Jump to content
BulForum.com

Need for Speed: Most Wanted

WoW_Lo6iq

Recommended Posts

Значи нека и аз споделя проблема си качвам играта пускам safedisc 4 hider пускам играта отваря се неиното прозорче там с колото премигва и тва е........ако някой помогне ще сам му благодарен.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Имам един въпрос: Тъй като имам само 256 рам(може това да не е проблема) и от гаража ми зарежда малко трудно към картата... Със кариерата нямам проблеми защото си играя състезанията като натисна B и веднага почва състезанието. Но ако искам да играя challenge series става трудно. След всяко състезание ме връща в основното меню и после за следващото състезание трябва да чакам 3-4 мин. Има ли начин да се играят challenge series по друг начин?

Az sam na 37% ot igrata maina i sq sa super gadni teq kuki maina nemoa da im izbqgam we! : :angry1 Ima xelikopter i kato napravqt blokada tq e ot djipove ne e ot koli i imat shipove za pukane na gumi i postoqnno ma fashtat!!!Super mn sa nerva i nz kvo da pravqt!!!! :(

Не сме длъжни да ти слушаме проблемите. Като не можеш си вземи чийтовете и си играй до полуда... А, ако и със тях не можеш, тогава си изтрий играта от компа и кажи, че си я превъртял!

Ами като завива надясно ти го врътни наляво докато застане в неутрално положение и след тва настройвай колкото си искаш...

Нестава нимои са направи в неутрално положение ..... :( Много съм го въртял повярвай .... и настройки и глупости и не става .... единствения вариант ... DEATH ZONE (какъвто играта няма) или с няква програмка ръчно да си сложа отделно , но незнам да има таква ;) Също и тва с SAVE-а ако си запазва контролите може и така да се получи ... :blink: :huh: :punk

Имам един въпрос: Тъй като имам само 256 рам(може това да не е проблема) и от гаража ми зарежда малко трудно към картата... Със кариерата нямам проблеми защото си играя състезанията като натисна B и веднага почва състезанието. Но ако искам да играя challenge series става трудно. След всяко състезание ме връща в основното меню и после за следващото състезание трябва да чакам 3-4 мин. Има ли начин да се играят challenge series по друг начин?

Не сме длъжни да ти слушаме проблемите. Като не можеш си вземи чийтовете и си играй до полуда... А, ако и със тях не можеш, тогава си изтрий играта от компа и кажи, че си я превъртял!

ai ndedei dava mn ukuli kvo da pravq a??

НострадамУсе , ти пък недей много спами бе ,дееба!

И найстина кво си тръгнал да ни занимаваш с проблеми,кажи нещо конкретно,попитай за некви тактики по играта , ако щеш,ама стига безсмислени постове!

Riskov много точно ти го каза,замисли се,пич,надявам се че поне имаш малко акъл в тая глава,не ти е само за украса,нали!? :blink:

Значи нека и аз споделя проблема си качвам играта пускам safedisc 4 hider пускам играта отваря се неиното прозорче там с колото премигва и тва е........ако някой помогне ще сам му благодарен.

И аз имам същия проблем :( .

Значи,изписва ми следното:

D3DX9_26.DLL

Как да го оправя??Sry,за поста,но се оправих,но сега пък сичко ми е готово и пише

Please insert the correct DVD-ROM,select OK and restart application.

Но аз сичко МДС и МДФ файлове сменях с даемона и пак не става--моля да ми кажете как да го оправя!

Значи,изписва ми следното:

D3DX9_26.DLL

Как да го оправя??Sry,за поста,но се оправих,но сега пък сичко ми е готово и пише

Please insert the correct DVD-ROM,select OK and restart application.

Но аз сичко МДС и МДФ файлове сменях с даемона и пак не става--моля да ми кажете как да го оправя!

Sdhide4 puskash davash hide chakash 10sec puskash igrata i vurvi.....

Kolko xiliadi kato tebe go pitaxa tva,...procheti malko i sha ti doide akula :)

Sdhide4 puskash davash hide chakash 10sec puskash igrata i vurvi.....

