u3poga Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 Нещо май неправя както трябва...като ме подгонят куки разбивам примерно бензиностанция и след това долу кадето ми е картата маркерите ми стават сино кръгчета какво трябва да правя след това?ченгетата спират да ме гонят и не мога да правя пари по този начин нали ако греша поправете ме ми примерно само като идея........като те гонат по-малко от 3 куки нечупи бензиностанции то докато станеш х3-х4 е доста трудно да не ги изгубиш куките супер изнервящо е даже спирам и давам назаден да ме видат че като ме изгубат от поглед и спират о.0 страна работа иначе като станеш х5 е супер купон Link to comment Share on other sites More sharing options...
tantramantra Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 ОК благодаря щото нали дава COOLDOWN и аз се чудя някво копче ли трябва да се натиска какво ли? а то трябвало повече ченгета да събереш...благодаря отново Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostradamos Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 awe az sam na 27% maina i mi zexa golfa shtot nqmah dostat4no pari da si go platq na policiqta i sq sam s nqkva tapa kola deto nemoa da zema nikvo sasteznie maina i nz kvo da pravq!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazataBG Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 awe az sam na 27% maina i mi zexa golfa shtot nqmah dostat4no pari da si go platq na policiqta i sq sam s nqkva tapa kola deto nemoa da zema nikvo sasteznie maina i nz kvo da pravq!!! твоя случай ми мяза на Game Over Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 anz kvo da pravq!!! Еми почваш от начало освен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mafiot^ Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 abe hora taq versiq ima li tuning kato muzikata i kato smqna nafarovete i garnetata i da slaga6 po otdelno broni mroni edno drugo 6toto az ne vidqh ni6to taqkova pak sam ve4e na 50 procenta deiba aide mersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostradamos Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 a policiqta kato ti konfiskuva kolata dali ti q vrashtat???Ili dali si q otplashtash Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 Ами има един маркер с който може да си върнеш колата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
merylyn Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 na koi kva mu e maximalnata skorost? Moita e 384Km/h s Astun-a i sum e prevurtql ve4e Link to comment Share on other sites More sharing options...
charsi Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 a policiqta kato ti konfiskuva kolata dali ti q vrashtat???Ili dali si q otplashtash Значи дори да имаш пари за да си платиш след като са те хванали ти свагат някъв X там нещо си на колата и като те хванат така някоклко пъти колата ти се пребира от полицията но поне ти я връщат после.Колко време трябва да чакаш незнам обаче.Като ми я върнат моята ще ти кажа Link to comment Share on other sites More sharing options...
kefche Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 Значи записах си играта от един комп на двд. Инсталирах я. Опитах се да я пусна и ми зарежда картинката, но играта никаква я няма. На deamon tools е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 По назад в темата е обеснено подробно !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 Хехех незнам колко от вас са забелязали но днес видях нещо интересно играта не се ограничава само с кариер плей ... "важно" е и Challenge series .. значи като щракнете на куик райс и след това кюстом рейс .. и со он .. като стигнете до избора на кола има Бонус коли, които са заклю4ени .. половината се отключват като се биткат опонентите от кариерата .. а другата като се минават и пистите от Challenge series лично на мен 2рата половина от колите повече ми харесва .. и веднага след като е превъртя (ако ми стигнат нерви) се заемам с отключването им П.