err0r^ Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Сити, кое друго... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dnikolaev43 Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Сити, кое друго... <{POST_SNAPBACK}> Е как кое друго? Витоша и Фреш много ясно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otli4nik Posted April 20, 2005 Author Share Posted April 20, 2005 Бе аз въртя радиата докато се закача на някой хит. Иначе Витоша, Фреш, Сити пускат много хитове и затова ме кефят. Иначе и радио 1 е хубаво ама нещо май няма много хитове... Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazileiro Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 RETRO Radio i malko se u4udvam, 4e nikoi ne go spomenava probvaite se Link to comment Share on other sites More sharing options...
twoface Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 радио "сити","витоша","катра ФМ" ," Радио Фреш" това са радиата които аз слушам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otli4nik Posted April 25, 2005 Author Share Posted April 25, 2005 RETRO Radio i malko se u4udvam, 4e nikoi ne go spomenava probvaite se <{POST_SNAPBACK}> Да бе верно - много хубаво радио! Ама го слушам само когато имам настриение! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 samo radio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 Иначе и радио 1 е хубаво ама нещо май няма много хитове... <{POST_SNAPBACK}> то радио 1 е за ценители като ти гледам годинките не се учудвам на изказването ти че не пускали хитове Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted April 29, 2005 Share Posted April 29, 2005 Radio 1,Jazz FM,City. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted April 29, 2005 Share Posted April 29, 2005 Както съм ги запаметил по местата си : 1. Радио Сити 2. Витоша 3. Катра фМ 4. Радио Фреш 5. Радио Спорт 6. Радио 1 Не ми трябват такива животни като Ритмо, Веселина и тем подобни Link to comment Share on other sites More sharing options...
iVAAN Posted April 29, 2005 Share Posted April 29, 2005 Сити, кое друго... Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekodinov Posted April 30, 2005 Share Posted April 30, 2005 Само радио Витоша : Тройката ruleZ ! Само на мене ли ми пращи и има интерференция от друго радио около джумаята ? Аз понеже го слушам като отивам на работа на walkman. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rane Posted April 30, 2005 Share Posted April 30, 2005 Радио 1 RULLES ! ! ! ! ! За мен няма друго радио. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeHu Posted April 30, 2005 Share Posted April 30, 2005 Като съм у нас - Сити, в колата - Витоша иначе преди слушах много БГ Радио... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted April 30, 2005 Share Posted April 30, 2005 Сити и то до скъсване Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otli4nik Posted April 30, 2005 Author Share Posted April 30, 2005 Тройката ruleZ ! <{POST_SNAPBACK}> Радио 1 RULLES <{POST_SNAPBACK}> Последно rules или rulez? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOU JOU Posted May 2, 2005 Share Posted May 2, 2005 Рядко слушам радио, особено след като Тангра се деформира в Гонг. Но все пак когато въобще пусна радиото: Милаголд, Гонг или Ретро Link to comment Share on other sites More sharing options...
rane Posted May 2, 2005 Share Posted May 2, 2005 Samo edno ne moga da razbera ! ZA6TO nqma Radio 1 ili Mila gold v klasaciqta ????? Pri polojenie 4e dosta se slu6at Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otli4nik Posted May 3, 2005 Author Share Posted May 3, 2005 Samo edno ne moga da razbera ! ZA6TO nqma Radio 1 ili Mila gold v klasaciqta ????? Pri polojenie 4e dosta se slu6at <{POST_SNAPBACK}> Моля прочети темата преди да даваш акъл. Мисля, че достатъчно коментирахме въпроса, че не може да се сложат 50 радиа в анкетата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat4ed' Posted May 9, 2005 Share Posted May 9, 2005 Не ми трябват такива животни като Ритмо, Веселина и тем подобни <{POST_SNAPBACK}> 4 real! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otli4nik Posted May 12, 2005 Author Share Posted May 12, 2005 Както съм ги запаметил по местата си :1. Радио Сити 2. Витоша 3. Катра фМ 4. Радио Фреш 5. Радио Спорт 6. Радио 1 <{POST_SNAPBACK}> Значи първо бих сменил първата позиция с витоша а на втора - спорт. Иначе с това: Не ми трябват такива животни като Ритмо, Веселина и тем подобни съм съгласен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neovampirism Posted May 12, 2005 Share Posted May 12, 2005 www.zull.org най-якото онлайн радио е има и още някои ама това е на български и който му е на сърце рока, хевито, дета, бляка, готика, може да отиде да се регистрира и да си гласува за песни, които след това се пускат по това радио. Иначе от обикновените Мила Голд Link to comment Share on other sites More sharing options...
TITAN4O Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 Когато съм пред PC-то , закакво ми е радио ?!?!? Но иначе предпочитам Fresh , City както и Витоша ... Много ме кефиха сетовете вечерно време (когато си лягам и си пусна радиото през GSM-а ), непомня по кои станций ги пускаха най-често, защото беше доста отдавна , но знам че едно от тях беше радио спорт , а що се касае до поп-фолка - УЖАС! От къде ги взеха,че ги пуснаха тия ... няма да създадът нещо по метълско или трансерско , а ще ми грачат някви "пеперудки" които са крали текстовете и мелодийте на известни чужди изпълнители (то било гръцки, сръбски, турски)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 Сити е най-доброто според мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 FM+ е най якото за мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.