Jump to content
BulForum.com

Каква любов предпочитате?

Плътска или платоническа любов?  

167 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Е че има ли още някой който да вярва в платоническата  :punk

Аз!!!

Хубаво де, на мен най-голямата ми любов е музиката(никъде не е уточнено любов към какво). И какво, аз как мога да усъществя плътска любов с моята "избранница". А ако става въпрос само за момиче - на първо време е достатъчна платоническата, но после...усеща се липсата на...- и въпреки всичко сигурно има хора, които се задоволяват само с платоническа - може би това е най-чистата любов!

nqma liubov na toq svqt!!!

Няаааама любоооов, не намерих люууууубоооов.

Преообъъърнах всииичко, ала нее намееерих любооов! :music :music :music

Аз не съм казала, че няма да искаш секс с човека, който обичаш, но ако има някакво препядствие (болест, разстояние...) бих предпочела платоническата, но споделена любов пред чукането.

Ето човек, който ме е разбира :) Имах предвид, че трябва да се избере м/у едно от двете, дали бихте избрали любов без секс, или бихте се отказали... Затова не съм дала като възможен отговор: "И двете"...

И все пак - обичайте, без значение как точно! :love

aide sega,nqmalo libov,nqmalo platoni4eska lubov!! :angry1 6to si gi govorite ei taka da se namirate na prikazki samo!?!?

estestveno 4e ima-vie kato obi4ate brqtqta si,sestrite si,cqloto family,priqtelite si-6i**te li gi?????? :confused i ne mi razpravqite 4e to ne mojelo,kogato pi4a/kata ima meraci kum drugata strana,a puk otsre6ta ne-togava ne moje da ima nikvi vzaimootno6eniq,tva 4e na vas ne vi stiska da go napravite,ne zna4i 4e e nevuzmojno,imenno ei tva e platoni4eskata(aide maham rodninskite vruzki) da se obi4ate naistina no bez da si burkate po dupkite!

glasuvah za 'zavisi' ,makar 4e pri men e kakto doide :P

aide pojelavam na si4ki nevernici,da povqrvat edin den 4e ima takiva raboti :D

Немога да предпочета и двете са ми необходими.Любовта ми към родители,приятели е изцяло платоническа.Същевременно любовта между мъж и жена е трудно да не бъде плътска,поне когато са в една зряла възраст,всичко останало е приятелство.

Аз съм за Платоническата Любов има такава не е измислица но според мен (пак казвам лично мое мнение за да не се заяде някой с мен :D )след определено време имам предвид като мине някой друг месец от връзката не може и без секса.Най-хубаво е когато любовта между двамата е и двата вида ...тогава вече наистина връзката е THE BEST

А какво ще кажете за платоническа любов с /Примерно/ Памела Андерсан и Плътска любов с Лили Иванова и обратно с Брат Пит и Жельо Желев.

Така че Да не говорим глупости ако си влюбен в някого истински нормално е да имаш желание да бъдеш с него да общуваш, да сте постояно заедно, да ревнуваш по някога и да се чукате всичко това е нормално . Сега ако някой е далеч от теб и ти го обичаш това не значи платоническа любов защото като се видите пак ще правите секс.

Платоническата любов изключва напълно физическата страна от любовта затова за мен това е любовта на измамата или на левите китки.

Винаги съм си мислел,че платоническата любов те кара да не можеш да ядеш,спиш и те прави апатичен към всичко и всички,ако не видиш любимия човек. В този ред на мисли-не,не изпитвам платоническа любов към майка ми. Като пример за платоническа любов винаги съм си представял рицарите и дамите на сърцето им-макар че и двамата може да са женени за други хора,те изпитват чувства един към друг...които са по скоро силно приятелски. ЧЕ КВА ЛЮБОВ ТОГАВА БЕ? То верно,че можем да се обичаме без да се събличаме,но секса с човека когото обичаш е един вид сливане,висша форма на споделяне, върховен момент на интимност-затова му казват и "правене на любов". Лично аз немога да си представя любовта без секса. Да, ако ми се наложи да съм далече от гаджето ми-тогава мога да устискам, но да се залъгвам,че съм влюбен в някого,към когото не изпитвам сексуално влечение...просто това не съм АЗ.

То обикновенно са и двете. Платоническа е връзката, докато не ти пусне:).

Не можеш да разделиш едно цяло на 2 части. :inqn

PS. А за момичетата не се и съмнявам че подкрепят платоническата. ;) На тях им дай да въздишат по Брад Пит или няк'ъв друг там и да разправят колко го обичат. :sick

Kакто вече казаха някои хора - идеалната любов включва и двете. Човек не може да избяга от тялото си и неговите нужди, но не бива и да бяга от душата си (което е масово явление на нашето време, за съжаление). Така че - предпочитам единството на двете, като водеща трябва да е платоническата. Мисля, че е неестествено да се хвърлиш в кревата с някой ако не го уважаваш и харесваш като човек. Все пак за хора става въпрос, а не за кукли от сексшопа. Пък и рано или късно късно идва момент, в който вече няма да можеш да правиш секс - и тогава какво?

Според зависи ...

Ама май, май платоническата бих предпочела :>

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...