Jump to content
BulForum.com

Eurocom - кога скоростта ще отговаря на цената?

McKay

Recommended Posts

Ми кажи им!!!Най-добре е да се включиш на Визио,и да си купиш еврокомско IP!!!Така няма да имаш никакви проблеми!!!

1.Ще теглиш със супер много!!!

2.Ще може да играеш в сърварите на евроком и др.!!!

• Replies 172
  • Created
  • Last Reply

поредната тема пффф и аз имам проблем с нета но кво да се прави а за 30 лв мисля че ми е доста добър интернета въпроса е само да не спира както от скоро е така :huh:

Аз съм на ЕК Д+ и съм си супер доволен. Даже много-много.. Съотношението цена/качество си е отлично. Не знам какво всеки се оплаква. В темата стана много модерно да се говори за филми. Еми който иска филми да си дига тарифата или да отива на ггбит/визио. Нас не на боли фара. Не ме е присърбял гъза да го гледам тоя филм и може и да почакам час и половина, най много 2, за да го гледам. Тва че го свалят за 2-3 минути изобщо не ме вълнува. Повечето искат браузване не само в бг пиъринга като мен например. За тези 30 лева е екстра няма какво да се оплакваме.

Нали знаеш,че българите сме такива,че като видим че комшията има нещо по хубаво от нашето(става въпрос за филмите и някои други по-барзи неща в Гигабит,примерно)и ние искаме да го имаме.За това е цялата патлакама.

NEO_DDT така е ,аз също съм прецакан и също се ядосвам.

Напоследък сериозно взех да обмислям да се прехвъля на GGbit, защото за тези 18 лева ай преглътнах бавната скорост, но поне нета да не спираше по 2 пати на ден... Днес сутринта нямах нет 3 часа и звънях на подръжката поне 15 пъти, ама винаги даваше заето :angry1

Edit/: efesbe тука обаче ние се ядосваме че заради тва по-хубавото дето го има съседа нашто е прецакано

Аз съм на ЕК Д+ и съм си супер доволен. Даже много-много.. Съотношението цена/качество си е отлично. Не знам какво всеки се оплаква. В темата стана много модерно да се говори за филми. Еми който иска филми да си дига тарифата или да отива на ггбит/визио. Нас не на боли фара. Не ме е присърбял гъза да го гледам тоя филм и може и да почакам час и половина, най много 2, за да го гледам. Тва че го свалят за 2-3 минути изобщо не ме вълнува. Повечето искат браузване не само в бг пиъринга като мен например. За тези 30 лева е екстра няма какво да се оплакваме.

:punk :punk syshtoto i ot men

Ми кажи им!!!Най-добре е да се включиш на Визио,и да си купиш еврокомско IP!!!Така няма да имаш никакви проблеми!!!

1.Ще теглиш със супер много!!!

2.Ще може да играеш в сърварите на евроком и др.!!!

и как се купува IP :blink: :confused

Podobna tema ima6e pone sto pati i sas sto razli4ni imena.

Otgovora na vuprosa e - KOGATO POTREBITELIA OPREDELIA CENATA.

Sega ne moje i duma da stava za pazarluk.Edni kupuvat drugi prodavat i tfa e.

Koito mu ottarva si pla6ta , koito ne - se mesti drugade ili si naliaga parcalite.

аз само ще постна две снимчици

EK1.JPG

тва е от битторент,когато има сиидъри.

EK2.JPG

тва е от флаш гет,тая вечер.

средно с флашгета вечерта смуча с по 30-40,а понякога и с по 70-80.

когато има сиидъри за торентите-и до 120 съм стигал.иначе при средно сиидване смуча с по 20 :)

и сичко тва за 30кинта на месец

а сега ще попитам гигабитци-на вас колко време ви трябва да си отворите яху и да си проверите пощата?

Аз съм с гигабит, даунлоуда ми е 15 - 16к и е постоянен с дни (в тея граници) без да слиза или да се качва. P2P сам стигал и до 220к но средно е около 56-64к.Спокойно си слушам us интернeт радиота с 56к стреем и се налага плеяра да буферира средно на 5-6 min. за по секунда две. Тарифата ми е 18 лв и за 7 месеца съм засичал нета да ми е спрян 3 пъти за по 1 час.

