McKay Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Кога най-после скоростта ще отговаря на заплащането? Как може в дъщерната фирма на Eurocom - Гигабит да предлагат скорост 20 пъти по-добра от тази на Eurocom за същите пари??? А ние, обвързаните с договори за 1 година с Eurocom да се изнервяме като гледаме мизерната скорост, с която сваляме (става въпрос за тарифата от 15лв. без ДДС)? Изкажете мнение по вапроса - ако искате и имате такова, разбира се! Като предварително се извинявам за острите думи, но някой трябваше да го каже! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Ами първо, че има още няколко такива теми, нямаше нужда да отваряш нова. Ако интернет за теб е warez.ru да си беше пуснал гигабит, защо мрънкаш ?Пък и затова са направили хората толкова много тарифи, като не ти харесва една - минаваш на друга. Евроком предлагат доста неща, които на гигабит ги няма , като например стабилна връзка , международен нет и т.н. Като толкова не ти харесва си прекрати договора, плати си неустойката и бягай на гигабит да се радваш на "бързия" нет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 20 пъти по-голяма? Към къде? mbox.tv ? Ако това разбираш под интернет, да така е. Филм си свалят за 15-20мин..Само че останалото?? Около 99,999999%? Ми там даже е по-бавно. Не защитавам Евроком, защото напоследък много се влоши услигата им. Страшни забавяния, прекъсвания и т.н. Не може Гигабит да има по-добър пинг до София отколкото Евроком. Аз поне мисля така. Явно е крайно време да вложат някой лев в нова техника. Настоящата май достигна максимума на възможностите си. Edit: Ейй много сте бързи бе ;-) ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Ами първо, че има още няколко такива теми, нямаше нужда да отваряш нова. Ако интернет за теб е warez.ru да си беше пуснал гигабит, защо мрънкаш ?Пък и затова са направили хората толкова много тарифи, като не ти харесва една - минаваш на друга. Евроком предлагат доста неща, които на гигабит ги няма , като например стабилна връзка , международен нет и т.н. Като толкова не ти харесва си прекрати договора, плати си неустойката и бягай на гигабит да се радваш на "бързия" нет. <{POST_SNAPBACK}> Absolutno sam saglasen s teb...Makar,che ponqkoi pat i men me drazni net-a na Evrokoma no veche pochti 2 godini sam s nego i sam mnogo dovolen...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 @McKay Когато си подписвал договора насила ли е било И какво значи "да отговаря на цената" това под което си се подписал ясно и точно ти казва какво и за колко получаваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortimus Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Аз съм на евроком от 3 години когато модема беше 500+ лева и всичко заедно с прекарването струваше около 700 лева... нямам и намерение да го сменям. Виждал съм гигабит кво става, пробвай да изтеглиш нещо от външен сайт освен warez.ru Ще теглиш с 5-15к и ще се радваш. Гигабит са затворени само в warez.ru ако ползвате нет-а си само за това тогава може само, гледайте да не попаднете в списъците на "заразени" компютри и да ви отрежат достъпа до някои неща хахахаха той ще ми каже че имам вируси - ми аз може да искам да имам вируси ? тея вируси може аз да ги пиша. Може тва да ми е работата примерно... той решил че по локала се разпространявали вируси ... ми има антивирусни има защити. Свидетел съм на случаи които ти спират достъпа до IRC ICQ и още няколко програмки заради вируси ... ) Говорете ми после за гигабит колко са яки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Аз ще се възползвам от темата и ще попитам, какво стана с вдигането на + тарифите??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Аз ще се възползвам от темата и ще попитам, какво стана с вдигането на + тарифите??? <{POST_SNAPBACK}> Ами аз лично вече усещам увеличение - вече дърпам с около 108 кб/сек средно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Ами има малко подобрение последните дни, аз на и+ тегля с 200-220 к в момента. Ъплоуда е над 40 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AcciDent Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Дам определено има повишение. А за Гигабит когато вземат да свалят от Арената или Датата с 108к тогава може да се замисля Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Ами аз лично вече усещам увеличение - вече дърпам с около 108 кб/сек средно! <{POST_SNAPBACK}> И аз свалям на Д+ с толкова 108-109~ обаче неска външния хич го няма.