loty_toty Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 zdrasti narode.Aide pomagaite - tarsq poe4eto textove na suffer h,4iito pesni sa na angliiski ezik. mersi predvaritelnu Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Lyrics + Google Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 http://textove.com/songs.php?artist=52 Там има няколко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
loty_toty Posted April 18, 2005 Author Share Posted April 18, 2005 http://textove.com/songs.php?artist=52 Там има няколко. <{POST_SNAPBACK}> ami ne mi var6i rabota za6toto sa pove4eto na balgarski ezik a ne men mi trqat teq det sa na angliiski. a za Google - tva ne e rabota ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 loty_toty, имаш ли идея как Суфер Хъ си пишат текстовете? Да ти кажа? Бяха го споменали по някакъв повод - отварят речника и започват да си харесват "благозвучни" думи... Не зная какво ценно си намерил, но твоя воля. Извинете ме че се отклонява и не мога да помогна конкретно по темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
loty_toty Posted April 19, 2005 Author Share Posted April 19, 2005 loty_toty, имаш ли идея как Суфер Хъ си пишат текстовете? Да ти кажа? Бяха го споменали по някакъв повод - отварят речника и започват да си харесват "благозвучни" думи... Не зная какво ценно си намерил, но твоя воля. Извинете ме че се отклонява и не мога да помогна конкретно по темата. <{POST_SNAPBACK}> ne me intere kak si pi6at textovete prostu im iskam textovete .HORA PLS pomognete e ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 ne me intere kak si pi6at textovete prostu im iskam textovete .HORA PLS pomognete e ! <{POST_SNAPBACK}> Вчера тъсих, обаче наистина намирам само тези на БГ....що за по-лесно не пратиш един email на Васко Катиничаров? Link to comment Share on other sites More sharing options...
loty_toty Posted April 20, 2005 Author Share Posted April 20, 2005 Вчера тъсих, обаче наистина намирам само тези на БГ....що за по-лесно не пратиш един email на Васко Катиничаров? <{POST_SNAPBACK}> pratih ve4e ...ama pi4a ne 6te da mi otgovori e.sigurnu ne sam edinstveniq det mu draska mail-i za gluposti i me samnqa da da mi dade textovete Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 loty_toty, имаш ли идея как Суфер Хъ си пишат текстовете? Да ти кажа? Бяха го споменали по някакъв повод - отварят речника и започват да си харесват "благозвучни" думи... Не зная какво ценно си намерил, но твоя воля.<{POST_SNAPBACK}> .. а случайно да знаеш кой е майк патън?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.