Jump to content
BulForum.com

Въпрос, свързан със спирането на нета ?

dorina

Recommended Posts

Така, тези дни имам някакви проблеми с интернета - спира за известно време, но да речем, че това е нормално, все пак висчко се случва. Интересно ми е обаче това, че докато е спрял ми се появява едно балонче : Windows- system error, на което пише, че имало конфликт с някакво друго IP ? На някой случвало ли му се е и знаете ли какво е точно ова, защото аз нямам особена представа. И само да доуточня, че каот ми спре нета и една или две от тези лампички на модема спират да ми мигат (ама как го обясних само...), което си е логично де ! Въпросът ми беше преди всичко за това съобщение с конфликта с друго IP. И последно уточнение - на достъпна тарифа съм, в Кичука .

Така, тези дни имам някакви проблеми с интернета - спира за известно време, но да речем, че това е нормално, все пак висчко се случва. Интересно ми е обаче това, че докато е спрял ми се появява едно балонче : Windows- system error, на което пише, че имало конфликт с някакво друго IP ? На някой случвало ли му се е и знаете ли какво е точно ова, защото аз нямам особена представа. И само да доуточня, че каот ми спре нета и една или две от тези лампички на модема спират да ми мигат (ама как го обясних само...), което си е логично де ! Въпросът ми беше преди всичко за това съобщение с конфликта с друго IP. И последно уточнение - на достъпна тарифа съм, в Кичука .

Az im zvuniah i kazaha,che pravili profilaktika..........ma tva veche produljava 4-5 dena i vze da mi pisva...........skoro sha griznat druvceto,ako produljavat v sushtia duh!!! :angry1

И аз днес имах подобен проблем. Като си пуснах компа уиндоуса ми показа, че съм имал нова мрежа с друг комп или инет и съответно нямах нет. Но след като рестартирах всичко се оправи. :rolleyes:

Ами и аз съм в Кичука и на мен по същия начин ми прекъсва нета за по полвин-един час! :angry1 Ама не мога да се свържа с подръжката,щото телефона им дава само заето!! :angry1 :confused

Някои наи вероятно ти краде от нета

Звъня ли на подръжката

Ами в интерес на истината, преди известно време - може би няколко месеца пак се беше случвало така и тогава звънях на поддръжката, да и честно казано за това с IP-то не ми казаха нищо съществено. Казаха ми, че е невъзможно някой да ми взимал от нета или нещо такова и че може да е нещо от Windows-a ми, което на мен не ми се вярва. А иначе като цяло ми казаха да не се притенявам за тези спирания, че било от тях. Това е ! Ама мен работата с това IP ме заинтигува и затова реших да питам и тук.

Abe az imah problem samo s prekasvaneto na neta,no nishto podobnos IP-to...

I az imah to4no do predi malko su6tiq porblem tam za IP-to!Kato predi tova indikator-a online mi miga6e... mn se draznq ot mnogo vreme ne mi e spiral net-a ot 2-3 dena spira za po 30-40 min ne e problem ama to4no kogato nai-mnogo mi trqbva! :D

Ами в интерес на истината, преди известно време - може би няколко месеца пак се беше случвало така и тогава звънях на поддръжката, да и честно казано за това с IP-то не ми казаха нищо съществено. Казаха ми, че е невъзможно някой да ми взимал от нета или нещо такова и че може да е нещо от Windows-a ми, което на мен не ми се вярва. А иначе като цяло ми казаха да не се притенявам за тези спирания, че било от тях. Това е ! Ама мен работата с това IP ме заинтигува и затова реших да питам и тук.

Така е, не се притеснявай, това са безобидни конфликти в мрежата, спри няколко излишни услуги в Уиндоуса, настрой си уъркгрупата с нещо уникално и това е.

Иначе и аз съм с Кичука, и тези спирания на моменти страшно ме нервят, дори одеве си изключих тъпия модем и карах половин час на телефонен нет!

Но като цяло въобще не съм се и за мислял да минавам на ГГбит заради това :P

Само дано не продължи много дълго тази ситуация.

Az im zvuniah i kazaha,che pravili profilaktika..........ma tva veche produljava 4-5 dena i vze da mi pisva...........skoro sha griznat druvceto,ako produljavat v sushtia duh!!! :angry1

И при мен е така,явно навсякъде,днес също.Имат профилактика :( В Кичука съм и чат пат спира за по около час.Все пак нека бъдем търпеливи.

Тая профилактика, не трябва ли да е по времето описано в договора? Аз съм на ГГ и също имам проблем със спирането в последните няколко дни. Преди час ми беше прекъснал нета, за около 20-30 мин :(

И аз съм в Кичука на Достъпна и към 12 часа днес нямах нет за около 15 мин, но в договора си пише, че Евроком има право на 2 дни от месеца на профилактика. Вие как предпочитате 2 цели дена без нет или на седмицата по половин час веднъж :confused

sega ako si na gigabit moga da ti kaja 4e ip se krade to4no za 10sec

ve4e tazi hava ima smisyl za6toto ima razli4ni tarifi i ako az sym na niska a ti na visoka se6ta6 se 4e e idejno ;)

4udq se dori kak tova ne e prerastnalo v seriozen problem, mnogo lanki sa na pppoe dori nqkoi polzvat i specialni hub-ove

iz4akaj da mine profilaktikata i ako pak stava taka se obadi i im obqsni, ne 4e 6te napravqt ne6to byrzo, no vse pak B)

ups bila na D+ eli zna4i gornoto ne vaji mnogo-mnogo za tebe

sega ako si na gigabit moga da ti kaja 4e ip se krade to4no za 10sec

ve4e tazi hava ima smisyl za6toto ima razli4ni tarifi i ako az sym na niska a ti na visoka se6ta6 se 4e e idejno ;)

4udq se dori kak tova ne e prerastnalo v seriozen problem, mnogo lanki sa na pppoe dori nqkoi polzvat i specialni hub-ove

iz4akaj da mine profilaktikata i ako pak stava taka se obadi i im obqsni, ne 4e 6te napravqt ne6to byrzo, no vse pak  B)

ups bila na D+ eli zna4i gornoto ne vaji mnogo-mnogo za tebe

i kak ste stane taq rabota kato gi zasi4at lankite po mac adress i kato e s drugo ip poznai kwo stawa :devil

A we moje li nqkoi mi kaje koi to4no e telefona na interneta! Kato zvanna na kabelnata ili nikoi ne vdiga ili kazvat vseki pat razli4en tel!! Ako nqkoi znae istinskiq telefon da go kaje pls!! Samo da ne e 63 50 63 ili 60 73 60!!! I dvata sa precakani ediniq postoqnno zaeto a drugiq ne sa6testvuva!!! :punk

Сега звънях на 63 50 63.Това е телефонът.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...