dorina Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Така, тези дни имам някакви проблеми с интернета - спира за известно време, но да речем, че това е нормално, все пак висчко се случва. Интересно ми е обаче това, че докато е спрял ми се появява едно балонче : Windows- system error, на което пише, че имало конфликт с някакво друго IP ? На някой случвало ли му се е и знаете ли какво е точно ова, защото аз нямам особена представа. И само да доуточня, че каот ми спре нета и една или две от тези лампички на модема спират да ми мигат (ама как го обясних само...), което си е логично де ! Въпросът ми беше преди всичко за това съобщение с конфликта с друго IP. И последно уточнение - на достъпна тарифа съм, в Кичука . Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Някои наи вероятно ти краде от нета Звъня ли на подръжката Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Така, тези дни имам някакви проблеми с интернета - спира за известно време, но да речем, че това е нормално, все пак висчко се случва. Интересно ми е обаче това, че докато е спрял ми се появява едно балонче : Windows- system error, на което пише, че имало конфликт с някакво друго IP ? На някой случвало ли му се е и знаете ли какво е точно ова, защото аз нямам особена представа. И само да доуточня, че каот ми спре нета и една или две от тези лампички на модема спират да ми мигат (ама как го обясних само...), което си е логично де ! Въпросът ми беше преди всичко за това съобщение с конфликта с друго IP. И последно уточнение - на достъпна тарифа съм, в Кичука . <{POST_SNAPBACK}> Az im zvuniah i kazaha,che pravili profilaktika..........ma tva veche produljava 4-5 dena i vze da mi pisva...........skoro sha griznat druvceto,ako produljavat v sushtia duh!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
archangel Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 И аз днес имах подобен проблем. Като си пуснах компа уиндоуса ми показа, че съм имал нова мрежа с друг комп или инет и съответно нямах нет. Но след като рестартирах всичко се оправи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Ами и аз съм в Кичука и на мен по същия начин ми прекъсва нета за по полвин-един час! Ама не мога да се свържа с подръжката,щото телефона им дава само заето!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dorina Posted April 17, 2005 Author Share Posted April 17, 2005 Някои наи вероятно ти краде от нета Звъня ли на подръжката <{POST_SNAPBACK}> Ами в интерес на истината, преди известно време - може би няколко месеца пак се беше случвало така и тогава звънях на поддръжката, да и честно казано за това с IP-то не ми казаха нищо съществено. Казаха ми, че е невъзможно някой да ми взимал от нета или нещо такова и че може да е нещо от Windows-a ми, което на мен не ми се вярва. А иначе като цяло ми казаха да не се притенявам за тези спирания, че било от тях. Това е ! Ама мен работата с това IP ме заинтигува и затова реших да питам и тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Abe az imah problem samo s prekasvaneto na neta,no nishto podobnos IP-to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaRto_MaX Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 I az imah to4no do predi malko su6tiq porblem tam za IP-to!Kato predi tova indikator-a online mi miga6e... mn se draznq ot mnogo vreme ne mi e spiral net-a ot 2-3 dena spira za po 30-40 min ne e problem ama to4no kogato nai-mnogo mi trqbva! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Ами в интерес на истината, преди известно време - може би няколко месеца пак се беше случвало така и тогава звънях на поддръжката, да и честно казано за това с IP-то не ми казаха нищо съществено. Казаха ми, че е невъзможно някой да ми взимал от нета или нещо такова и че може да е нещо от Windows-a ми, което на мен не ми се вярва. А иначе като цяло ми казаха да не се притенявам за тези спирания, че било от тях. Това е ! Ама мен работата с това IP ме заинтигува и затова реших да питам и тук. <{POST_SNAPBACK}> Така е, не се притеснявай, това са безобидни конфликти в мрежата, спри няколко излишни услуги в Уиндоуса, настрой си уъркгрупата с нещо уникално и това е. Иначе и аз съм с Кичука, и тези спирания на моменти страшно ме нервят, дори одеве си изключих тъпия модем и карах половин час на телефонен нет! Но като цяло въобще не съм се и за мислял да минавам на ГГбит заради това Само дано не продължи много дълго тази ситуация. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Az im zvuniah i kazaha,che pravili profilaktika..........ma tva veche produljava 4-5 dena i vze da mi pisva...........skoro sha griznat druvceto,ako produljavat v sushtia duh!!! <{POST_SNAPBACK}> И при мен е така,явно навсякъде,днес също.