P.S. не е верно, че имаме лоша връзка към различните game survers (не говоря за еврокомските) като изключим тези от залите нашите ping-гове са едни от най-добрите.

аз само ще постна две снимчици

тва е от битторент,когато има сиидъри.

тва е от флаш гет,тая вечер.

средно с флашгета вечерта смуча с по 30-40,а понякога и с по 70-80.

когато има сиидъри за торентите-и до 120 съм стигал.иначе при средно сиидване смуча с по 20 :)

и сичко тва за 30кинта на месец

а сега ще попитам гигабитци-на вас колко време ви трябва да си отворите яху и да си проверите пощата?

Ще ти отговоря. Yahoo се отваря за няма и 1 секунда, абв за по-бързо. От чужд торент съм свалял с 30 к, защото се събира международната и БГ скоростта (имало е и БГ сиидъри). Който си мисли че нямаме международен е в голяма заблуда. Пинга е по-добър от този на евроком (заради това че няма модем) - около 5-6 мс към БГ, 1 мс локално, 70-80 мс международно.

a we 6tom gigabit e da6terna firma na eurokom za kvo tqhniq net e po evtin i po barz! Nai dobre 6te e i na dvete firmi4ki da im e ednakvo za da nqma tolkova raspravii mejdu potrebitelite! Naprimer da e cenata  i  skorosta na gigabit i vazmojnostite za mejdunarodni saitove na evrocom! Ako stane taka vsi4ki 6a zabravqt 4e nqkoga e sa6testvuvalo Visio i dr. dostav4ici na net!

Щото пич на Евроком им изнася хората да им ползват само локалния трафик - тоест Warez.ru. Щото те него не го плащат. А иначе всичко останало ги жули по джобчето :) Затова на тях им е се едно дали ще им плащаш 18 лева гигабит и ще теглиш от локалния или ще плащаш 18 лева Евроком и ще ползваш външния. Те печелят еднакво и от двете.

Dori v dogovora im e vkliu4eno slednoto izre4enie ---> "Klienta nqma pravo da izpolzva rutirasht ili proksirasht software, kakto i da izpolzva uslugata v sreda, razli4na ot Windows" ...... no comment ;]

Това са на Жоро Стефанов хавите още от 99 година , понеже тогава се навъдиха много фенове на open source и правиха какви ли не сървърченца та се опари чоека....

Тук напълно подкрепям MPABKATA_Z , верно е че последните дни интернета си прекъсваше обаче от едно половин година съм доволен специално относно browse и т.н . Пък и не мисля , че когато свалям един филм на едно cd за 2 часа е чак толкова фатално , е не 6 минути , но не и 10 часа ... :punk

Аз не разбирам защо има толкова оплаквания за скоростта. За стабилността и качеството на врузката - до,реб напоследък наистина започна да се разпада малко дразнещо често.

Но що се отнася до скорост - нека кажем, че когато се включих (13 август 2003), скоростта ми бе 3.5 kbps. И плащах същите пари както и сега. И тогава нямаше такива кански писъци, че плащането не отговаря на услугата. Сега съм на същата, минимална тарифа и скоростта ми от български, чужди, warez-и, p2p-та и не знам какво си, е усреднено 15-18 kbps. Който има мераци да гледа филми директно, което според мен е крайно излишно, да сипе още малко парички от месечния бюджет и да гледа колкото иска.

Не защитавам Евроком, и аз понякога им се ядосвам, най-често заради странните им и необясними прекъсвания. Само казвам, че човек трябва поне малко да е благодарен за 5-кратното увеличение на скоростта.

Аз не разбирам защо има толкова оплаквания за скоростта. За стабилността и качеството на врузката - до,реб напоследък наистина започна да се разпада малко дразнещо често.

