Jump to content
BulForum.com

Eurocom - кога скоростта ще отговаря на цената?

McKay

Recommended Posts

Кога най-после скоростта ще отговаря на заплащането? Как може в дъщерната фирма на Eurocom - Гигабит да предлагат скорост 20 пъти по-добра от тази на Eurocom за същите пари??? А ние, обвързаните с договори за 1 година с Eurocom да се изнервяме като гледаме мизерната скорост, с която сваляме (става въпрос за тарифата от 15лв. без ДДС)? Изкажете мнение по вапроса - ако искате и имате такова, разбира се! Като предварително се извинявам за острите думи, но някой трябваше да го каже!

• Replies 172
  • Created
  • Last Reply

Ами първо, че има още няколко такива теми, нямаше нужда да отваряш нова. Ако интернет за теб е warez.ru да си беше пуснал гигабит, защо мрънкаш ?Пък и затова са направили хората толкова много тарифи, като не ти харесва една - минаваш на друга. Евроком предлагат доста неща, които на гигабит ги няма , като например стабилна връзка , международен нет и т.н. Като толкова не ти харесва си прекрати договора, плати си неустойката и бягай на гигабит да се радваш на "бързия" нет.

20 пъти по-голяма? Към къде? mbox.tv ? Ако това разбираш под интернет, да така е. Филм си свалят за 15-20мин..Само че останалото?? Около 99,999999%? Ми там даже е по-бавно. Не защитавам Евроком, защото напоследък много се влоши услигата им. Страшни забавяния, прекъсвания и т.н. Не може Гигабит да има по-добър пинг до София отколкото Евроком. Аз поне мисля така. Явно е крайно време да вложат някой лев в нова техника. Настоящата май достигна максимума на възможностите си.

Edit: Ейй много сте бързи бе ;-) !

Ами първо, че има още няколко такива теми, нямаше нужда да отваряш нова. Ако интернет за теб е warez.ru да си беше пуснал гигабит, защо мрънкаш ?Пък и затова са направили хората толкова много тарифи, като не ти харесва една - минаваш на друга. Евроком предлагат доста неща, които на гигабит ги няма , като например стабилна връзка , международен нет и т.н. Като толкова не ти харесва си прекрати договора, плати си неустойката и бягай на гигабит да се радваш на "бързия" нет.

Absolutno sam saglasen s teb...Makar,che ponqkoi pat i men me drazni net-a na Evrokoma no veche pochti 2 godini sam s nego i sam mnogo dovolen......

@McKay Когато си подписвал договора насила ли е било

И какво значи "да отговаря на цената" това под което си се подписал ясно и точно ти казва какво и за колко получаваш

Аз съм на евроком от 3 години когато модема беше 500+ лева и всичко заедно с прекарването струваше около 700 лева... нямам и намерение да го сменям. Виждал съм гигабит кво става, пробвай да изтеглиш нещо от външен сайт освен warez.ru Ще теглиш с 5-15к и ще се радваш.

Гигабит са затворени само в warez.ru ако ползвате нет-а си само за това тогава може само, гледайте да не попаднете в списъците на "заразени" компютри и да ви отрежат достъпа до някои неща хахахаха той ще ми каже че имам вируси - ми аз може да искам да имам вируси ? тея вируси може аз да ги пиша. Може тва да ми е работата примерно... той решил че по локала се разпространявали вируси ... ми има антивирусни има защити. Свидетел съм на случаи които ти спират достъпа до IRC ICQ и още няколко програмки заради вируси ... :)))

Говорете ми после за гигабит колко са яки.

Аз ще се възползвам от темата и ще попитам, какво стана с вдигането на + тарифите???

Ами аз лично вече усещам увеличение - вече дърпам с около 108 кб/сек средно!

Аз съм на евроком от 3 години когато модема беше 500+ лева и всичко заедно с прекарването струваше около 700 лева... нямам и намерение да го сменям. Виждал съм гигабит кво става, пробвай да изтеглиш нещо от външен сайт освен warez.ru Ще теглиш с 5-15к и ще се радваш.

Гигабит са затворени само в warez.ru ако ползвате нет-а си само за това тогава може само, гледайте да не попаднете в списъците на "заразени" компютри и да ви отрежат достъпа до някои неща хахахаха той ще ми каже че имам вируси - ми аз може да искам да имам вируси ? тея вируси може аз да ги пиша. Може тва да ми е работата примерно... той решил че по локала се разпространявали вируси ... ми има антивирусни има защити. Свидетел съм на случаи които ти спират достъпа до IRC ICQ и още няколко програмки заради вируси ... :)))

Говорете ми после за гигабит колко са яки.

Много ми е интересно как ГГБИТ разбират,че имам вирус ? :confused

McKay човече, ако имаш възможност отдели малко парички (12лв) и мини на Д+. Свалям от почти всички бг сайтове със 108кб :) гигабит имат един локален нет дето може да ти свърши работа ако гледаш филми и играеш игри.

Иначе и аз ще наплюя ЕК. в последно време много пинг в серверите на CS, прекъсвания като последното беше преди около час. абе няма нищо общо нет-а с това, което беше преди, но да се надяваме, че ще се оправи :D

Abe az sum na evrokom ot 2godini i naposeduk se 4udq samo za edno ne6to.Predi po malko ot godina tarifata dostupna (15lv bez DDS) be6e okolo 4Kb/s sega stana 5puti po burza demek pribliziterlno 20tina Kb/s.Samo ne mi kazvaite 4e tova e samo ot novata tehnika za6toto 6te e glupavo!!

awe hora [po info kanal davat nqkvo info za tiq internet programite i vhodq6tiq trafik na dostapna + go davat 753( ako ne se laja) kbit/s

a az svalqm s kolko 80 e tva ako ne e nqkva gadna manipulaciq te sa za sud tiq hora

Аз съм с Гигабит , сега ще кажа това което е при мен. 400к от warez , 4-5mb от MBOX 20к навсякаде другаде -наши ,чужди.

Не помня кога последно нета ми е спирал, ама наистина не помня. За 18 лева това ми е напълно достатъчно. До колкото знам на еврокомци им се създаваха проблеми с Warez ,някои хора намаха по няколко дни. Спира нета често.

Сега не е нужно някой който постне след мен да ме плюе с неща от рода "Ами глей си там твоя Гигабит" просто казвам това което е при мен. ;)

Чисто на чисто свалям с толкова. НЕзнам какво деля и какво не . Но в крайна сметка си свалям с толкова. ;)

Bohu нямах теб предвид а mortal_dreams просто не видях че след него има още постове (явно съм бързал) но иначе и мен започна да ме дразни това прекъсване на нет-а

И аз свалям на Д+ с толкова 108-109~ обаче неска външния хич го няма..

da ve ei sq svalqm s 70k ot warez 6toto oniq ot gigabita dyrpat qko

ne stiga li 4e nqmame lokalen net na praktika, vyn6niq i toj ne e koj znae kakvo

ami da ne moje da si napravim max i ot wareza ot onezi :angry1

za pari da ne govoq kakvo polu4avat Ek za 18lv :sick

az gigabit tuka nqmam za tva 6te se mestq na vizio

Като цяло съм доволен от интернешънъл и БГ, но щеше да е добре ако локалния беше няколко пъти по-бърз. ;)

Като цяло съм доволен от интернешънъл и БГ, но щеше да е добре ако локалния беше няколко пъти по-бърз. ;)

Говориш за война :) Външния е превъзходен... 2-3кб/с от немски сайт , да не говорим колко пъти ми прекъсна нета за по интервали от 1 час днес..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...