Jump to content
BulForum.com

Въпрос, свързан със спирането на нета ?

dorina

Recommended Posts

И в центъра е така....от известно време....прекъсвания за по 10-15 минути. Днес на обяд - доста повече. Някои казват "спокойно" - вярно...никой не е умрял от липса на нет, ама к'во да кажем тия дето играем на Bulfleet - някой може да те занули точно за 20 минути.....и 2 месеца къткане на флота и ресурс отиват на кино за миг поради тъпа профилактика. Профилакика трябва да си има, но да се прави след уведомяване, та да знаем. Като ми спират водата централно, обикновено предния ден пишат във вестника или казват по пловдивските новини. С нета би трябвало да е по същия начин....така поне си мисля. :)

Ами по въпроса за профилактиката мисля,че в договора пише,че тя ще е само в по :blink: неделник и то май само втория понеделник от месеца! :blink:

awe i na men poslednite dni mi se slu4va da mi spre neta, oba4e ot vreme na vreme se polu4ava mnogo interesno.

situaciqta e slednata: u6 neta e sprql, nemoga da igraq v batlenet i ne mi zarejda nito edin sait osven wareza. Ili puk obratnoto: ne moga da igraq v C.S. severite na evrokom, ne mi zarejda i wareza (pi6e mi 4e ima nqkva gre6ka, ama ne mi izliza suob6tenie ot windows ami ot samata i-net stranica), oba4e vsi4ki drugi saitove gi zarejda bez problem. nqkoi da znae 6to stava taka :confused

Тази сутрин си пуккам ПС-то и гледам нямам нет!Но след 5 минути дойде!

И най-хубавото след това спиране е че скороста на сваляне ми се вдигна.Преди свалях с малко над 90кб сега свалям с малко над 100кб :D

A we moje li nqkoi mi kaje koi to4no e telefona na interneta! Kato zvanna na kabelnata ili nikoi ne vdiga ili kazvat vseki pat razli4en tel!! Ako nqkoi znae istinskiq telefon da go kaje pls!! Samo da ne e 63 50 63 ili 60 73 60!!! I dvata sa precakani ediniq postoqnno zaeto a drugiq ne sa6testvuva!!! :punk

Пловдив

квартал Тракия: тел 607387

район Южен (Кючук Париж): тел 607388

район Северен (Каршияка): тел 607382

райони Център и Смирненски: тел 607385

район Прослав: тел 0888590701

всички останали: тел 688891

за аварии 18:30 - 24:00 : тел 607386

Стамболийски

тел 2525

:rulez: Език

1. Добрият тон е абсолютно задължителен! Уважавайте останалите участници във форума, дори когато не сте съгласни с тях. Отнасяйте се с другите така, както искате те да се отнасят с Вас.

2. Не е разрешено използването на псувни, обидни думи, преки характеристики или самоцелни саркастични забележки, особено когато целят разпалване или подклаждане на конфликт.

3. Отправянето на заплахи (вкл. и чрез системата за лични съобщения) е недопустимо.

Погазването на т. 2. или 3. се счита за грубо нарушение. Пост с такова съдържание се редактира или трие, а авторът му се наказва с предупреждение (warn). При упорито и системно незачитане на тези правила участникът се лишава от права за даване на мнения в този сайт.

Няма перфектни хора!!Мисля,че момчетата се стараят предостатъчно,едва ли е толкова просто колкото си го представяме!

PEACE :moon:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...