chovek e individualnost. Niama takiva obshto neshta. A kolkoto do jenite vanshnostta ne e nai-vajnoto.

v momenta govorehme za jenite ne za majete :) ne vinagi se pluem bez osnovanie ... no takuv e jivota razdeleni sme na muje i jeni ne mojem i da iskame da sme ednakvi... a kasotata na jenata e za predpochitane ... edvali shte ti naporavi vpechatlenie 1jena ako ne ti se e haresala ... ?

:wir

Мдам, наистина е абсолютно безмислен спора кой аджеба е по-добрият пол мажете или жените. Щом като ги има и двата все още начи никой не е по-добър - по-лошия досега да беше изчезнал от лицето на земята, щото по-добрия щеше да го е затрил примерно.

Ей вижте тоя форум примерно. Ако имаше повече жени, щеше да е доста по-различен... :P :devil

Мдам, наистина е абсолютно безмислен спора кой аджеба е по-добрият пол мажете или жените. Щом като ги има и двата все още начи никой не е по-добър - по-лошия досега да беше изчезнал от лицето на земята, щото по-добрия щеше да го е затрил примерно.

Ей вижте тоя форум примерно. Ако имаше повече жени, щеше да е доста по-различен... :P  :devil

napulno si prav .... da imashe ama nqma ... ochakvame da se poqvqt ama edva li ... no shte go prejiveem nqkak si :)

no shte go prejiveem nqkak si :)

Аз викам да идем някаде и дружно да се напием по случая. Хем ще ни бъде и по-лесно да го преживеем да ви кажа честно... :punk :punk

п.с. пак после има да :sick :sick :sick до утре....

no shte go prejiveem nqkak si :)

Аз викам да идем някаде и дружно да се напием по случая. Хем ще ни бъде и по-лесно да го преживеем да ви кажа честно... :punk :punk

п.с. пак после има да :sick :sick :sick до утре....

nemash nikakvi griji s napivaneto :) oshte tazi vecher shte se naporkame :)

po nqkoe vreme shte se izsipem vuv florida ... moje da napravim "sadrahme see"

Ne kazvam che mujete sa neshto poveche ot jennite,no veche trudno se sreshta hubava jena i umna poviarvaite.Shtom ima 2 etnosa 1-muje drugia jeni znachi nemojem edin bez drug,ne govoria za teia deto mogat muje s muje :woot :woot .No veche vsicko se izkreviava kogato izlezna na glavnata gokato vidia gotina jena e s niakakva tupa mutra,za jalost veche gotinite momicheta tursiat paralii riadko se sreshta veche lubovta.Ne kazvam che e niama ama kachili postepenno vsicko se prevrushta v materialnoto,dali ima kola,apartament,moje li da me cherpi postoianno,da mi kupuva drexi.Za jalost na tatuk vurviat neshtata.Ne iskam nikoi da obidia no tova si e moeto mnenie

Ne kazvam che mujete sa neshto poveche ot jennite,no veche trudno se sreshta hubava jena i umna poviarvaite.Shtom  ima  2 etnosa 1-muje drugia jeni znachi nemojem edin bez drug,ne govoria za teia deto mogat muje s muje :woot  :woot .No veche vsicko se izkreviava kogato izlezna na glavnata gokato vidia gotina jena e s niakakva tupa mutra,za jalost veche gotinite momicheta tursiat paralii riadko se sreshta veche lubovta.Ne kazvam che e niama ama kachili postepenno vsicko se prevrushta v materialnoto,dali ima kola,apartament,moje li da me cherpi postoianno,da mi kupuva drexi.Za jalost na tatuk vurviat neshtata.Ne iskam nikoi da obidia no tova si e moeto mnenie

vij ei tuka si ujasno mnooogo prav ... che gledat paraliite ... na tiq im vikam ... 'koi az kvoto e uchil' i gi ostavqm da se razvivat kato se vozi v qka kola s nqkav dem moje da i ne bashta ami dqdo i za kva se misli... :sick glei pak stana taka che se pluem... nqma da gi obijdam jenite che shte vzemem da se gledame nakrivo :) no bez jenite sme zagubeni ... kakvito i shte da sa bez tqh sme gola voda ... maja moje s kolata da vnasq v kashti ... ala jenata isneze li s igla ... stava belq ... takache zdrave shtasti e lubov daj boje vseki mu ... :)

Ami za takiva jeni ne si govorim bre. Az takiva jeni ne haresvam. Kakto gledam i na vas ne sa vi po vkusa. Zashto gi obsajdate? Az lichno imam drug vkus i haresvam po drug tip jeni ot koito v kraina smetka sam dovolen otkam intelekt. Ako vie ne znaete kade da tarsite tova e drugo. I v kraina smetka zvuchite mi tochno kato tezi jeni. Te tarsiat paralii a ne interesni hora. Vie tarsite kuklichki a ne interesni hora. Parvoto neshto vinagi e izlachvaneto na edin chovek. Izlachvaneto a ne vanshnia vid. Razbira se che imat obshto no sa razlichni. I ednoto e chisto fizichesko a drugoto spored men e svarzano s istinski vajnoto za edin chovek nezavisimo jena ili maj-intelekt, mislene, chuvstva.

Ne sam saglasen no vseki s mnenieto si. Deto se kazva vseki ima pravo na losh vkus. No pak kazvam. V takav sluchai ne se ochudvai che jenite iskat paralii i tarsiat samo parite shtom ti tarsish samo sex-a.

Ne sam saglasen no vseki s mnenieto si. Deto se kazva vseki ima pravo na losh vkus. No pak kazvam. V takav sluchai ne se ochudvai che jenite iskat paralii i tarsiat samo parite shtom ti tarsish samo sex-a.

ne sum kazval che sum se otchaql ... ne se davam tolkova lesno :) kucha marka sum :) a za loshiq vkus neznam ... nikoga ne e zle da krivnesh malko ot praviq pat nali ? :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...