Stenli Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 Siti I fresh RuleZzz!Are nqkoi ako moje da mi kachi linkove ot kade moga da si svalq da gi slusham online pls help me ! <{POST_SNAPBACK}> еми като идеш на саитовете им си пише Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 Kachi gi tuka de!Da ima za vsi4ki az nz kade da tarsq! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lyla Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Радио Гонг, заради музиката. Много са интересни програмите Попшоу и Мегачас на БиБиСи, но са по някакво ненормално време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lilith Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 Според мен Витоша sucks. Особено "Тройка на разсъмване" Честно казано, не знам как го слушате . Водещите са доста прости.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 Радио Едно определено Понякога и БГ Радио. Радио Сити е бая "затъпяващо". То ти писва от "любимите" ти хитове да ги слушаш толкова пъти отново и отново..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivancho93 Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 Според мен Витоша е наи-якото радио ,защото на радио "Сити" пускат една и съща песен през 5мин. А и Витоша според мен Пускат много яка музика която мен много ме кефи!!!Тва е!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 Радио 1/Ритмо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otli4nik Posted October 7, 2005 Author Share Posted October 7, 2005 След толкова месеци така и никой мод не сложи в анкетата Радио 1. Ако може да се направи. Мерси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 А ве как ша изпуснете радио КАТРА ФМ КАТРА ФМ му е майката Поначало не слушам радио , но когато го правя то само това радио е достойно да бъде слушано от мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Getzata Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 Радио РИТМО 106.5FM - the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 Аз пък не слушам ... предпочитам да си пусна музика , която ми харесва , отколкото да чакам да пуснат нещо яко по радиото . Радио единствено в кола Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deniiiiiii Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 Предпочитам да си пускам песни които ми харесват на компа, но ако ще е радио - Радио 1, Мила Голд или Гонг Link to comment Share on other sites More sharing options...
xxtm Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 " Мила Голд " и " Радио 1 " Link to comment Share on other sites More sharing options...
TITAN4O Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 Хех, най-доброто радио е ONLINE RADIO !!! Избирате си какъв стил да слушате и го слушате В подписа съм сложил 3-те най-слушани от мен радия (ако желаете да разберете , що е хубава музика - кликнете на някой от 3-те линка ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kman® Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 В колата предпочитам City заради RDS-a , инак Витоша и FM+, а преди радио VIVA, но го съсипаха . В нас слушам Fresh on-line, но качеството нещо хич го няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
5starGeneral Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 Аз само в колата слушам радио Витоша го предпочитам щото пускат разнообразна музика не само ново Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 Аз по принцип не слушам радио. Само понякога, когато има български мач си пускам 'Гонг', защото ме кефят коментаторите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vincenzo Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 Аз общо взето когато слушам радио сменям станциите доста често, защото рядко се случва ад ми харесат повече от 2, 3 последователни песни, но май най-често се задържам а радио 1, Катра ФМ, Витоша и ФМ+(Сити много ме дразни вече..имам чувството че имат набор от 20-30 песни и ги въртят тях нон стоп - много се натрапва тоя комерс, хитове, хитове ма чак пък толкова )Радио 1 пък с тая класика на всеки час също не ме радват- то май тогаа сменям ауе всеки според вкуса си Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 Като седна пред компютъра е digitally imported от там на progressive house и така А като си лягам да спя е радио 'Витоша' и сутрин като отворя очите много се кефя на сутрешните търтеи Милена, Кирил и Тодор Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 11, 2005 Share Posted November 11, 2005 Ако е по радио-приемник, слушам Ретро, Радио 1 или ДжазFM. Ако е по интернет - LastFM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.