iv_laz Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Говориш за война Външния е превъзходен... 2-3кб/с от немски сайт , да не говорим колко пъти ми прекъсна нета за по интервали от 1 час днес.. <{POST_SNAPBACK}> При мен няма проблеми с нет-а. Преди малко теглих от въшен с 30кб. По принцип е доста повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
efesbe Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Свинщина,и аз изобщо не съм доволен от ек. интернет.Абе мамка му искам за 30 лв на месец да мога да си гледам филми онлайн.А за прекъсванията просто е най-лайняната работа.Някои на които работата им е с интернета сигурно просто са бесни.Аз съм един от тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Свинщина,и аз изобщо не съм доволен от ек. интернет.Абе мамка му искам за 30 лв на месец да мога да си гледам филми онлайн.А за прекъсванията просто е най-лайняната работа.Някои на които работата им е с интернета сигурно просто са бесни.Аз съм един от тях. <{POST_SNAPBACK}> mi da, dobroto staro modem4e vse o6te vliza v upotreba ne gi zarbiram tezi profilaktiki osobeno v sybota i nedelq, to golemi profilaktiki golqmo 4udo pone da ima sy6testveno povi6avane na skorosta, ne znam tolkova li e bugava sistemata im 4e vseki den da ima profilaktika Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 При мен няма проблеми с нет-а. Преди малко теглих от въшен с 30кб. По принцип е доста повече. <{POST_SNAPBACK}> Аз пък имам проблем - понякога и BG-то е под 30 (на Д+). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warez-boy Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Аз също съм на Гигабит и съм доволен. И това че връзката не е стабилна и има прекъсвания не е вярно, от много време не ми е спирал нета. Вие всичките плюете Гигабит, но за 18 лева получавам Online филми, локален сървър от който дърпам с 5 МБ/с и 400 КБ/с към warez.ru. Вие сега ще кажете, че интернета не свършва са локалните, да прави сте, но и на вас ви се гледат филми, нали? Едно е да го сваляш 6 часа, друго е да си го пуснеш за 6 секунди. Но за 18 лева може и от warez.ru да си пусна филм, така че без коментари че в mbox.tv нямало филми, като го няма в mbox.tv ще си го пусна от warez.ru. Но в warez.ru има и други работи освен филми. Дручко си е теглиш с 400, нали ? Сега за arenabg.com и другите торенти... Не забравяй те, че Гигабит са LAN мрежа, а потребителите на Гигабит всеки ден нарастват, много от тях използват торенти и то в частност arenabg.com... Кагато се засечем двама от Гигабит да сваляме едно и също нещо и скороста ми се вдига на 5+ МБ/с. Относно БГ и Интернационал, скороста е достатъчна за сърфиране, за download е неодобно наистина, но все пак рядко се налага да свалям големи файлове от чужбина. Сигурен съм че и Евроком си има своите предимства, но просто вижте колко неща получавам за 18 лева, а и за мен LAN е по добре от модем, относно скороста де. Не искам да казвам кои са по-добре, аз съм доволен от Гигабит. Това е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Аз също съм на Гигабит и съм доволен. И това че връзката не е стабилна и има прекъсвания не е вярно, от много време не ми е спирал нета. Вие всичките плюете Гигабит, но за 18 лева получавам Online филми, локален сървър от който дърпам с 5 МБ/с и 400 КБ/с към warez.ru. Вие сега ще кажете, че интернета не свършва са локалните, да прави сте, но и на вас ви се гледат филми, нали? Едно е да го сваляш 6 часа, друго е да си го пуснеш за 6 секунди. Но за 18 лева може и от warez.ru да си пусна филм, така че без коментари че в mbox.tv нямало филми, като го няма в mbox.tv ще си го пусна от warez.ru. Но в warez.ru има и други работи освен филми. Дручко си е теглиш с 400, нали ? Сега за arenabg.com и другите торенти... Не забравяй те, че Гигабит са LAN мрежа, а потребителите на Гигабит всеки ден нарастват, много от тях използват торенти и то в частност arenabg.com... Кагато се засечем двама от Гигабит да сваляме едно и също нещо и скороста ми се вдига на 5+ МБ/с. Относно БГ и Интернационал, скороста е достатъчна за