b0r3d Posted May 12, 2005 Share Posted May 12, 2005 И аз това се питам. В момента Евроком дава на юзърите си МНОГО повече от себестойността на услугат. Или с други думи това, което Евроком дава струва много повече отколкото им се иска на потребителите. Цените за пренос и поддръжка на системите определят това, не фирмената политика. <{POST_SNAPBACK}> Какво трябва да рече "дават МНОГО повече от себестойността на услугат.Или с други думи това, което Евроком дава струва много повече отколкото им се иска на потребителите. " . Какво значи колкото им се иска на потребителите , то или струва или не струва , какво значение има на мен колко ми се иска , истината е че Евроком функционира в реални пазарни условия и ако правилно схващам твойта логика , евроком предлага услугите си на цени по - ниски от реалната себестойност , т.т не само че не реализира печалба , ами дори се бърка в джоба да покрие разликите . И в този ред на мисли фирмата трябва да е фалирала доста отдавна . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted May 13, 2005 Share Posted May 13, 2005 аДСЛ от бТК - там скороста отговаря на цената. 1МБит/с = 180 лв. От Евроком получавате на моменти интернет повече отколкото сте платили. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 13, 2005 Share Posted May 13, 2005 БТК са били винаги големи пинтии и скъперници, така че не сравнявай с тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted May 13, 2005 Share Posted May 13, 2005 Ако на всеки потребител на ЕК се пусне 300к (примерно) локален една малка част ще се задоволи ,а останалата ще продължи да мрънка , че иска още и още.В началото тарифата 18лв. беше колкото да се отбие номера че има интернет , а сега ти дават 20к.(за другите тарифи незнам)НИКОИ НЕ РАЗБРА.ЗА КОЛКОТО СИ ПЛАТИШ ТОЛКОВА.Вместо да се мрънка само минете към друг доставчик.Аз съм напълно доволен за 18 лв полуачавам нещо наистина добро откакто съм към евроком брои се на пръстите на едната ръка колко пъти ми е спирал нета.Искаш да си към ЕК и да сваляш яко ми пусни си Златна тарифа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 13, 2005 Share Posted May 13, 2005 Бяха, някога вече не са. <{POST_SNAPBACK}> Същите са си както преди. Гледат от къде да лапнат по-голям залък. Само че сега са по-поумнели. Правят го с хитрост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted May 15, 2005 Share Posted May 15, 2005 Хехе... няма и да е лошо да дигнат от 30 на 40 или 50 ъплоуда. Тогаа всички ще са доволни Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 15, 2005 Share Posted May 15, 2005 То за 18 кинта , те само това имат , пък ти май повечко xTri имаш <{POST_SNAPBACK}> И какви са те?... Модем ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 15, 2005 Share Posted May 15, 2005 И какви са те?... Модем ли? <{POST_SNAPBACK}> Ем нали уж гигабитци мрънкат , че нямат външен , то не че за 18 кинта еврокомци получават кой знае какво и в този ред на мисли като има недоволни да се прехвърялт на гигабит , стига да има изградена мрежа в близост . Този въпрос отдавна се разисква и да го бистрим и да не го бистрим винаги ще има някой недоволен , поне от 99 година насам не съм чул някой да е доволен от доставчика си... Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 15, 2005 Share Posted May 15, 2005 Ми то и аз съм доволен от ЕК по отношение на интернета. Не съм доволен само когато трябва да свалям нещо масивно от 300 МВ на горе. ГГБит имат малък + по отночение на цената за Download скорост и Upload. Все пак повечето хора си теглят от БГ, а не от чужбина. Аз предпочитам за чужбина да ми бъде трафика 1/1 КВ/s ако трябва, а за БГ да се увеличи малко, ама кой ме пита. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted May 15, 2005 Share Posted May 15, 2005 Ти и той сте някакво изключение , ще пратя искане да ви номинират за книгата на Гинес <{POST_SNAPBACK}> Aggressiv пиши ма и мен и аз съм доволен.Предплатих за 6 месеца- 10%отстъпка и седмия ми го подариха бонус Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 15, 2005 Share Posted May 15, 2005 Aggressiv пиши ма и мен и аз съм доволен.Предплатих за 6 месеца- 10%отстъпка и седмия ми го подариха бонус <{POST_SNAPBACK}> и аз съм доволен от ЕК. ако ми трябваше само локален нет щях да мина на гигабит ЕК рулез Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 15, 2005 Share Posted May 15, 2005 Ц ц ц. Как така всички до сега се оплакваха от ЕК, пък сега наизлезоха толкова много патриоти. Трябва да пуснем нова тема за това: "Да благодарим на ЕК " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 15, 2005 Share Posted May 15, 2005 Ц ц ц. Как така всички до сега се оплакваха от ЕК, пък сега наизлезоха толкова много патриоти. Трябва да пуснем нова тема за това: "Да благодарим на ЕК " <{POST_SNAPBACK}> аз винаги съм бил доволен от ЕК. единствено ме дразни некоректното отношение към клиентите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malak Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 Понеже не намерих къде другаде да си изплача болката ше давам направо. Значи от край време Еврокома нещо са ми ядосани.Добре де от 2 седмици.