jorkata Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 апарата е на 1 година (гаранцията му е изтекла на 04.03 тази година),купуван е от Метро.Давам го пълен комплект (чисто нова кутия,книжки,кабели за тв,връзка за ръка) + отделно купуван калъф CaseLogic и 128mb MMC карта.спокойно мога да кажа,че оптиката на апарата е с пъти по добра от подобните апарати в този клас. при интерес ще кача снимки,правени с него.на външен вид е перфектен.продавам го защото вероятно ще си взимам нов апарат.цена 300лв (при сериозен интерес може и лек коментар) забравих - можете да прочетете ревю тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barmana Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 да намалиш на 200 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorkata Posted April 17, 2005 Author Share Posted April 17, 2005 200 не,но 280-270 мах .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Я пак провери гаранцията, аз имам същият и е купуван от Метро в началото на февруари миналата година - 3 години гаранция. Един приятелски съвет - намали цената ако искаш да го продадеш, аз също смятах по едно време да го продавам. Но не ми се даваше за половината от парите, за които съм го купил и реших да си го оставя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitar_90 Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Я пак провери гаранцията, аз имам същият и е купуван от Метро в началото на февруари миналата година - 3 години гаранция. Един приятелски съвет - намали цената ако искаш да го продадеш, аз също смятах по едно време да го продавам. Но не ми се даваше за половината от парите, за които съм го купил и реших да си го оставя. <{POST_SNAPBACK}> 220lv. ako si saglasen go vzimam ama po barzi4ko mi kaji 6toto mi e spe6no. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoo Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 3 години гаранция. <{POST_SNAPBACK}> Гаранцията на фотоапарати KODAK е 1 година.Ако го регистрираш в сайта на KODAK ти я удължават с един месец. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorkata Posted April 17, 2005 Author Share Posted April 17, 2005 да намаля,но когато го купувах беше към 400лв.,а картата беше 100лв и отгоре даже и ми излезна малко дебело,сега да го дам за 200 лв не ми се иска наистина .. пак казвам,при сериозен интерес може да се договори нещо .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorkata Posted April 18, 2005 Author Share Posted April 18, 2005 до 250лв мога да сваля най-много .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.