С. може някой в предишните 38 страници да го е споменал .. но сметнах 4е е хубаво да се каже щото пове4ето цъкат кариера и едва ли са обръщали внимание на малките детайли на играта ;п Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 ето го и моя рекорт на: следващия път ще направя повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAP`BOY Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 Awe maia ! s4iko pravq ama igrata ne tragva ! pls nqkoi da pomogne ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 ето го и моя рекорт на: следващия път ще направя повече AWe kak im praish tolkova bounty bez da te fanat...Az maximuma mi e 1milion ama ne moa se izmukna da go..Kai niakvi trickove Che sia sam zabil i ne moa da napraa edno goliamo bounty Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0y07e uGLy Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 awe na 1 priatel v posledstvie na igrata e polu4il 2 koli i neznai ot kade sa toi e stignal 46% ako nqkoi znai da kaji ot kade moje da sa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 awe na 1 priatel v posledstvie na igrata e polu4il 2 koli i neznai ot kade sa toi e stignal 46% ako nqkoi znai da kaji ot kade moje da sa Значи след всеки челинг (тоест играч от блек листа) можеш да избираш маркери след като го биеш.Мен така ми се падат пари, маркер против взимане на кола, и дори кола.Въпрос на късмет е какво ще ти се падне.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 tai kato ne mi se zanimava da tarsq specifikaciite na raznite porsheta i sqkvi drugi koli...ako nqkoi e zabelqzal, dokato e karal, 4e dadena kola e sas zadno oka4vane, molq neka da kaji koq e tq. Primer: Toyota Supra Ili pone nqkoq s predno i zadno nezavisimo kato: Lamborgini Gaillardo Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 Значи след всеки челинг (тоест играч от блек листа) можеш да избираш маркери след като го биеш.Мен така ми се падат пари, маркер против взимане на кола, и дори кола.Въпрос на късмет е какво ще ти се падне.... И аз сега забелязах,че имам още две коли освен мойта.Ама като бия някой и ми се падне да получа кола,неговата кола ли взимам!? Гепил съм Mazda RX-8 и Mustang Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 Направих Bounty 4,410,018 не прецаках нещата защото все повече се гаврих с тях и зеха че накрая ме хванаха изродите ето доказателство http://play.evrocom.net/dl/incoming/LilScr...i%20gavrata.JPG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 tai kato ne mi se zanimava da tarsq specifikaciite na raznite porsheta i sqkvi drugi koli...ako nqkoi e zabelqzal, dokato e karal, 4e dadena kola e sas zadno oka4vane, molq neka da kaji koq e tq.Primer: Toyota Supra Ili pone nqkoq s predno i zadno nezavisimo kato: Lamborgini Gaillardo Всички коли имат задно окачване.....а ако имаш предвид задно предаване....тва е друг въпрос. Но иначе такива коли са всичките Поршета, Форд ГТ, Мустанга, Ламботата май са 4х4 ама не мога да определя... Астън Мартина също е със задно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 И аз сега забелязах,че имам още две коли освен мойта.Ама като бия някой и ми се падне да получа кола,неговата кола ли взимам!?Гепил съм Mazda RX-8 и Mustang Да неговата колица зимаш, много яко измислено.Защото с нивата по-напред, където колите на тези от челинджа са с почти всичко на макс (акселерейшън,хандлинг,топ спийд).Важното е да спестиш пара и да имаш сносна кола.... А мен пак ме гепиха тъпите куки и само се ядосвам.Просто нямам си идея как ще направя 4 000 000 баунти като имам 3 300 000, а те само ме арестуват.Сега ще пускам пак и на ново ще го мисля... Иначе Скрапи яко си се гаврил с тия ченгета браво... Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 Всички коли имат задно окачване.....а ако имаш предвид задно предаване....тва е друг въпрос. Но иначе такива коли са всичките Поршета, Форд ГТ, Мустанга, Ламботата май са 4х4 ама не мога да определя... Астън Мартина също е със задно. Da prav si...zadno predavane imah predvid. A lambotata sa 4x4 i ne varti svqsno zadnicata na zavoite (pak e po-dobre ot tezi s predno ama ne e sashtoto). Merci za otgovora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 Направих Bounty 4,410,018 не прецаках нещата защото все повече се гаврих с тях и зеха че накрая ме хванаха изродите ето доказателство http://play.evrocom.net/dl/incoming/LilScr...i%20gavrata.JPG Shte me swvetnish li po vaprosa malko trikove da mi kajesh da im izbiagam sled kato sam naprail veche neobxodimo bounty da moga da izbiagam..Che kato naprao ot roda 500-600xiliadi bounty i ne moa im izbiagam na siaka krachka sa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.