Но що се отнася до скорост - нека кажем, че когато се включих (13 август 2003), скоростта ми бе 3.5 kbps. И плащах същите пари както и сега. И тогава нямаше такива кански писъци, че плащането не отговаря на услугата. Сега съм на същата, минимална тарифа и скоростта ми от български, чужди, warez-и, p2p-та и не знам какво си, е усреднено 15-18 kbps. Който има мераци да гледа филми директно, което според мен е крайно излишно, да сипе още малко парички от месечния бюджет и да гледа колкото иска.

Не защитавам Евроком, и аз понякога им се ядосвам, най-често заради странните им и необясними прекъсвания. Само казвам, че човек трябва поне малко да е благодарен за 5-кратното увеличение на скоростта.

Да трябва овеличават скоростта но да помислим малко когато отидеш и искаш да се пуснеш на определена тарифа пример наи малката 128kbps съответно трябва да работи на тази скорост а не на 2 процента от това което пише защощо ако работише наистина на тази скорост едвали щеше да има Достъпна + нали??

И аз се дразна за прекъсванията и когата трябва да чакам по 2 часа да ми отвори вареза или друг сайт :angry1..Относно изказването на мравката...ми пич и аз не съм умрял да ги гледам филмите онлайн,ама сравни услугите,ама ония на gg**** сваля 1 диска за 30 мин. за 18 лв, а аз за 18 лв дърпам за 13,14 ЧАСА,+това като не се плаща локалния що не го увеличат нека международния да си е 20 к...Всичко е против Евроком,но не мога да разбера,защо ЕК гледат да оправат абонатите на другите доставчици,а ние на последно място :angry1 Ми сега ще кажете системата се товари,ми как няма да се товари като нз си колко от гг**** дърпат кат разпрани от вареза...Ми нали си имат мбокс,не си спомням кой точно беше казал от форума,че някои от майна си райна(някое село на плд) също виждали варез.ру...Още не мога да разбера какъв беше замисъла на този вид политика отстрана на ЕК.@curunir разбра ли,защо се олакваме...И тук е времето да кажа положителното и то е само,че международния ни е с 5-10 к повече от гг****...Сега ще кажете изтърканото изречение:"Ми смени си доставчика"-Еми няма да си го смена...Но ме е яд за това как процедира ек...

Нека направим сравнение между двете услуги.

Евроком:

+ висока скорост на пиъринг

+ висока скорост на интернейшънъл

+ висок ъптайм и по-висока гарантираност на услугата

+ наличие на кабелен модем (по-качествена и гарантирана услуга, филтри за вируси и т.н.)

- наличие на кабелен модем (по-висока цена от една лан карта)

- по-ниска от желаното от юзърите локална скорост

Гигабит:

+ висока скорост на сваляне от локала

+ липса на кабелен модем (спестяване на пари)

- липса на кабелен модем (вируси, лесно заразяване, липса на някои services и др.)

- ниска скорост на пиъринг

- ниска скорост на интернейшънъл

- по-нисък ъптайм и гарантираност на услугата

Както се вижда всяка услуга си има своите минуси и да се твърди, че едната от двете има единствено минуси или единствено плюсове е абсолютно неправилно. С оглед на предлаганото от двете фирми всеки си преценява кое му подхожда повече и решава дали Гигабит, дали Евроком или нито един от двата доставчика.

Изчетох цялата тема, но мога да кажа браво само на Dreamer.

Защо си ги мерите един друг?

Кой каквото иска това да ползва...........

Ама той сваля по-бързо от мен и плаща по-малко, ами смени си доставчика :angry1

Защо трябва да се мрънка, не че от това ще има полза........

Сега плюете и Евроком и Гигабит, а проблема не е нито от единия, нито от другия доставчик.

Проблема е в тези които мрънкат!

Когато ви увеличат скоростта, защо не мрънкате?Защото пак се почва:

"Аз виж с колко свалям........."

"Не, не, ти виж аз с колко свалям..........."

Ползвам и двата доставчика.........и от двата съм доволен. ;)

По повод мрънкането срещу ggbit.

Да, ама ggbit може да се ползва само на 10 процента от максималният даунлоад за месец.

Ако искате да ви увеличат скоростта и ви въведат трафик е друг въпрос - потърсете съответния провайдър.