Kolko xiliadi kato tebe go pitaxa tva,...procheti malko i sha ti doide akula :)

Да и тва го направих,но вклиючва се играта,но след 5-6 секунди се затваря.Само й дава картинката,нали, и после се затваря и аз духам супата :(.Нещо по-така ако може за хелпче :(

Някой може ли да прати сеиф на играта по вазможност превартяна или много напред на nikito_88@abv.bg :confused десятака Х предварително :rolleyes:

поздрав за си4ки хакери

Като ти излезне стартовия екран на NFSMW където ти пише да натиснеш "enter" за да продълщиш, преди това пишеш кода и после натискаш, за да продължиш.

regmebaby - Gives you 20,000 in career mode to start

opendoors - Access to whole driving world

ordermybaby - Access to all cars

gimmevisual1 - Unlocks Visual Upgrades Tier 1

gimmevisual2 - Unlock Visual Upgrades Tier 2

needperformance1 - Unlocks Performance Upgrades Tier 1

needperformance2 - Unlocks Performance Upgrades Tier 2

goforoldspice - Unlocks Old Spice Vinyl

needmybestbuy - Unlocks Best Buy Vinyl

gotmycingular - Unlocks Cingular Sponsor Vinyl

gottahavebk - Unlocks Burger King Vinyl

gottaedge - Unlocks Edge Sponsor Vinyl

davidchoeart - Unknown

shinestreetbright - Unknown

wantmyd3 - Unknown

wannacapone - Unknown

gimmechingy - Unknown

yodogg - Unknown

tunejapantuning - Unknown

a ina4e ei tuka v taq tema ima dosta interesni i polezni raboti

http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=587773

Абе незнам дали бачкат тези чийтове, обаче аз ползвам по-интелигентния начин с програмката ArtMoney. Имам си парички и точки без да се потя много :D и пак си правя кефа с играта. Ей велика е тази програмица. Ползвам я откакто се появи (горе долу 2 години) и никога не ме е предала. Направо разцепва всички цифри и величини в каквото и да е приложение.

malko problem4e zna4i 4rez acohol si napravih nfs-to na diskove.images gi svalih ot TUK

i sled tova gi sapisah na safe disk 2/3. sq iskam da si pusna igrata i slagam 1vi disk no diska ne mi go

4ete.opitvam se da napravq image no nestava.ina4e kato instaliram igrata diska ni6to mu nqma si4ko si 4ete.

nqkvi re6eniq na problema are pls malko help.

До сега не съм споделял впечатления за играта ама вече ще споделя ... :

1.Супер ме дразни , че няма огледало за задно виждане (има ама само на две от четирите вида камера ) .

2.Как е възможно някакъв Голф да изпреварва Ламбор г/дж инито все едно че е спряло ...

3.Изоставането на другите коли как за 2-3 завоя и вече е наваксано ...

Много се чудех тука или в другата тема да постна снимките ми ама айде тука :woot

Давам линк към моят форум вътре съм ги постнал доста удобно :)

Сигурно се чудите как съм вдигнал 400 и кусур километра :tongue става с 1 програмка където с нея имаш безкраен азот...

А за супер голямото боунти :) е съвсем наистина и не съм използвал никакви чийтове и тем подобни :excl: B)

i na men mi go dava toq problem kakvo da pravq ?!?!?!?!?

Абе момчета и мен ме мъчеше тоя проблем ама го опрайх :) При мен проблема беше че бях пуснал с даеман тулса грешния фаил :lol: Бях пуснал "бин" вместо "сю" Така ми се опрай на мене дано и на вас проблема ви е същия :)

Вече прочетох няколко поста за използване на чийтове, програми и т.н. затова реших да постна ей тази картинка с най-вискока скорост :

screenshot00094hc.png

:punk :punk :punk

Mulder123 мислеш че не знаем закакво ти изписва такава скорост ;) Аи не се прави на хитър.

Ми и аз имам 1 програма с нея може да те изтреля направо с 1100км/ч :tongue

И тя е за какво ли не :) Да не те хващат кукуте аУ...

Айде някой ако може да ми помогне и на мене.Значи записах си DVD версията на играта на DVD.Инсталирам я без проблеми, но когато пусна играата ми дава please insert the correct DVD-ROM, select OK and restart application.Какво да правя?Опитах със sd4hide но не става, пак ми изписва същия надпис?

На мен пък ми изписва:CD\DVD emulatian has been detected.Please desable all.........Всичко,ама абсолоютно всичко опитах и не става.Вече почнах да губя надежди,че ще я разцъкам тази игрица. :(

добре ве майна не мога да разбера пробвах всички ама всички трейнъри за тази версия а и не само за нея всичко друго става освен функцийте за парите просто ми трябват малко пари да си вкарам мамка му нито чийта става нито нищо помогнете ми ПЛС версията ми е тази от геймс.ком.тв плс хелп :(((((

добре ве майна не мога да разбера пробвах всички ама всички трейнъри за тази версия а и не само за нея всичко друго става освен функцийте за парите просто ми трябват малко пари да си вкарам мамка му нито чийта става нито нищо помогнете ми ПЛС версията ми е тази от геймс.ком.тв плс хелп :(((((

Прасни тука

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...