Jump to content
BulForum.com

Need for Speed: Most Wanted

WoW_Lo6iq

Recommended Posts

Shte me swvetnish li po vaprosa malko trikove da mi kajesh da im izbiagam sled kato sam naprail veche neobxodimo bounty da moga da izbiagam..Che kato naprao ot roda 500-600xiliadi bounty i ne moa im izbiagam na siaka krachka sa...

Ами просто минаваш през червените триъгълници на минимапа и им чупиш колите. И вече като останат достатъчно малко коли почваш да им въртиш разни номера от сорта на минаване в насрещното (100% някой ще се изтряска), рязка смяна на посоките и т.н. и накрая се качваш на някоя магистрала, караш с 350 км/ч докато им избягаш и се бутваш в някой от сините кръгове с прекъсната линия, за да не могат да те намерят....туй е философията в общи линии...

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply
Ами просто минаваш през червените триъгълници на минимапа и им чупиш колите. И вече като останат достатъчно малко коли почваш да им въртиш разни номера от сорта на минаване в насрещното (100% някой ще се изтряска), рязка смяна на посоките и т.н. и накрая се качваш на някоя магистрала, караш с 350 км/ч докато им избягаш и се бутваш в някой от сините кръгове с прекъсната линия, за да не могат да те намерят....туй е философията в общи линии...

chat pat stava......taka prava ama v povecheto sluchei tva ne mi e na akula...

a inache shtiax da pokaja edno klipche ama ne moga da go nameria....

Kak da si kachish heat1 do heat4 pone dimek tva kolko poeche sha ta gonat.....

cialata raota e da praish pergel sas kolaata dimek vurtish e na 360° i ne spirash i to ti e pulni vednaga tva ..

Toia trick mnogo deistva za da praish mnogo bounty odeve bez da iskax go nauchix :)

А някой има ли същия проблем като мен с волана :confused Като тръгна да си го настройвам демек си права копчетата от опстионс на квото и да цъкна след няма и секунда ми става Z axis и само тва ми изкарва на каквото и да цъкна .... ?!? Явно воланът ми криви леко на някъде и като цъкна то само си го прави ... няма ли некво деахт зоне нещо такова , защото нимоа да играя иначе :cry От цонтрол оптионс си настройвах волана и пак същото .... Нещо да ми предложите ?!? И дривери за волана търсих та ръчно му сложа ДЕАТХ ЗОНЕ , но не намерих :( Тя пък играта как пък нема има баси :angry1

Имам проблем! Ок...с двд диск съм и правя си всичко, даймън тоолс,директ хикса ми е 9.c, инсталирам си нормално. Пускам я..... и така стои.... само с картинката.... и долу на тоолбара за картинката някакво прозорче такова и така си стои :( Помогнете!

Az sam na 37% ot igrata maina i sq sa super gadni teq kuki maina nemoa da im izbqgam we! : :angry1 Ima xelikopter i kato napravqt blokada tq e ot djipove ne e ot koli i imat shipove za pukane na gumi i postoqnno ma fashtat!!!Super mn sa nerva i nz kvo da pravqt!!!! :(

Не,не може , обаче то по някакъв начин си е тунинговано само с нитро!

Не можеш да го копуваш от никъде и както вече казах НЕ може да го тунинговаш!

Това важи и за BMW M3 GTR! :)

Не,не може , обаче то по някакъв начин си е тунинговано само с нитро!

Не можеш да го копуваш от никъде и както вече казах НЕ може да го тунинговаш!

Това важи и за BMW M3 GTR! :)

А кой подред в листата трябва да победя за да ми се отключат тея коли и по-точно

камарото?

Камарото е "american muscle" и ти е отключено направо в Challenge Series - и по - точно в 68-я challenge,там може да играеш с него! В Carrier го няма,за твое съжаление! :unsure:

В My Cars колкото и да се потиш,няма да може по никакъв начин да го отключиш,има го само в подраздела Bonus! :)

A за GTR-a .... еми него ти го дава накрая след като победиш Razor,ама с него бягаш само от куките,които са МНОГО накрая... Е,дееба,как спойлвам не е истина! :woot

Камарото е "american muscle" и ти е отключено направо в Challenge Series - и по - точно 68-я challenge,там може да играеш с него! В Carrier го няма,за твое съжаление! :unsure:

Да,това го знам.Даже съм играл с него.Не питам за кариера,а за в My Cars да ми се отключи.

