Merian Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 аз съм на 6 място в момента и имам 7 коли боунтито ми е 3 300 000 и са ме хващали само три пъти. тия куки са много смотани но по някога са прекалено много. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Мисля, че разбра проблема какъв е на тези, които като пуснеш стои само картинката или неще да се зареди. Имате ли инсталирана демо версията? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Аз пък от четири- пет дена забелязвам, че си стартирам играта от иконката без преди това да пусна онази "сложната програмка с единия бутон" все едно, че има сложен крак, а няма естествено. Първият път стана по инерция, но после десетина пъти в следващите дни нарочно я пусках директно от иконата и си тръгваше като пич . Междувременно съм играл и други игри. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colin Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Аз пък от четири- пет дена забелязвам, че си стартирам играта от иконката без преди това да пусна онази "сложната програмка с единия бутон" все едно, че има сложен крак, а няма естествено. Първият път стана по инерция, но после десетина пъти в следващите дни нарочно я пусках директно от иконата и си тръгваше като пич . Междувременно съм играл и други игри. Има нещо такова Тва по-скоро е нещо кат бъг... кат стартираш екзето първи път ми дава грешка(не винаги), втория път тръгва и си въри без проблеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Само OMG Да кажа на това Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Ее аз направих повече 7.355.000 Пък и плюс това си ползвал трайнера Както и аз Щото повече от 4-5 милиона без да чийт или трейнър не може Пък и гледам си унищожил всичките коли, които са те гонили...още 1 доказателство за трейнер Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 А каква му е опцията на този въпросен трейнър.Какво прави ала-бала.Гледам, че прави по лесно събирането на баунтито, ама нещо при настройки или ? Я разяснете... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VMS Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Предварително се извинявам ако този въпрос е бил задаван по-рано. Инсталирах играта и при опит да я стартирам се появява следната грешка: "This application has failed to start because D3DX9_26.DLL was not found. Re-installing the application may fix this problem." Преинсталирах я, но пак дава същата грешка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 A we mama im deba na tapite kuki kazvaite nqkvi 4iitove da gi minavam po barszo 4e mi pisna samo da me arestuvat kajete nqkvi tam ne6ta da mi se trupa po barzo bounty i da se maham Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Предварително се извинявам ако този въпрос е бил задаван по-рано. Инсталирах играта и при опит да я стартирам се появява следната грешка: "This application has failed to start because D3DX9_26.DLL was not found. Re-installing the application may fix this problem." Преинсталирах я, но пак дава същата грешка. Praish si Format X: instal WindowsXp Sp2(po vazmojnost da e neshto stabilno) sled tva instalvash driverii dx9 i prochia sled tva instalvash nfs i sled tva playvash........Ednin Format opravia vsichko:)Ot men go zapomni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Предварително се извинявам ако този въпрос е бил задаван по-рано. Инсталирах играта и при опит да я стартирам се появява следната грешка: "This application has failed to start because D3DX9_26.DLL was not found. Re-installing the application may fix this problem." Преинсталирах я, но пак дава същата грешка. Значи това е от DirectX-а ти.Има три опций. 1.Да махнеш сегащния ти и от някой от локалните сайтове да драпнеш DirectX 9c и може да се оправи. 2.Да махнеш този и да сложиш този, който ти е на играта.Някаде из папките е ще го намериш. 3.Да преинсталираш Windows-а.Да сложиш Windows XP Pro + Service Pack 2 (в пакета има хубав DirectX 9c). Като търсиш най-добрите драйвъри за Video Card-ата ти. Айде успех... А иначе по въпроса ти има го някаде преди 4-5 страници.Ама няма нищо.Айде късмет, дано да стане работата.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 я някой да обясни как се пуска треинара с кои копчета трябва ли да се наглася нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Yeah! Най-после минах 4-тия от Black List-а.Сега вече си цъкам състезанията преди 3-тия и ще помоля някой да ми прати shot с видовете състезания за Challenge-а.Да знам колко на брой са.