Имат профилактика В Кичука съм и чат пат спира за по около час.Все пак нека бъдем търпеливи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Да,наистина има профилактика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 И при мен се прецака за около час,аз също съм в Кючюка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivoanna Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 E, spoko de Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Тая профилактика, не трябва ли да е по времето описано в договора? Аз съм на ГГ и също имам проблем със спирането в последните няколко дни. Преди час ми беше прекъснал нета, за около 20-30 мин Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Awe i na men taka ot nqkolko dena samo mi spira neta po 5-6 puti na den za po 30 min nqkade. I mai e stanal i malko po-baven. Awe tupa rabota. A i az sum v ki4uka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
platis Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 И аз съм в Кичука на Достъпна и към 12 часа днес нямах нет за около 15 мин, но в договора си пише, че Евроком има право на 2 дни от месеца на профилактика. Вие как предпочитате 2 цели дена без нет или на седмицата по половин час веднъж Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Така, тези дни имам някакви проблеми с интернета - спира за известно време, но да речем, че това е нормално, все пак висчко се случва. Интересно ми е обаче това, че докато е спрял ми се появява едно балонче : Windows- system error, на което пише, че имало конфликт с някакво друго IP ? На някой случвало ли му се е и знаете ли какво е точно ова, защото аз нямам особена представа. И само да доуточня, че каот ми спре нета и една или две от тези лампички на модема спират да ми мигат (ама как го обясних само...), което си е логично де ! Въпросът ми беше преди всичко за това съобщение с конфликта с друго IP. И последно уточнение - на достъпна тарифа съм, в Кичука . <{POST_SNAPBACK}> sega ako si na gigabit moga da ti kaja 4e ip se krade to4no za 10sec ve4e tazi hava ima smisyl za6toto ima razli4ni tarifi i ako az sym na niska a ti na visoka se6ta6 se 4e e idejno 4udq se dori kak tova ne e prerastnalo v seriozen problem, mnogo lanki sa na pppoe dori nqkoi polzvat i specialni hub-ove iz4akaj da mine profilaktikata i ako pak stava taka se obadi i im obqsni, ne 4e 6te napravqt ne6to byrzo, no vse pak ups bila na D+ eli zna4i gornoto ne vaji mnogo-mnogo za tebe Link to comment Share on other sites More sharing options...
dorina Posted April 17, 2005 Author Share Posted April 17, 2005 @ en3rgy На ЕК съм, на достъпна . Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 sega ako si na gigabit moga da ti kaja 4e ip se krade to4no za 10sec ve4e tazi hava ima smisyl za6toto ima razli4ni tarifi i ako az sym na niska a ti na visoka se6ta6 se 4e e idejno 4udq se dori kak tova ne e prerastnalo v seriozen problem, mnogo lanki sa na pppoe dori nqkoi polzvat i specialni hub-ove iz4akaj da mine profilaktikata i ako pak stava taka se obadi i im obqsni, ne 4e 6te napravqt ne6to byrzo, no vse pak ups bila na D+ eli zna4i gornoto ne vaji mnogo-mnogo za tebe <{POST_SNAPBACK}> i kak ste stane taq rabota kato gi zasi4at lankite po mac adress i kato e s drugo ip poznai kwo stawa Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 i kak ste stane taq rabota kato gi zasi4at lankite po mac adress i kato e s drugo ip poznai kwo stawa <{POST_SNAPBACK}> MAC change Link to comment Share on other sites More sharing options...
wabobowa Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 A we moje li nqkoi mi kaje koi to4no e telefona na interneta! Kato zvanna na kabelnata ili nikoi ne vdiga ili kazvat vseki pat razli4en tel!! Ako nqkoi znae istinskiq telefon da go kaje pls!! Samo da ne e 63 50 63 ili 60 73 60!!! I dvata sa precakani ediniq postoqnno zaeto a drugiq ne sa6testvuva!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Сега звънях на 63 50 63.Това е телефонът. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedPicasso Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 i na men mi spira prez dva tri dni za okolo 10 15 min k'va e ideqta..nz Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeQuila^^ Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 "i na men mi spira prez dva tri dni za okolo 10 15 min k'va e ideqta..nz" Ideqta e 4e neteca e v dupeto Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Тази сутрин си пуккам ПС-то и гледам нямам нет!Но след 5 минути дойде! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.