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Аз съм на евроком от 3 години когато модема беше 500+ лева и всичко заедно с прекарването струваше около 700 лева... нямам и намерение да го сменям. Виждал съм гигабит кво става, пробвай да изтеглиш нещо от външен сайт освен warez.ru Ще теглиш с 5-15к и ще се радваш. Гигабит са затворени само в warez.ru ако ползвате нет-а си само за това тогава може само, гледайте да не попаднете в списъците на "заразени" компютри и да ви отрежат достъпа до някои неща хахахаха той ще ми каже че имам вируси - ми аз може да искам да имам вируси ? тея вируси може аз да ги пиша. Може тва да ми е работата примерно... той решил че по локала се разпространявали вируси ... ми има антивирусни има защити. Свидетел съм на случаи които ти спират достъпа до IRC ICQ и още няколко програмки заради вируси ... ) Говорете ми после за гигабит колко са яки. <{POST_SNAPBACK}> Много ми е интересно как ГГБИТ разбират,че имам вирус ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 McKay човече, ако имаш възможност отдели малко парички (12лв) и мини на Д+. Свалям от почти всички бг сайтове със 108кб гигабит имат един локален нет дето може да ти свърши работа ако гледаш филми и играеш игри. Иначе и аз ще наплюя ЕК. в последно време много пинг в серверите на CS, прекъсвания като последното беше преди около час. абе няма нищо общо нет-а с това, което беше преди, но да се надяваме, че ще се оправи Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeQuila^^ Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Abe az sum na evrokom ot 2godini i naposeduk se 4udq samo za edno ne6to.Predi po malko ot godina tarifata dostupna (15lv bez DDS) be6e okolo 4Kb/s sega stana 5puti po burza demek pribliziterlno 20tina Kb/s.Samo ne mi kazvaite 4e tova e samo ot novata tehnika za6toto 6te e glupavo!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 awe hora [po info kanal davat nqkvo info za tiq internet programite i vhodq6tiq trafik na dostapna + go davat 753( ako ne se laja) kbit/s a az svalqm s kolko 80 e tva ako ne e nqkva gadna manipulaciq te sa za sud tiq hora Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 awe hora [po info kanal davat nqkvo info za tiq internet programite i vhodq6tiq trafik na dostapna + go davat 753( ako ne se laja) kbit/s a az svalqm s kolko 80 e tva ako ne e nqkva gadna manipulaciq te sa za sud tiq hora <{POST_SNAPBACK}> един байт=8 бита Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 A i vie se opitwate da me obedite 4e evrocoma za 18lv e po dobar ot gigabit za 18lv? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohu Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Аз съм с Гигабит , сега ще кажа това което е при мен. 400к от warez , 4-5mb от MBOX 20к навсякаде другаде -наши ,чужди. Не помня кога последно нета ми е спирал, ама наистина не помня. За 18 лева това ми е напълно достатъчно. До колкото знам на еврокомци им се създаваха проблеми с Warez ,някои хора намаха по няколко дни. Спира нета често. Сега не е нужно някой който постне след мен да ме плюе с неща от рода "Ами глей си там твоя Гигабит" просто казвам това което е при мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Делиш на 8 и се получава реаланта скорост с която ще сваляш Kbits<Kbyte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohu Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Чисто на чисто свалям с толкова. НЕзнам какво деля и какво не . Но в крайна сметка си свалям с толкова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Bohu нямах теб предвид а mortal_dreams просто не видях че след него има още постове (явно съм бързал) но иначе и мен започна да ме дразни това прекъсване на нет-а Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 И аз свалям на Д+ с толкова 108-109~ обаче неска външния хич го няма.. <{POST_SNAPBACK}> da ve ei sq svalqm s 70k ot warez 6toto oniq ot gigabita dyrpat qko ne stiga li 4e nqmame lokalen net na praktika, vyn6niq i toj ne e koj znae kakvo ami da ne moje da si napravim max i ot wareza ot onezi za pari da ne govoq kakvo polu4avat Ek za 18lv az gigabit tuka nqmam za tva 6te se mestq na vizio Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Като цяло съм доволен от интернешънъл и БГ, но щеше да е добре ако локалния беше няколко пъти по-бърз. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Като цяло съм доволен от интернешънъл и БГ, но щеше да е добре ако локалния беше няколко пъти по-бърз. <{POST_SNAPBACK}> Говориш за война Външния е превъзходен... 2-3кб/с от немски сайт , да не говорим колко пъти ми прекъсна нета за по интервали от 1 час днес.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.