Jump to content
BulForum.com

Кое радио слушате?

Otli4nik

Кое радио предпочитате?  

311 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Преди слушах само радио FRESH. Ся кат го развалиха съвсем и не слушам радио. Всичко се тегли... :)

• Replies 144
  • Created
  • Last Reply

Напоследък слушам Мила Голд, Радио 1, Радио "Гонг", Витоша и по-рядко Сити!

Аз попринцип не слушам радио но се случва да ми пускат разни познати поздрави по Ритмо и затова като ми кажат че ще има поздрав за мен го слушам :)

Mиналото лято много се зарибявах - пускам си Championship Manager 2004 и радио Сити или Витоша. И така можех 10-тина часа да стоя. Много е яко, ама сега нямам време ):. Иначе най-много харесвам Сити-то и Витошата ;).

Радио1, Мила Голд, БГ Радио отсъстват от анкетата, въпреки, че са доста популярни.

Много рядко слушам радио, все пак си имам Winamp и нелоша колекция. Но когато слушам, то е Радио1

Радио 1 ...особено приятни песни пускат вечер...

Сити също го слушам,ама то пък ка кда не ти писне от едни и същи песни по 5 пъти за 1 час...

• 4 weeks later...

по принцип не слушам, освен мачовете през кръга по гонг ..... иначе от няколко седмици съм на това онлайн радио S K Y . F M - Smooth Jazz

Ми според мен едни от наи-яките са Мила Голд, Радио 1, Ретро радио и Радио Гонг(за което много се дразня за кво не ги е включил в анкетата макар че са едни от наи-слушаните и предпочитани).Знам че всеки си има предпочитания ква музика да слуша(аз лично харесвам ретро а именно и заради това съм изброил само тези)но да беше включил поне едно!!! :punk

YO

напоследък само Гонг

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...