Jump to content
BulForum.com

Eurocom - кога скоростта ще отговаря на цената?

McKay

Recommended Posts

• Replies 172
  • Created
  • Last Reply

И при мене е същата работа - което за пореден път ме връща на въпроса - защо Д+ като струва с 12 лева повече от И външния и е пълен кенеф - тея 12 лева са 2/3 отгоре върху цената на И, значи все стигат за БГ и локал - останалите 18 кво стана с тях - поне 128 Kbit-a интернет да има баси. Такива "бясни" скорости не са били от времената на модемите - тва ли им е на Евроком "ултрабързия интернет" - сега на Д+ свалям с точно 0.00 К :angry1 :sick :sick :sick В офиса сме на сребърна тарифа - 3 компютъра имаме и плащаме и за още 2 IP адреса - станаха 90 лева - интернета прекъсва всеки ден почти, по няколко пъти :sick :sick :sick Звъним на съпорта най-редовно - все имало авария или кабел слагали, абе направо пълна скръб :angry1 :angry1

Същата работа, от няколко дни нета е много зле. Много лошо за хората, на които им трябва интернет, не само peering.

Ама няма какво да се сърдим, услугата си е негарантирана. Като се научат хората, че има дц++ може и да се оправи. Ако ли не - адсл +гигабит и готово :)

Ами именно за това ти говорих , примерно електроснабдяване , ако по тяхна вина нямаш ток еди колко си време непомня точно ти приспадат еди колко си лева от сметката , а при твоя договор няма фиксирани неустойки , следователно търпиш или сменяш доставчика :-)

Няма смисал да се ядосваш всички са така  :punk

От електроснабдяване могат да те оставят 3 дни (72 часа) без ток без да са длъжни да ти дават обяснение камо ли да ти изплащат неустоики

Като слушам какви проблеми имате всички с нета, започвам да си мисля, че при мен работата не е наред. Нета не ми е прекъсвал от месеци. Това ставаше само в началото на миналата година, когато бях с най-аканата тарифа. Дори и тогава спираше само в определени часове. Всеки ден от 18.00 до 22.00.

От електроснабдяване могат да те оставят 3 дни (72 часа) без ток без да са длъжни да ти дават обяснение камо ли да ти изплащат неустоики

Хайде сега ще четем член 40ти и тогава ще говорим става ли , за това говорих ?!?!?Цъкни тук :-)

Хайде сега ще четем член 40ти и тогава ще говорим става ли , за това  говорих ?!?!?Цъкни тук :-)

Разгледаи и чл. 42

И кажи имаш ли познат, приятел който да взел пари(обезщетение) от енЕргоснабдяване

Виждам, че вече са коригирали наглоста само на 48 часа

Разгледаи и чл. 42

И кажи имаш ли познат, приятел който да взел пари(обезщетение) от енЕргоснабдяване

Виждам, че вече са коригирали наглоста само на 48 часа

Е познати верно нямам които са измъкнали кинти от тях , пък и приеми че реално на никой не му се занимава , защотото това изисква нерви , пари и най - вече време .. Ами с влизането в Ес може и до 12 часа до свалят :rolleyes:

Поздрави :wacko:

Пичове аз съм да Д и в последно време нета е сууупер в г*за :angry1 повечето сайтове ми ги отваря за 1-2 минути. Да не говорим че кат се опитах да играя R.O.S.E. online лагваше брутално и ме дисконектна 2 пъти и след тва един час нямах никъв нет

Пичове аз съм да Д и в последно време нета е сууупер в г*за :angry1 повечето сайтове ми ги отваря за 1-2 минути. Да не говорим че кат се опитах да играя R.O.S.E. online лагваше брутално и ме дисконектна 2 пъти и след тва един час нямах никъв нет

Е аз съм на Д+ и външния от 2 3 дена хич ми го няма , ама какво да се прави живота е гаден понякога , особено когато немога да си свърша дадена работа заради ниското качество на услугата :punk

Аз днеска говорих с един админ, той ми обеща, че ще се оправи нета след около седица, две. Споко. :)

То това прозвуча малко като 800 дни , вервайте ми  :P  :punk

И ни оправи. Вече сме в НАТО, влизаме в ЕС, стабилна финансова система....Само Симеон! :D

Извинявам се за извън темата, но не се сдържах.

И ни оправи. Вече сме в НАТО, влизаме в ЕС, стабилна финансова система....Само Симеон! :D

Извинявам се за извън темата, но не се сдържах.

Въпрос на гледна точка , пък и като гледам не си фен точно на Симеон , както й да е това е за друг топик :punk

Neta e gaden. Spira ot vreme na vreme ama az sam na I+ i mi e dovolen download-a. Ne se oplakvam mnogo ot van6niq. Vapreki 4e vsi4ki se hvalqt ot GGBit predpo4itam si evrocom-a. Tehniqt van6en e mnoo v g***a ! ! !

НИКОГА! аз плащам 15 лв. при обещана скорост 160 кб/сек. ама тегля само с 20 (ако ги докарам).изобщо въртят ни както си искат. И кога по дяволите гигабитъ нет ще прекарат на колелото на панаира в посока ЕГ? те пък и те баси несеризните пичове от юни 2004 им въртя телефоните :angry1

НИКОГА! аз плащам 15 лв. при обещана скорост 160 кб/сек. ама тегля само с 20 (ако ги докарам).изобщо въртят ни както си искат. И кога по дяволите гигабитъ нет ще прекарат на колелото на панаира в посока ЕГ? те пък и те баси несеризните пичове от юни 2004 им въртя телефоните :angry1

Това показва само колко си незапознат с нещата. Скоростта, която ти е обещана не е 160 кбайта, а 160 килобита. Килобайтите се получават като се разделят килобитите на 8.

160/8 = 20 килобайта максимална скорост.

Абе не знам отговарят ли или не цените на евроком.....Знам само 4е за 25 кинта махленски ЛАН в София DC++ хвърчи с около 2,5 mB/s peering върви със 160 kb/s, а int. 10-16 kb/s.

Знам за пииринга, че е без пари там и какво ли още не, ама знам че плащам по-малко и получавам повече:)

Години напред са хората за разлика от Евроком-а, защото просто си уважават клиентите, а не се чудят само как да ги обират:)

Поредното неиздържано мнение. Ако беше на ТИ с материята щеше да знаеш, че Интернета не струва нищо. Цената му идва от преноса, той струва пари. Както външния, така и пиъринга, че и локалния.

Предполагам, че сега можеш да си обясниш някои явления. Стига да искаш разбира се. Ако не искаш пак ще си повтаряш едно и също.

Ако беше толкова фрий защо никой в Пд не предлага 2.5мегабайта пиъринг за 25 лева? Дори за лан (нещо, което не може да се сравнява с кабелната технология, ама никак). Така, че ако искаш толкова пиъринг (ако въобще някой дава такъв, дори 10 минути в месеца) отиваш в София и го получаваш. Ако не - ставаш ISP и веднага ще стана твой клиент, дори и на LAN.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...