Като минеш 68-мия челиндж и не само ще го караш а ще можеш да си го моднеш!Аз пробвам ама е доста трудно да избягаш от ченгелите иначе баунтито е лесно спокойно и до 3 000 000 може да стигнеш ама да се измъкнеш е трудно ;).Така става отключването и на М3 GTR

Да , това с Chevy-то!Защо питаш?

:confused

Има една цака,караш напред по тази основната магистрала дето те пуска на нея и караш само напред.докато не ти даде 500 000,аз го направих по тоя начин,ама вместо 500 000 взех че се поулях и направих 2 500 670,нямам скрийн за съжаление! :)

То аз до 3 213 000 съм стигал ама после не успявам да се укрия :(

Възползвайте се от факта че джиповете завиват адски трудно.Аз пък избягах доста лесно.И 68 челиндж ми е минат ама не ми се е отключило нищо.Да не би да трябва всички челинджи да мина?

И на мен тва ми мина през акъла,ама ме мързи да ги праскам сичките 67 оставащи! :(

Иначе , би трябвало да има няква благинка след като се минат сичките! :)

Ей,мамка му,тва последното ме мотивира....

И на мен тва ми мина през акъла,ама ме мързи да ги праскам сичките 67 оставащи! :(

Иначе , би трябвало да има няква благинка след като се минат сичките! :)

Ей,мамка му,тва последното ме мотивира....

Сега погледнах в това Бонус карс(до сега ен знаех че има такова) и вътре имаше и ГТР-а и Камаро-то. :) Но немогат да се тунинговат.

Ари евеве :( Много ми са играе ! Някой няма ли да помогнеенене ?!?!?!?

Никой ли от вас не играе с волан ?!?

Тъъъ както обясних проблема с моя е , че криви съвсем лекичко на дясно ..... дотук дубре аз нямам проблем не криви толкова много ... Опитах се от Control Panel да го настроя колокто мога , но се пак криви лекичко ... тъъъ проблема ... влизам да си настроя Cotrols в самата игра и като цъкна на некое копче за да си го заменя с съответната команда от волана , поради причината , че криви леко на дясно то само веднага ссе настройва , което и да е копче да е надясно ... :( И демек немоа си настроя копчетата на волана демек ниту газта ниту завиването върху квото и да цъкна преди да съм посочил кое копче да е заради леко кривене на дясно то автоматично става надясно .... :huh: :( :cry Тааа или предложете как да го оправа (по default) не става ............ Или некой с волана ако ми даде SAVE - а си дали ще му се запазят contorelirite :confused И с копчета НЕ МИ СЕ ИГРАЕ КАТО ЗНАМ , че имам прашясал волан :(

Ари евеве :( Много ми са играе ! Някой няма ли да помогнеенене ?!?!?!?

Никой ли от вас не играе с волан ?!?

Тъъъ както обясних проблема с моя е , че криви съвсем лекичко на дясно ..... дотук дубре аз нямам проблем не криви толкова много ... Опитах се от Control Panel да го настроя колокто мога , но се пак криви лекичко ... тъъъ проблема ... влизам да си настроя Cotrols в самата игра и като цъкна на некое копче за да си го заменя с съответната команда от волана , поради причината , че криви леко на дясно то само веднага ссе настройва , което и да е копче да е надясно ... :( И демек немоа си настроя копчетата на волана демек ниту газта ниту завиването върху квото и да цъкна преди да съм посочил кое копче да е заради леко кривене на дясно то автоматично става надясно .... :huh: :( :cry Тааа или предложете как да го оправа (по default) не става ............ Или некой с волана ако ми даде SAVE - а си дали ще му се запазят contorelirite :confused И с копчета НЕ МИ СЕ ИГРАЕ КАТО ЗНАМ , че имам прашясал волан :(

Ами като завива надясно ти го врътни наляво докато застане в неутрално положение и след тва настройвай колкото си искаш...

Аз искам да попитам за Corvette-a ... на мен ли ми се струва , че се управлява гадно или се бъркам ... вие имате ли мнение по въпроса ... ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...