Jump to content
BulForum.com

Каква любов предпочитате?

Плътска или платоническа любов?  

167 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Зададоха ми този въпрос наскоро, затова реших да поразпитам и хората във форума... :) Кой вид любов предпочитате? Защо? Коя смятате, че е по-значима и силна?

Едит: Съжалявам за правописната грешка!

Аз лично гласувах за "Зависи от обстоятелствата"

В зависимост от обстоятелствата бих избрал и двете (ако може) или само платоническа (ако не може)... Другите варианти не ги взимам.

Естествено, че плътска. Човек трябва да е збъркан иначе. То платоническата любов аз лично я разбирам като едно голямо желание за приятелство и нищо повече в този смисъл за мен няма такъв тип любов. Това че ти липсва някой приятел от противоположния пол и затова имаш желание да си по- често с него не е любов

обстоятелствата нямат значение-има само един вид любов,другото е просто задоволяване на потребности!!!

Не ми харесват процентите:(

обстоятелствата нямат значение-има само един вид любов,другото е просто задоволяване на потребности!!!

Не ми харесват процентите:(

Na men su6to. Abe istinskata liubov te zadovolqva i du6evno i fizi4eski. A plytskata liubov ne e nikva liubov a prosto sex.

Не знам дали плътската любов е просто секс, но платоническата е жива перверзия - какво значи да обичаш някой и да не го .... :hump:

Според мен любовта е пълно отдаване.

Не че няма :hump: без любов, ама това не е "плътска любов" - това е просто бизнес :P

Хм, тази тема много ми напомня за един култов въпрос, който се разискваше преди - "романтика или животински секс?"...

Култ, култ...аз защо мислиш се радвам толкова...тайно се надявам на възраждане...

Гласувах за плътското желание поради няколко причини:

1. Обладан съм от него ....

2. Платоническата любов е пълно залъгване, самовнушение ... алабалистика и т.н.

3. Жените не са константи, а са променливи в уравнение с 4 неизвестни.

4. Ако обичаш нещо трябва и да го мразиш ...

5. ....... по-добре да си призная, че съм животно и да не се опитвам да бъда такъв какъвто не съм.

Гласувах за "Зависи от обстоятелствата",но честно казано - вече не ми пука каква любов ще бъде.

И напълно подкрепям био - по-добре да покажа животното в себе си,отколкото да се прекривам зад някакви дрис....ви излияния.

Плътска любов...що за глупост??? Не намесвайте любовта там, където няма място. А ако трябва да избирам м/у човек, с който да правя секс без любов и такъв, с който да се обичаме безмерно, но да не правим секс...е...мисля, че е повече от ясно. ДА ЖИВЕЕ ЛЮБОВТА!!!

проблема е там, че ... едва ли можеш да обичаш някой безмерно и да не искаш да правиш секс с него ... мисля че ако чувствата са взаимни ... секса е неминуем .... ако едната страна не желае полови сношения, тогава за каква любов говорим а ???? аре моля ви се .. молим молим ...

Е че има ли още някой който да вярва в платоническата  :punk

Аз вярвам :angry: Никога не ми е харесвало, ей така просто за момента. Някак си ме е дразнило тва нещо. Неприятно ми е животинското, макар, че е имало и случаи в които е за предпочитане. Но винаги съм държал да има нещо повече от секс :huh:

проблема е там, че ... едва ли можеш да обичаш някой безмерно и да не искаш да правиш секс с него ... мисля че ако чувствата са взаимни ... секса е неминуем .... ако едната страна не желае полови сношения, тогава за каква любов говорим а ???? аре моля ви се .. молим молим ...

Аз не съм казала, че няма да искаш секс с човека, който обичаш, но ако има някакво препядствие (болест, разстояние...) бих предпочела платоническата, но споделена любов пред чукането.

Lubov....Nqma platonicheska lubov......ili ako e kratka...Tai,che da jicee SEX-a......

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...