ToRmEnToR Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 А относно ако искаш да ти е цяла колата със сив хром,цъкаш Vynils и там отиваш на Unique.... Май беше номер 13,ама не съм сигурен.... Потърси! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 (не знам дали вече е коментирано, тъй като отдавна спрях да следя темата)Последната "гонка" от challenge series е елементарна. Уж е 7 левъл, уж тежки джипове, бла, бла - минах я от първия път, даже гледах и мач по телевизията през това време. На вас как ви се стори? Супер лесна ми се стори и на мене. Помотах ги малко куките, накрая както беха след мене ги прекарах през единия вход на стадиона, там направих баунтито, колкото ми трябва и си седях вътре докато отмине жегата и готово. Точно за има няма 3-4 минутки го минах. Ама тя цялата игра е елементарна общо взето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 (не знам дали вече е коментирано, тъй като отдавна спрях да следя темата)Последната "гонка" от challenge series е елементарна. Уж е 7 левъл, уж тежки джипове, бла, бла - минах я от първия път, даже гледах и мач по телевизията през това време. На вас как ви се стори? ne e 4ak tolkova elementrana.Ina4e az barzo my fanah cakata:Tai kato bratqta policai sa dosta tapi4ki,az otidoh do dokovete zabih sa v edna yli4ka i iz4akai dokato mi se obadi onaq macka.Ina4e finalnoto klip4e(tam deto se razbira 4e e policaika)e mn zaribeno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 ... а ако си изпълня career mode-a на 100% става ли нещо? в смисъл някакви бонуси, ала-бала ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 awe pi4ove svalih si igratA ot sita na evrocom samo 4e ne 4 CD a DVD oba4e ne mi tragva s glupaviq 4erep startira i po edno vreme me izhvarlq imi pi6e 4e ima nekav problem v speed.exe pomognete plsss Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 awe pi4ove svalih si igratA ot sita na evrocom samo 4e ne 4 CD a DVD oba4e ne mi tragva s glupaviq 4erep startira i po edno vreme me izhvarlq imi pi6e 4e ima nekav problem v speed.exe pomognete plsss Аз нямах никви проблеми с версията на 4 диска.Не знам майна за две три седмици ми писна тотално тая игра Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 Ти пак си издържал много аз я изтрих на първата седмица Link to comment Share on other sites More sharing options...
tantramantra Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 ако я запиша на DVD после ще мога ли да я инсталирам след време да кажем,че някъде четох че неможело да се записва и правела мизерий след това Иначе и аз я поиграх малко и я затрих Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 ако я запиша на DVD после ще мога ли да я инсталирам след време да кажем,че някъде четох че неможело да се записва и правела мизерий след това Иначе и аз я поиграх малко и я затрих Спокойно аз 3 пъти я трих и я инсталвах след т'ва. Нямам проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Гледам са пуснали версии на Reloaded. Но версията на ДВД, която е, май не е Black Edition, така ли е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
abatt doom Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Ето ТУК има работещ NOCD крак за DVD версията BLACK EDITION. При мен тръгна без проблем Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 ако я запиша на DVD после ще мога ли да я инсталирам след време да кажем,че някъде четох че неможело да се записва и правела мизерий след това Иначе и аз я поиграх малко и я затрих С версията на RELOADED няма да имаш проблеми при записване. Не бих рискувал с другата ако бях на твое място. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Ето ТУК има работещ NOCD крак за DVD версията BLACK EDITION. При мен тръгна без проблем Това е точно за DVD Black Edition версията нали? И вече това е последния реализ нали ? Няма повече да излизат Щото ако е така вече да го качвам на DVD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 Аве хорца ей това не е Black Edition-а нали ? Че гледам, че са качили Black Edition на 4CD-та и щото не погледнах и свалих DVD версията като си мислих, че и тя е Black Edition понеже бяха 1 под друга А ще излиза ли и Black Edition на DVD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 А това да видя случайно? http://gamez.com.tw:8083/gamez/Need.For.Sp....BLACK.EDITION/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 А това да видя случайно? http://gamez.com.tw:8083/gamez/Need.For.Sp....BLACK.EDITION/ Аааааааа тоя BLACK EDITION не мога да го направя. Копва и пействам.Ако има няква техника кажете ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 А това да видя случайно? http://gamez.com.tw:8083/gamez/Need.For.Sp....BLACK.EDITION/ Ми тая папка са я направили на 7ми Аз го свалих на 6ти тайче тогава я нямаше и не съм я видял Иначе 10х, че ми я каза Сега ще го пробвам.... Edit: Стана , NickelbacK - Само копираш файла INGAMEC.BUN в папката GLOBAL Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 Ми тая папка са я направили на 7ми Аз го свалих на 6ти тайче тогава я нямаше и не съм я видял Иначе 10х, че ми я каза Сега ще го пробвам.... Edit: Стана , NickelbacK - Само копираш файла INGAMEC.BUN в папката GLOBAL Абе копирам ама...има ли значение дали играта ми е 1.2 или 1.3 щото нищо не стаа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 Абе копирам ама...има ли значение дали играта ми е 1.2 или 1.3 щото нищо не стаа Ми моята версия е 1.3...ако ти е 1.2 си свали пача и си я update-ни За всеки случай Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 Ми моята версия е 1.3...ако ти е 1.2 си свали пача и си я update-ни За всеки случай ммм с 1.3 съм.И си преинсталнах ся пак играта ама нищо не стааа Еб* му майката Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 ммм с 1.3 съм.И си преинсталнах ся пак играта ама нищо не стааа Еб* му майката Еми карай не е голяма загубата Даже никва Пак не може да се тунингова по избор BMW-то .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 Еми карай не е голяма загубата Даже никва Пак не може да се тунингова по избор BMW-то .... Днес едни съученик ми каза че то като копна файла и после без да ми пише че е BLACK EDITION той си е BLACK EDITION щото съм имал всичко на BLACK EDITION-а Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 OPTIONS->Game Play->Car Damage e zakvo e taq prokleta opciq kvo ptai !? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 OPTIONS->Game Play->Car Damagee zakvo e taq prokleta opciq kvo ptai !? Нали знаеш че като се блъскаш ти се пукат стъклата и ти се жули боята.Ако изключиш т'ва Car Damage Няма да има такиа неща и може би и полицията няаа да ти се троши.Лично аз не съм я пробвал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 Само 1 знам...Че зарибявката продьлжава с Блек Едишьна..ПРиятна игра на всичко аз почвам пак да зарибявам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.