Jump to content
BulForum.com

Eurocom - кога скоростта ще отговаря на цената?

McKay

Recommended Posts

• Replies 172
  • Created
  • Last Reply
Абе не знам отговарят ли или не цените на евроком.....Знам само 4е за 25 кинта махленски ЛАН в София DC++ хвърчи с около 2,5 mB/s peering върви със 160 kb/s, а int. 10-16 kb/s.

Знам за пииринга, че е без пари там и какво ли още не, ама знам че плащам по-малко и получавам повече:)

Години напред са хората за разлика от Евроком-а, защото просто си уважават клиентите, а не се чудят само как да ги обират:)

А, maddrum, как си човече? Липсваше ми, да знаеш! Какво ново около теб, пак ли ще зарязваш ЕВРОКОМ?

@moderator

Tе там както казах са години напред, защото са изобретили как да пренасят Интерета и това да НЕ им струва пари:) Особенно за локалния:) Или как да им струва по-малко ли де да знам и аз:)

Там се носи във въздуха като водните пари примерно, няма кабели, няма съпорт нищо няма.

Иначе съм си в София и получавам:) И ми е тъпо да мъкна ЕРВИ-та с филми като се прибера, защото там съм си ги дръпнал за 10 мин. а тук трябва да чакам 1 ден:)(както правя сега и се нервя....)

@ov3rm4n с удоволствие бух се поджавкал и с теб, ама почна филма за Сена....аиде радвайте се на пролетта и нета....(добре че пролетта не идва с Еврокома, че щяхме да я видим лятото примерно:))

Ха! От скоро и аз съм в София, но не мога да се спра на доволен доставчик - ще ти бъда благодарен, ако ми препоръчаш своя или друг от тези дето са толкова напред с материала и предлагат извънредно изгодни условия. Гледам, гледам... и не виждам. Време ми е за очен лекар май. Но като нямам време за себе си - моля те, ориентирай ме - доставчици, условия, цени... Благодаря предварително.

Изтрих няколко излишни постове. Забележете темата е за evrocom.net, не за gigabit. Имат си форум, пишете там ако имате нещо. Все пак адреса на този форум е evrocom.info, не ggbit.info.

Тук и сега е момента да кажа, че ми се наложи да си рестартирам модема и бях приятно изненадан като разбрах, че скоростта на услугата ми е увеличена от 105 до 120-125к.:bgrin:

Благодаря !

Тук и сега е момента да кажа, че ме посъветваха също да си рестартирам модема и докато преди докарвах 18-20к, сега едвам правя 10... :angry1

[Edit] Очевидно съм на Евроком, 18 лв. [/Edit]

Тук и сега е момента да кажа, че ме посъветваха също да си рестартирам модема и докато преди докарвах 18-20к, сега едвам правя 10...  :angry1

[Edit] Очевидно съм на Евроком, 18 лв. [/Edit]

И аз съм на достъпна, но не забелязвам нито повишение нито понижение ;)

А сега по темата ми за 18 лева толкова може и да е по-добре. Те сигурно ще увличават още, аз котаго си прекарах нета беше супер бавен, а вижте сега B)

И аз съм на достъпна, но не забелязвам нито повишение нито понижение ;)

А сега по темата ми за 18 лева толкова може и да е  по-добре. Те сигурно ще увличават още, аз котаго си прекарах нета беше супер бавен, а вижте сега  B)

Аз като си го прекарах, преди по-малко от година, достъпна беше 64 kbps.

• 2 weeks later...

абе пичове,някои да има проблеми с нета?

полоивната външни(че и някои бг сайтове) не ебават

яху,абв,гуугъл не бацат дейба

абе пичове,някои да има проблеми с нета?

полоивната външни(че и някои бг сайтове) не ебават

яху,абв,гуугъл не бацат дейба

мен си ми бачкат пич :)

мдааа...и при мен проработи като си кракнах зоуналарма....програмката явно ми е правила мизерии.

кво да се прави,некви хакери ми се правят на интересни,та се наложи да си я пусна

фалс аларм дет са вика:)

Въпроса е по-скоро кога цената ще отговаря на скоростта :)

На работа съм към Евроком. Вкъщи, ЗА СЪЖЕЛЕНИЕ не съм. Няма да споменавам доставчика си. Нямам оплаквания за скоростта от моя доставчик, НО какво да ви кажа при всеки проливен дъжд, а още повече при всяка буря визирам вчерашната градушка :devil :angry1 :angry1 :angry1. Е да му .... таковата ми нямам нет, в началото всяка събота и неделя нямах нет. Е какъв е извода, ами Евроком. За Гигабит не знам и те са по лан-а. Може и да е малка скоростта, верно един филм се сваля дълго, ама поне имаш НЕТ, ако не стане някаква генерална издънка, които са рядкост при Евроком за разлика от тези при моят доставчик. Вече окончателно съм решила да се махна от сегашния си доставчик. Нека да свалям с 20к, АМА ЩЕ ИМАМ НЕТ :punk :punk . Със здраве :D

П.С. Не знам дали поста е точно за тук, но го постнах тук, за да видят хората, че има много, ама много по-мизерни доставчици от Евроком. И още нещо Евроком като кажат, че ще вдигат скоростта я вдигат, много хора, които са от началото с тях знаят за какво става въпрос :D. Не ги хваля не съм им Пи ар, даже нямам нищо общо с тях.