Проблема е следният: преди 2 седмици нещо нета се прецака.Почнах да губя пакети към всеки сървър (вкл. локални) скоростта беше ~24 kbps, а аз съм си на Икономична+.И след няколко дневен тормоз над съпорта склониха да дойдат и оправиха простотията - оказал се кабела.И добре доволен съм засега.Ама преди 1 седмица горе-долу нета пак почна да върти номера.2 часа ту спираше, ту тръгваше (максимално за 5 минутки и после пак спираше).Е това последното не го приех на сериозно въпреки че отправих 2-3 поздрава за ЕК.И днеска пак същата история.От следобед над 50% packet loss навсякъде...ужас.Ся гледам че се е управил и се радвам...та въпроса ми е някой друг като мен има ли?Аз нищо не съм правил на Еврокома не знам що ме мразят :О hf ppl <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 Понеже не намерих къде другаде да си изплача болката ше давам направо.Значи от край време Еврокома нещо са ми ядосани.Добре де от 2 седмици.Проблема е следният: преди 2 седмици нещо нета се прецака.Почнах да губя пакети към всеки сървър (вкл. локални) скоростта беше ~24 kbps, а аз съм си на Икономична+.И след няколко дневен тормоз над съпорта склониха да дойдат и оправиха простотията - оказал се кабела.И добре доволен съм засега.Ама преди 1 седмица горе-долу нета пак почна да върти номера.2 часа ту спираше, ту тръгваше (максимално за 5 минутки и после пак спираше).Е това последното не го приех на сериозно въпреки че отправих 2-3 поздрава за ЕК.И днеска пак същата история.От следобед над 50% packet loss навсякъде...ужас.Ся гледам че се е управил и се радвам...та въпроса ми е някой друг като мен има ли?Аз нищо не съм правил на Еврокома не знам що ме мразят :О hf ppl <3 <{POST_SNAPBACK}> Моя проблем беше подобен и за да го решат , смениха 90% от сплитерите в блока. От тогава - No Problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 Понеже не намерих къде другаде да си изплача болката ше давам направо.Значи от край време Еврокома нещо са ми ядосани.Добре де от 2 седмици.Проблема е следният: преди 2 седмици нещо нета се прецака.Почнах да губя пакети към всеки сървър (вкл. локални) скоростта беше ~24 kbps, а аз съм си на Икономична+.И след няколко дневен тормоз над съпорта склониха да дойдат и оправиха простотията - оказал се кабела.И добре доволен съм засега.Ама преди 1 седмица горе-долу нета пак почна да върти номера.2 часа ту спираше, ту тръгваше (максимално за 5 минутки и после пак спираше).Е това последното не го приех на сериозно въпреки че отправих 2-3 поздрава за ЕК.И днеска пак същата история.От следобед над 50% packet loss навсякъде...ужас.Ся гледам че се е управил и се радвам...та въпроса ми е някой друг като мен има ли?Аз нищо не съм правил на Еврокома не знам що ме мразят :О hf ppl <3 <{POST_SNAPBACK}> същия проблем : нета ми спира през около 30 минути .Няма го около 3-4 минути и така безкрай. Обаждах се на supporta поне 7 пъти - за сега реакция никаква.При пинг : модема ми отговаря,но мямам върнати пакети от evrocom , от Gateway-a ,от DNS servera,от Subnet Mask-a .Нервирам се честно казано,все пак не за това плащам нали ? Последния хит беше че модема ми дропел пакети.Да ,ама не : ако дропеше щеше да е и в двете страни,нали ? А той отговаря дори когато ми спира нета.Егати,колко още трябва да се търпи това не мога да разбера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 dnes puk v smirneski spirashe neta(na ggbit sum naprowo disconect) i kabelnata prez 5 min,stranoto e 4e i na visio spirashe po sustoto wreme sigurno nqkude im e sprql toka Link to comment Share on other sites More sharing options...
rane Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 И ан мен доста ми спираше нета, и то само за мизерията. Спре и след около няколко минутки пак дойде. И така докато реши че трябва да спре. иначе общо взето съм си доволен. Каквото и да ми говорят Гигашита и мноо по-прецакан ( освен за локалния ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 17, 2005 Share Posted May 17, 2005 никогА Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted May 23, 2005 Share Posted May 23, 2005 Имаше прекъсване на нета и кабелната в район централен поради захранване и го пуснаха добре,ама картината на кабелната е със смущения и нека евроком си оправят сигнала по трасето.Бахти никога не съм имал лоша картина досега. БРАВО оправи се явно хората си гледат добре работата в този ПОЛУПОЧИВЕН ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoian88 Posted May 23, 2005 Share Posted May 23, 2005 To i v kar6aka ima6e spirane. I 4ak sq se opravi. Daje nqma6e i kabelna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted May 23, 2005 Share Posted May 23, 2005 Проблемът беше липсата на ток за период от около час-час и нещо. Благодаря на НЕК за своевременната намеса в този полупочивен ден... Ако имате някакви проблеми с влошено качество изчакайте поне час и едва тогава звънете. То и сега сигурно няма да си хванете ред. Сигурно цял Пловдив набира Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted May 23, 2005 Share Posted May 23, 2005 Мда. То беше ясно, кабелната вървеше с обилен снеговалеж. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.