сърфиране, за download е неодобно наистина, но все пак рядко се налага да свалям големи файлове от чужбина. Сигурен съм че и Евроком си има своите предимства, но просто вижте колко неща получавам за 18 лева, а и за мен LAN е по добре от модем, относно скороста де. Не искам да казвам кои са по-добре, аз съм доволен от Гигабит. Това е! <{POST_SNAPBACK}> Подкрепям те. Тези които казват, че не е стабилен нета на гигабит ще им кажа, че какъвто е нета на евроком такъв е и на гигабит, защото идва от едно и също място. При всички положения тарифата от 18 е много по-добра от достъпна на евроком, защото отстъпва само с 2 к от БГ и 6 от чужбина, но локално е светлинни години напред. А за пинга да не говорим Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 На мен ми е идеално на Достъпна. Не ми трябва кой знае колко. Ако ще си свалям филм или игра пускам FlashGet след обед и сутринта като се събудя вече е свален. Ако исках по-добра връзка щях да се прехвърля на ГГ Бит. Или както бях в началото на Досатъпна +, но вече накланям везните към първото. За сега поне не ми трябва голяма връзка. П.П. МсКау Нали не мислиш, че някой ще ти отговори на въпроса. Защото форума по принцип няма нищо общо с интернет връзката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Защо ли ми се струва, че кабелните модеми са на измиране като средство за доставка на Интернет, в полза на локалните мрежи, и вероятно и Евроком мислят така, защото ако положението на ггбит-ците се е подобрило чак толкова, колкото твърдите, за същата цена ггбит предлага на клиентите си страшно много повече от ЕК! Някои ще се оплачат от 'вирусните списъци' и проблемите покрай тях, и ще са прави. Слава богу на мен никога не ми се е случвало да ми откажат достъп до ICQ или Skype по подобни причини, все пак съм на ЕК, но като технология кабелните модеми все пак имат ограничение, което няма и да има значение ако локалните мрежи отидат до всеки дом. Надявам се ако ЕК пуснат ЛАН, да има и до нас защото все пак се надявам да дадат по-добър нет като качество отколкото ггбит. Все пак всичко има значение, включително поддръжката, отношението към клиентите и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TNT Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Аз също съм на Гигабит и съм доволен. И това че връзката не е стабилна и има прекъсвания не е вярно, от много време не ми е спирал нета. Вие всичките плюете Гигабит, но за 18 лева получавам Online филми, локален сървър от който дърпам с 5 МБ/с и 400 КБ/с към warez.ru. Вие сега ще кажете, че интернета не свършва са локалните, да прави сте, но и на вас ви се гледат филми, нали? Едно е да го сваляш 6 часа, друго е да си го пуснеш за 6 секунди. Но за 18 лева може и от warez.ru да си пусна филм, така че без коментари че в mbox.tv нямало филми, като го няма в mbox.tv ще си го пусна от warez.ru. Но в warez.ru има и други работи освен филми. Дручко си е теглиш с 400, нали ? Сега за arenabg.com и другите торенти... Не забравяй те, че Гигабит са LAN мрежа, а потребителите на Гигабит всеки ден нарастват, много от тях използват торенти и то в частност arenabg.com... Кагато се засечем двама от Гигабит да сваляме едно и също нещо и скороста ми се вдига на 5+ МБ/с. Относно БГ и Интернационал, скороста е достатъчна за сърфиране, за download е неодобно наистина, но все пак рядко се налага да свалям големи файлове от чужбина. Сигурен съм че и Евроком си има своите предимства, но просто вижте колко неща получавам за 18 лева, а и за мен LAN е по добре от модем, относно скороста де. Не искам да казвам кои са по-добре, аз съм доволен от Гигабит. Това е! <{POST_SNAPBACK}> Първо не с 400КБ а вече с 300КБ второ я си помисли в последно време колко теглиш от мбох ???? Много хора вече теглят с 100-200КБ защото е много натоварен и трето някой каза ваншен 20 .Няма такива глупости ако стигне 10КБ пак добре .А за Бг 15-16КБ.Но връзката е много нестабилна на мене лично днес ми спря 2,3 пъти за по час и нещо .Така че не ми го хвалете тоз ггшит Link to comment Share on other sites More sharing options...
