Stenli Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Искам да се извиня на тези, които ме обвиниха, че не съм бил сложил радио 1. Извинявайте момчета и/или момичета, но тук място няма за всички радиа , и затова, ако въобще сте си направили труда да видите, трябва да сте забелязали, че има и възможност "Друго...". И това труго в този случей е радио 1. Благодаря, че си направихте труда да прочетете това, но все пак това е идеята на анкетата..... <{POST_SNAPBACK}> всъщност можеше да си направиш труда да сложиш 2 от най-слушаните радиа--->Радио 1 и Фреш, ама както и да е. важното е че си сложил култовите радио станции Веселина, Ритмо, FM+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Rave Satellite От "обикновените" (браво на groover за култовия лаф ) - Радио Витоша. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Ми и аз гласувах за Друго,то в тоя списък няма какво да си избереш Иначе Радио1 когато мога Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 аз не слушам много радио.Освен като съм в колата де .Обаче тогава главно слушам радио сити :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Много рядко радио Спорт или Витоша... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Изпуснал си "Fresh" ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prime Hellix Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Радио 1, разбира се Най-готиното радио, откакто префасонираха Атлантик във Витоша edit/ като гледам резултатите от анкетата май бая хора слушат 1, а??? edit/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otli4nik Posted April 17, 2005 Author Share Posted April 17, 2005 Изпуснал си "Fresh" ! ! ! <{POST_SNAPBACK}> Ми то ако имаше място за всичко... То все някой недоволен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Ми то ако имаше място за всичко... То все някой недоволен. <{POST_SNAPBACK}> Не го приемай толкова навътре.Щом го няма значи спада към "други".Така си преценил и не си го включил => peace . Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Ритмо Link to comment Share on other sites More sharing options...
marquez Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 FRESH Link to comment Share on other sites More sharing options...
blo0d_master Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 City , Katra FM и Витоша с "Тройка на разсънване" Link to comment Share on other sites More sharing options...
anarxiq_99 Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 RITMO Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 само мила голд,много ясно Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Че на коя станция е това радио 1. Кажете и аз да го чуя. За пръв път чувам че има такова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Че на коя станция е това радио 1. Кажете и аз да го чуя. За пръв път чувам че има такова. <{POST_SNAPBACK}> 95.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnold Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 VITOSHA 97.0Hz Link to comment Share on other sites More sharing options...
tixop Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 "Chillout" @ Digitally Imported Link to comment Share on other sites More sharing options...
ico_manekena Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 radio city Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 А бе това радио 1, хич не ми се нрави. Ми то там само стари хитове от когато аз съм бил първи и втори клас, че и по-отдавна. По това ли си падате младите бе. Ми те дори когато бяха хит не ги харесвах особено. По-ме кефи сити или фреш. Там поне има нещо по-ново. Не живейте със спомените, живейте за бъдещето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otli4nik Posted April 18, 2005 Author Share Posted April 18, 2005 Аз мислих, че тук има помече чалгари и че радио Ритмо ще е поне 60 процента. Но май не е така (не че съм чалгар ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat4ed' Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 КаtraFM! btw, Otli4nik що не си го включил в темата? Ми Радио 1 и Джаз FM ? това според мен са трите най-яки радиостанции. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Death_rideR Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 www.zull.org - метал радио, вижте го, има и гласуване за песните едит: Отличник, повечето форумисти май са метали Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otli4nik Posted April 18, 2005 Author Share Posted April 18, 2005 КаtraFM! btw, Otli4nik що не си го включил в темата? Ми Радио 1 и Джаз FM ? това според мен са трите най-яки радиостанции. <{POST_SNAPBACK}> Всеки с различно мнение. Те радиостанцийте са повече от 10... А ако няма радиото, което харесвате, мисля, че е близко до ума де се сетиш, че трябва да разбереш "Друго". Еми то кой да се сети. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 HitzRadio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.