Нека да свалям с 20к, АМА ЩЕ ИМЕМ НЕТ

da mnogo net 6te ima6 eiii

svalqj film za 12h posle 6te si govorim, cql den da se vla4i i prez tova vreme da ne moje6 edin sajt da otvorij :sick

az sym i na lan, moga da ti kaja 4e do sega ne mi e spiral neta, a filmite si gi svalqm s ne po malko ot 1000kb/s, a i vyn6en si ima

kolkoto i stranno da e modemite prosto ne mogat da sa konkurenciq, ako napravqt D+ 18lv togava moje da se govori za sravnenie....

az sym i na lan, moga da ti kaja 4e do sega ne mi e spiral neta, a filmite si gi svalqm s ne po malko ot 1000kb/s, a i vyn6en si ima

Не знам към кой доставчик си, но мога да ти каже, че моят щеше да е прекрасен, ако постоянно имах нет, а не от общо 4-ри месеца, аз 2 седмици сумарно да нямам нет :angry1 :angry1 :angry1. На тебе може и да не ти е спирал, ама на мене ми е спирал и всеки път съм се обаждала и всеки път ме питат "Да не сте променяли IP-тата, DNS-ите? Да не е от файъруола?" Аз да не съм малоумна :angry: :angry:. Ще кажа кой ми е доставчика, не ми пука дали ще му направя лоша реклама писна ми Ейнджъл Софт; Лангейм; Нет Груп или както там са известни. Едно уточнение, чувала съм, че в центъра нямат оплаквания от тази фирма е да, ама аз съм в Кършака и имам. Знам, че не е това мястото за тези мои думи, но нека хората да знаят. Връзката ми е супер тегля филм за час, час и 40 мин, имам филми онлайн. Но не бихте ли заменили това, за ПОСТОЯНЕН Нет.? И последно, че се развълнувах. Не знам кога цената на Еврокомския нет ще отговаря на скоростта, ама и без това се очакват катаклизми с Интернет доставчиците, а Евроком си е напълно лицензирана фирма. Пак повтарям не ми плащат, за да ги хваля това е моето лично мнение, не карам никой да се съгласява с мене, казвам фактите каквито са. Имам и свидетели ;) Извинявам се, ако съм обидила някой с думите си.

Е щом за 4 месеца ти се събират две седмици без нет е добре. Поне аз ще го преживея. :) Да ти кажа и аз си мислих в началото като бях на Д+, че ще бъде по-добре да съм на Д. Така или иначе 12-13 часа за един филм (един диск) все ще се свали. Едно мр3 за около 4-5 минути. Пък и аз не правя трафик по 100 МВ на месец, за какво ли ми е Д+. Обаче като се прехвърлих на Д, разбрах каква болка е. Да ти стои постоянно включен компютъра, защото трябва да сваля нещо, никога не поддържа скоростта от 20К, а по-скоро 18 (разликата не е голяма, но е чувствителна за Д), бързаш ли за нещо винаги ще ти изневери, ъплоуда е нисък. Особено ако някой трябва да дърпа само от теб в торентите или DC++, голяма мъка е и никога не ъплоудва максимално, защото доста често пада на 4-6 К, иначе е 8. За това, мине ли лятото съм решил. Или Д+ или ГГБит.

ъплоуда е нисък. Особено ако някой трябва да дърпа само от теб в торентите или DC++, голяма мъка е и никога не ъплоудва максимално, защото доста често пада на 4-6 К, иначе е 8.

Аз обаче не мога да разбера защо ъплоада на Д и Д+ е един и същ :blink: :wir Аз съм на Д и ъплоадвах с 8 к. Един приятел е на Д+ и той ъплоадва с толкова .

Аз обаче не мога да разбера защо ъплоада на Д и Д+ е един и същ  :blink:  :wir Аз съм на Д и ъплоадвах с 8 к. Един приятел е на Д+ и той ъплоадва с толкова .

Проблема е в неговия цветен телевизор , д+ up-ват с 30к.

Проблема е в неговия цветен телевизор , д+ up-ват с 30к.

grynci 30

za vyn6ni sajtove e 16k ako ne e natovareno a ako e sledobed pravi smetka moje i 8 da e ;) (infoto mi e ot minaliq mesec)

i za6to misli6 4e na D e 8, po skoro dori lokalniq up pada na 5-6 i to bez da ima download :huh:

Въпроса е по-скоро кога цената ще отговаря на скоростта :)

И аз това се питам. В момента Евроком дава на юзърите си МНОГО повече от себестойността на услугат. Или с други думи това, което Евроком дава струва много повече отколкото им се иска на потребителите. Цените за пренос и поддръжка на системите определят това, не фирмената политика.

da mnogo net 6te ima6 eiii

svalqj film za 12h posle 6te si govorim, cql den da se vla4i i prez tova vreme da ne moje6 edin sajt da otvorij :sick

kolkoto i stranno da e modemite prosto ne mogat da sa konkurenciq, ako napravqt D+ 18lv togava moje da se govori za sravnenie....

Явно ти трябва да научиш понятието Интернет. Това не значи локална скорост, не значи и сваляне на пиратски контент. Затова има и ланове - за да дават локална скорост на юзъри от твоя тип, а Интернета да го има тук таме (понеже няма как да се покрият разходите за него и той се шерва с много хора). В това няма нищо лошо, но pls не наричайте това имане на Интернет и особено бърз Интернет.

Явно ти трябва да научиш понятието Интернет. Това не значи локална скорост, не значи и сваляне на пиратски контент.

taka 6a vikate q, nali ne moje da osigurite byrza lokalna skorost - za tva emi tova e to "istinski internet"

mi zna4i kolkoto D e internet tolkova i toq lan e internet ;) skorosta (vyn6nata e sy6tata) samo deto ima edin golqqqqqm +

М да. За тези които интернета не е един безкраен даунлоуд, а го ползват по-скоро за друго, Д е идеалната тарифа, но за фрее юаърите, които не познават интернета под другата му форма освен шеър, р2р и даоунлоуд Д е просто късане на нерви. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...