Jump to content
BulForum.com

tarsq textove na suffer h

loty_toty

Recommended Posts

loty_toty, имаш ли идея как Суфер Хъ си пишат текстовете? Да ти кажа? Бяха го споменали по някакъв повод - отварят речника и започват да си харесват "благозвучни" думи... Не зная какво ценно си намерил, но твоя воля.

Извинете ме че се отклонява и не мога да помогна конкретно по темата. :(

loty_toty, имаш ли идея как Суфер Хъ си пишат текстовете? Да ти кажа? Бяха го споменали по някакъв повод - отварят речника и започват да си харесват "благозвучни" думи... Не зная какво ценно си намерил, но твоя воля.

Извинете ме че се отклонява и не мога да помогна конкретно по темата. :(

ne me intere kak si pi6at textovete :D prostu im iskam textovete .HORA PLS pomognete e !

ne me intere kak si pi6at textovete  :D  prostu im iskam textovete .HORA PLS pomognete e !

Вчера тъсих, обаче наистина намирам само тези на БГ....що за по-лесно не пратиш един email на Васко Катиничаров?

Вчера тъсих, обаче наистина намирам само тези на БГ....що за по-лесно не пратиш един email на Васко Катиничаров?

pratih ve4e :D :D :D ...ama pi4a ne 6te da mi otgovori e.sigurnu ne sam edinstveniq det mu draska mail-i za gluposti i me samnqa da da mi dade textovete :huh:

.. а случайно да знаеш кой е майк патън?! :woot

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...