Аз съм на И+ и имам 50 GB филми, които не съм ги гледал още.

Ко мрънкате?

Еби му майката и нахалниците, 1 DVD е 50 стотинки под наем бе.

Ако искате да гледате филми онлайн бягайте на ggbit.

Мрън мрън мрън.

Нека направим сравнение между двете услуги.

Евроком:

+ висока скорост на пиъринг

+ висока скорост на интернейшънъл

+ висок ъптайм и по-висока гарантираност на услугата

+ наличие на кабелен модем (по-качествена и гарантирана услуга, филтри за вируси и т.н.)

- наличие на кабелен модем (по-висока цена от една лан карта)

- по-ниска от желаното от юзърите локална скорост

Гигабит:

+ висока скорост на сваляне от локала

+ липса на кабелен модем (спестяване на пари)

- липса на кабелен модем (вируси, лесно заразяване, липса на някои services и др.)

- ниска скорост на пиъринг

- ниБка скорост на интернейшънъл

- по-нисък ъптайм и гарантираност на услугата

Както се вижда всяка услуга си има своите минуси и да се твърди, че едната от двете има единствено минуси или единствено плюсове е абсолютно неправилно. С оглед на предлаганото от двете фирми всеки си преценява кое му подхожда повече и решава дали Гигабит, дали Евроком или нито един от двата доставчика.

Ако на Гигабита ми направят интернешънала поне 8-10 килобайта, но да ги държи без тука има тука нема и така с часове, хич не ми трябва Евроком, на работата ми стига у дома не икам :)

Не прочетох цялата тема, само някой отделни постове и видях, че се пише за стабилноста на нета. На мен лично скорост не ми трябва толкова. С 80GB хард съм и за една нощ си свалям предостатъчно. Въпреки, че преди сигурно 2 месеца имаше обещание за повишаване на скоростите на плюсовите тарифи, такова така и не се осъществи. Стискаме зъби и поглеждаме напред. От началото на годината нет-а е ужас. Околко Нова година имаше проблеми с кабелната, нелегални включвания и т.н. Тук имаше намеса на "органите", но след 5-6 повиквания. След това нета постепенно започна да "умира". От няколко седмици е просто ужас. Преди не помня да ме е дискънектвал мирк-а със седмици, въпреки кофти сървисите, а сега е по 50 пъти на ден. Днес сутринта нямах нет няколко часа, а преди малко пак спря за 30 мин. В доста от случаите всички лампички на модема си мигат и с това се опитват да ме убедят, че има... Не знам каква е причината, но е наистина неприятно. Не може да се играе и мултиплейър, защото нета спира за няколко секунди, но достатъчни за да те "отреже". Това ми го казаха доста познати, които са потребители, а и тук попрочетох малко. Логично обяснение?

Не прочетох цялата тема, само някой отделни постове и видях, че се пише за стабилноста на нета. На мен лично скорост не ми трябва толкова. С 80GB хард съм и за една нощ си свалям предостатъчно. Въпреки, че преди сигурно 2 месеца имаше обещание за повишаване на скоростите на плюсовите тарифи, такова така и не се осъществи. Стискаме зъби и поглеждаме напред. От началото на годината нет-а е ужас. Околко Нова година имаше проблеми с кабелната, нелегални включвания и т.н. Тук имаше намеса на "органите", но след 5-6 повиквания. След това нета постепенно започна да "умира". От няколко седмици е просто ужас. Преди не помня да ме е дискънектвал мирк-а със седмици, въпреки кофти сървисите, а сега е по 50 пъти на ден. Днес сутринта нямах нет няколко часа, а преди малко пак спря за 30 мин. В доста от случаите всички лампички на модема си мигат и с това се опитват да ме убедят, че има... Не знам каква е причината, но е наистина неприятно. Не може да се играе и мултиплейър, защото нета спира за няколко секунди, но достатъчни за да те "отреже". Това ми го казаха доста познати, които са потребители, а и тук попрочетох малко. Логично обяснение?

Проблема е в твоя телевизор..тормози съпорта докато не го оправят. Или ако си зад някакъв рутер виж да не е от него.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...