Jump to content
BulForum.com

Need for Speed: Most Wanted

WoW_Lo6iq

Recommended Posts

Нещо май неправя както трябва...като ме подгонят куки разбивам примерно бензиностанция и след това долу кадето ми е картата маркерите ми стават сино кръгчета какво трябва да правя след това?ченгетата спират да ме гонят и не мога да правя пари по този начин нали ако греша поправете ме

ми примерно само като идея........като те гонат по-малко от 3 куки нечупи бензиностанции:) то докато станеш х3-х4 е доста трудно да не ги изгубиш куките:) супер изнервящо е:) даже спирам и давам назаден да ме видат че като ме изгубат от поглед и спират о.0 страна работа:) иначе като станеш х5 е супер купон :punk

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply
awe az sam na 27% maina i mi zexa golfa shtot nqmah dostat4no pari da si go platq na policiqta i sq sam s nqkva tapa kola deto nemoa da zema nikvo sasteznie maina i nz kvo da pravq!!! :(

твоя случай ми мяза на Game Over

a policiqta kato ti konfiskuva kolata dali ti q vrashtat???Ili dali si q otplashtash

Значи дори да имаш пари за да си платиш след като са те хванали ти свагат някъв X там нещо си на колата и като те хванат така някоклко пъти колата ти се пребира от полицията но поне ти я връщат после.Колко време трябва да чакаш незнам обаче.Като ми я върнат моята ще ти кажа :P

Значи записах си играта от един комп на двд. Инсталирах я. Опитах се да я пусна и ми зарежда картинката, но играта никаква я няма. На deamon tools е.

Хехех незнам колко от вас са забелязали но днес видях нещо интересно :) играта не се ограничава само с кариер плей ... "важно" е и Challenge series .. :) значи като щракнете на куик райс и след това кюстом рейс .. и со он .. като стигнете до избора на кола има Бонус коли, които са заклю4ени .. половината се отключват като се биткат опонентите от кариерата .. а другата като се минават и пистите от Challenge series :) лично на мен 2рата половина от колите повече ми харесва .. и веднага след като е превъртя (ако ми стигнат нерви) се заемам с отключването им :)

П.С. може някой в предишните 38 страници да го е споменал .. но сметнах 4е е хубаво да се каже :) щото пове4ето цъкат кариера и едва ли са обръщали внимание на малките детайли на играта ;п

ето го и моя рекорт на:

Bounty.JPG

следващия път ще направя повече

AWe kak im praish tolkova bounty bez da te fanat...Az maximuma mi e 1milion ama ne moa se izmukna da go..Kai niakvi trickove Che sia sam zabil i ne moa da napraa edno goliamo bounty

awe na 1 priatel v posledstvie na igrata e polu4il 2 koli i neznai ot kade sa toi e stignal 46% ako nqkoi znai da kaji ot kade moje da sa

Значи след всеки челинг (тоест играч от блек листа) можеш да избираш маркери след като го биеш.Мен така ми се падат пари, маркер против взимане на кола, и дори кола.Въпрос на късмет е какво ще ти се падне....

tai kato ne mi se zanimava da tarsq specifikaciite na raznite porsheta i sqkvi drugi koli...ako nqkoi e zabelqzal, dokato e karal, 4e dadena kola e sas zadno oka4vane, molq neka da kaji koq e tq.

Primer: Toyota Supra

Ili pone nqkoq s predno i zadno nezavisimo kato: Lamborgini Gaillardo

Значи след всеки челинг (тоест играч от блек листа) можеш да избираш маркери след като го биеш.Мен така ми се падат пари, маркер против взимане на кола, и дори кола.Въпрос на късмет е какво ще ти се падне....

И аз сега забелязах,че имам още две коли освен мойта.Ама като бия някой и ми се падне да получа кола,неговата кола ли взимам!?

Гепил съм Mazda RX-8 и Mustang B)

Направих Bounty 4,410,018

не прецаках нещата защото все повече се гаврих с тях и зеха че накрая ме хванаха изродите

ето доказателство

http://play.evrocom.net/dl/incoming/LilScr...i%20gavrata.JPG

tai kato ne mi se zanimava da tarsq specifikaciite na raznite porsheta i sqkvi drugi koli...ako nqkoi e zabelqzal, dokato e karal, 4e dadena kola e sas zadno oka4vane, molq neka da kaji koq e tq.

Primer: Toyota Supra

Ili pone nqkoq s predno i zadno nezavisimo kato: Lamborgini Gaillardo

Всички коли имат задно окачване.....а ако имаш предвид задно предаване....тва е друг въпрос.

Но иначе такива коли са всичките Поршета, Форд ГТ, Мустанга, Ламботата май са 4х4 ама не мога да определя... Астън Мартина също е със задно.

И аз сега забелязах,че имам още две коли освен мойта.Ама като бия някой и ми се падне да получа кола,неговата кола ли взимам!?

Гепил съм Mazda RX-8 и Mustang B)

Да неговата колица зимаш, много яко измислено.Защото с нивата по-напред, където колите на тези от челинджа са с почти всичко на макс (акселерейшън,хандлинг,топ спийд).Важното е да спестиш пара и да имаш сносна кола....

А мен пак ме гепиха тъпите куки и само се ядосвам.Просто нямам си идея как ще направя 4 000 000 баунти като имам 3 300 000, а те само ме арестуват.Сега ще пускам пак и на ново ще го мисля... Иначе Скрапи яко си се гаврил с тия ченгета браво...

Всички коли имат задно окачване.....а ако имаш предвид задно предаване....тва е друг въпрос.

Но иначе такива коли са всичките Поршета, Форд ГТ, Мустанга, Ламботата май са 4х4 ама не мога да определя... Астън Мартина също е със задно.

Da prav si...zadno predavane imah predvid. A lambotata sa 4x4 i ne varti svqsno zadnicata na zavoite (pak e po-dobre ot tezi s predno ama ne e sashtoto). Merci za otgovora.

Направих Bounty 4,410,018

не прецаках нещата защото все повече се гаврих с тях и зеха че накрая ме хванаха изродите

ето доказателство

http://play.evrocom.net/dl/incoming/LilScr...i%20gavrata.JPG

Shte me swvetnish li po vaprosa malko trikove da mi kajesh da im izbiagam sled kato sam naprail veche neobxodimo bounty da moga da izbiagam..Che kato naprao ot roda 500-600xiliadi bounty i ne moa im izbiagam na siaka krachka sa...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...