aJ|eKc Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Az sum na dostupna imenno zaradi vunshnia .. TV i filmi ne gledam 4ak tolkova za da mi puka ... a i igri ne svalqm, vse pak imam WoW (zaradi koito e i cqlata rabota:P). Kabelnite modemi nikak ne sa se iz4erpali kato sredstvo za isp vse pak pomislite kolko e max im skorost i dali skoro shte bude dostignata Oba4e kato mi prekusne i pobesnqvam !!! ps. BTW .. za tezi koito razbirat shto gode ot PC-ta i I-net, bqh na Visio.. no te sa pulen tashak (zapushvat portove, tam sushto prekusva i ima i drugi gadoriiki) Obshto vzeto si pravqt kakvoto iskat. Dori v dogovora im e vkliu4eno slednoto izre4enie ---> "Klienta nqma pravo da izpolzva rutirasht ili proksirasht software, kakto i da izpolzva uslugaDa v sreda, razli4na ot Windows" ...... no comment ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warez-boy Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Първо не с 400КБ а вече с 300КБ второ я си помисли в последно време колко теглиш от мбох ???? Много хора вече теглят с 100-200КБ защото е много натоварен и трето някой каза ваншен 20 .Няма такива глупости ако стигне 10КБ пак добре .А за Бг 15-16КБ.Но връзката е много нестабилна на мене лично днес ми спря 2,3 пъти за по час и нещо .Така че не ми го хвалете тоз ггшит <{POST_SNAPBACK}> Пич, незнам какво е станало при теб, но моляте не ме наричай лъжец! Всичко което съм написъл е истина! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Аз мога нй-добре да обясна,защото съм и на 2-та доставчици. Да почнем от ггбит.Аз съм на тарифа 30 лева-500 кб/с.Ми от wareza си свалям перфектно...и незнам кой си ги говори тея от датата,че се сваляло с 5-15,защото аз свалям с 100-150,някой път,ако е претоварено 50 кб/с(много рядко)Много съм доволен от ггбит. Евроком-тарифа 15 лв.Свалям си от wareza и от датата с една и съща скорост.Добре.В сърварите не лагва,както и на ггбит.Като свалям също не лагва. Да ви кажа,най-лесно е да се вържеш за Визио и да си купиш еврокомско IP,и да се радваш като циганче в такси!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Az sum na dostupna imenno zaradi vunshnia .. TV i filmi ne gledam 4ak tolkova za da mi puka ... a i igri ne svalqm, vse pak imam WoW (zaradi koito e i cqlata rabota:P). Kabelnite modemi nikak ne sa se iz4erpali kato sredstvo za isp vse pak pomislite kolko e max im skorost i dali skoro shte bude dostignata Oba4e kato mi prekusne i pobesnqvam !!!.... Ами можеше поне да погледнеш теоретичните максимуми на един кабелен модем, най-малкото в сайта на производителя. И ги сравни с една локална мрежа и нейните скорости! Както и да е, аз основно говорех не само за самите модеми, за цялостното оборудване. Друг е въпросът дали някога скоростта ще бъде достигната по вина на доставчика и съответните максимални тарифи. И друг е въпросът колко струва по едната и по другата технология. Нито аз нито ти можем да кажем точно все пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blowcow Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Mckay е много прав наистина....но махнете това, искам да използвам темата и да кажа, че от няколко дена нет-а спираааааааааааа последните 2 вечери и съботата и неделята за по час поне по обяд! Уж профилактика хууу ама неделята какваа профилактика!??!На всичкото отгоре като се опитах да се обадя на съпорта даваше заето много време...така и не се свързах, почнах да се чудя дали не са го изключили тоз телефон Бива ли таквиз работи бе...за какво плащам като ми спират нет-а постоянно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohu Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Пич, незнам какво е станало при теб, но моляте не ме наричай лъжец! Всичко което съм написъл е истина! <{POST_SNAPBACK}> Абсолютно вярно .Всичко което Ларез-Бой каза е така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 kato gledam mai stana obratnoto ot ek si4ki na ggbit stoto e mnogo lo6 neta,samo trqbwa da oprawqt mbox 4e 4at pat se lagwa dosta Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Mckay е много прав наистина....но махнете това, искам да използвам темата и да кажа, че от няколко дена нет-а спираааааааааааа последните 2 вечери и съботата и неделята за по час поне по обяд! Уж профилактика хууу ама неделята какваа профилактика!??!