Мерси пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Аз сам на Разор...Тоя Булл ме изкефи 2 пати на спринта колите ни вьрвят на равно и накрая го яда мноо се изкефих ...На треинера си пише всичко..Аз 1 пат сам го ползвал до ся...Няма нужда от него!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Аз сам на Разор...Тоя Булл ме изкефи 2 пати на спринта колите ни вьрвят на равно и накрая го яда мноо се изкефих ...На треинера си пише всичко..Аз 1 пат сам го ползвал до ся...Няма нужда от него!!! Brao na teb az sam na Jv obache neshto race events ne me kefat kak sa gi napraili za 3-tia pfff to tva niaa minavane maina iska mnogo nervi ...Siurno shtoto naposledak niaam svobodno vreme da sedna za 6-7chasa da e vrutna ..Ama ko da se prai.....imam koli koito ot tiax pochti sichko e na max .;... Inache sia igraia sas Corvete c6 i gi macham sichki...ama neshto pistite ne sam i po vkusa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Inache sia igraia sas Corvete c6 i gi macham sichki...ama neshto pistite ne sam i po vkusa Пистите са яки..Ама тоя курвет не може да вьрви според мене!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Пистите са яки..Ама тоя курвет не може да вьрви според мене!!! И аз съм на твойто мнение.Той е малко "лутам се лутам мираж ли съм АЗ" Кофти носи тая кола, иначе е пъргава много...Аз с нея играя за тия дето със снимките за bounty-то.И държи скорост, но иначе за Sprint, Toolboth и тн. е яко в ДиВиЯ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
riskov Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Мааалий кво нещо са тия SUV's(става въпрос за поседния challenge)мн тромави ама много тежки. Това камаро не ме накефи много - хем е бавно пък и малко изкуствено седи... ама най-мразя гадни джипове да ме блъскат централно - винаги от такова ме хващат ама това е игра все пак. BTW- Много си мислих за реалистиката в играта и за това, че не може да се угоди на всеки. Демидж по колата - абсурд - та аз съм каруца още след първия удър с 330 км/ч в някоя кука или стена. Скорост - много е преувеличена ама кой иска да се влачи като трамвай по нанагорнище. Catch-up - сигурно не помните какъв беше кефа да караш с 20 сек. и повече пред другите - ми то няма тръпка в това. Speedbreaker - който не го иска да не го използва. Нитро - същото като при матрицата, а по въпроса за пълненето на нитрото - можеше и по-добре(при минаване близко до кола да пълни ама карай) ама хубаво е, че се пълни. За разлика от Ъндърграундите(мн сложна дума уе ) тук няма задължителен 10 star рейтинг и това е хубаво за тези които искат да карат със стокови коли ама тунинг феновете са разочаровани или поне аз. Защо има само 4-5 бодикитс а не отделни части и защо не са повече? Тук следва един въпрос - Не може ли да се сложат два леяра с винили? Като цяло тунинга не е много изпипан - та лаборджинито няма хубав бодикит - отпред е лудник, ама отзад - стърчат някви железа под колата и това е мн дразнещо. Колкото и да ми се иска да има тунинг лабото, то накрая има само спойлерче, джанти и vynils! P.S. препоръчвам на всеки който е с 256 рам и иска играта да му върви по-добре да си я увеличи. Резултат има и то голям, повярвайте ми. Вече не ми лоадва по 3 мин, а за 10 сек. и мога да увелича настройките на видеокартата(колкото и ограничени да са за моята МХ 440). Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Искам да попитам колко е наи-голямата скорост която сте развивали на тази игра и с коя кола Edit: аз забравих да кажа със каква скорост сам карал наи много тя беше 340км\h и то някаде от периода 1минута сам карал толкова и после в един ръб 4е 4ак не виждах от размазаност Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Близо 400 км в час с Карера ЖТ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 358 km/n Порше Кайман S Не смятам да я махам тая кола. никоя друга не върви така Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Някой ще ми каже ли каква е разликата между Бляк вершън и другата.Аз сега иуграя на обикновенната и ако сложа бляк дали ще ми изченат сейфовете? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 354km/h - Porshe GT Поне за сега. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Ще даде ли някой добър човек линкче към тоя трейнър? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Ще даде ли някой добър човек линкче към тоя трейнър? За това ли става въпрос? Аз не съм го пробвал ама сега ще го пусна да видя какво става Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.