На всичкото отгоре като се опитах да се обадя на съпорта даваше заето много време...така и не се свързах, почнах да се чудя дали не са го изключили тоз телефон Бива ли таквиз работи бе...за какво плащам като ми спират нет-а постоянно... <{POST_SNAPBACK}> тва за нета наистина е така и аз много се ядосвам защото никаква работа не мога да свърша. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Нет-а наистина спира доста напоследък.Аз съм в Кючука и последните няколко дена ( почти седмица ) имам някакъв отварителен проблем : спира ми тотално - нито БГ ,нито външен нито локал.Като река да пусна пинг : request time out (демек никакъв отговор).Звъннах на съпорта, учтив човек ,каза че е видял къде е проблема - било проблем за целия ми район,щели да го оправят.Ми добре,какво повече да кажа ,щом вече са наясно.Но засега - никакъв ефект.Пак от време не време си ми спира и това е.Ужасно е ,понякога се случва когато наистина ми трябва Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 @McKay Когато си подписвал договора насила ли е било И какво значи "да отговаря на цената" това под което си се подписал ясно и точно ти казва какво и за колко получаваш <{POST_SNAPBACK}> ti mnogo da ne znae6! podpisal sam za 32kb Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 ti mnogo da ne znae6! podpisal sam za 32kb <{POST_SNAPBACK}> Не съм Аз виновен за твоето невежество Link to comment Share on other sites More sharing options...
GammaRay Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Кога най-после скоростта ще отговаря на заплащането? Как може в дъщерната фирма на Eurocom - Гигабит да предлагат скорост 20 пъти по-добра от тази на Eurocom за същите пари??? А ние, обвързаните с договори за 1 година с Eurocom да се изнервяме като гледаме мизерната скорост, с която сваляме (става въпрос за тарифата от 15лв. без ДДС)? Изкажете мнение по вапроса - ако искате и имате такова, разбира се! Като предварително се извинявам за острите думи, но някой трябваше да го каже! <{POST_SNAPBACK}> Пич погледни си международния трафик!!! Ако не искаш да гледаш филми се закачаш към евроком,ако гледаш филми и не ти трябва международен се закачаш към гигабит.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AcciDent Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Тази тема отива към заяждане между потребители на Ек И Ггбт. Този форум не е направен за изливане на отрицателни енергии. Който не му харесва дадена работа да се обърне към конкретните хора. Тук е за да се помага на хората, които имат нужда от помощ. Затова нека някой от модераторите или админите затвори темата. То и без туй се видя , че няма какво повече да се каже. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wabobowa Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Na me mnogo hora mi kazvat 6to ne mine6 na VISIO ili GIGABIT ama as si vikam EUROCOM i tva e! Mi mnoo qsno 4e eurocoma si e nai dobre kvo kato e po baven maina nali vse pak si si u vas i nqma koi da ti kaje svar6i ti vremeto! I tva 4e s evrocoma moe6 da vliza6 v 300 pati pove4e saitove ot drugite firmi! Naistina trqbva da se nameri nqkav na4in da se opravqt tezi lagove koito se poqvqvat ot vreme na vreme! As jiveq na centara i pri men ve4e ne e tolkova 4esto no pak po nqkoga se polu4avat izdanki! Moje bi naistina trqbva da se smeni tehnikata 6toto im e stari4ka ve4e! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Няма кво да ревете всички. Мога да ви кажа че съм минал през повечето големи доставчици в Пловдив (ггбит още не съм пробвал само) и ще ви уверя, че всички ни лъжат и мамят ,но Евроком го правят най-добре! Като се има предвид че гарантирана линия от 8к е около 180лв не виждам смисъл да се оплаквате. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wabobowa Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 a we 6tom gigabit e da6terna firma na eurokom za kvo tqhniq net e po evtin i po barz! Nai dobre 6te e i na dvete firmi4ki da im e ednakvo za da nqma tolkova raspravii mejdu potrebitelite! Naprimer da e cenata i skorosta na gigabit i vazmojnostite za mejdunarodni saitove na evrocom! Ako stane taka vsi4ki 6a zabravqt 4e nqkoga e sa6testvuvalo Visio i dr. dostav4ici na net! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.