Jump to content
BulForum.com

Need for Speed: Most Wanted

WoW_Lo6iq

Recommended Posts

Записах на един приятел четирите CD-a, обаче играта не иска и не иска да тръгне. И със sd4hider. Като пусне играта му вади следното :

speed.exe has encountered a problem and needs to close.  We are sorry for the inconvenience.

Помислих си да не би играта да не може да се стартира от цд-та и го накарах да направи имидж на всяко цд и да я инсалира пак. Проблема обаче още е на лице. Някакви идей?

Играта не може да се записва. Именно това прави защитата, която само е копирана в случая. освен ако нямаш записвачка която да може да записва такава защита (обикновено това са скъпите записвачки).

запиши му само bin/cue файловете и да ги стартира с Daemon Tools. друг начин няма. при записването на image, защитата прецаква файлове.

П.П. някой не провери ли дали crack-a който дадох работи?

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

na4i problema s puskaneto go re6ix s daemon tools-a

smenix go na 4.0

ama sq mi dava drug problem dokato si igraq i izvednaj me izfarlq i ne mi pi6e absolutno ni6to , vlizam pak igraq i sled malko se poqvqva edin sin ekran s nqkva gre6ka koqto ne moga da pro4eta poneje se skriva barzo siniq ekran i mi se restartira pc-to nqkoi da ima podoben problem ?!

na4i problema s puskaneto go re6ix s daemon tools-a

smenix go na 4.0

ama sq mi dava drug problem dokato si igraq i izvednaj me izfarlq i ne mi pi6e absolutno ni6to , vlizam pak igraq i sled malko se poqvqva edin sin ekran s nqkva gre6ka koqto ne moga da pro4eta poneje se skriva barzo siniq ekran i mi se restartira pc-to nqkoi da ima podoben problem ?!

sin ekran, restart......hm problema ti ne e v igrata ;)

Играта не може да се записва. Именно това прави защитата, която само е копирана в случая. освен ако нямаш записвачка която да може да записва такава защита (обикновено това са скъпите записвачки).

запиши му само bin/cue файловете и да ги стартира с Daemon Tools. друг начин няма. при записването на image, защитата прецаква файлове.

П.П. някой не провери ли дали crack-a който дадох работи?

Аз я записах на един приятел и си му върви игрицата.А записвачката ми хич не е от скъпарските - NEC.

Записах я и на още един приятел,но при него не се получи :unsure: Може и да не е от тва ама знам ли....

Типове,аз я превъртях и мнооо ме изкефи,нищо че някои от старите неща ги няма! :)

Ако искате може да се поразмажем малко в LAN! :P

Не знам за вас,ама аз искам да жуля още! :punk

Които иска да праснем една игра , да казва!!! :rolleyes:

Не ми се рови из темата и за тва питам директно.По време на игра по някое време ми излиза няква С++ Library Debug и има опции Аборт Ретрай и Игнор.Която и да цъкна ме изхвърля.Преинсталнах играта и пак се появява.Интересното е че може и цял ден да не се появи може и след 10мин да се прецака.Помогнетеее

Някой тунинговал ли е Порше Карера на мах всичко?

Щото аз да и звука от двигателя е все едно от формола 1 :laughing:

И като пусна азота колата винаги е на 2 гуми при всички завой и направо лети във въздуха :lol:

току що направих 1 090 000 bounty.Онези около картата ми бяха на х5 и ме гониха некви федерални мизирници.бтв кога почва да ме гони тоя Кросс или вообще почва ли??

ToRmEnToR ся съм на Рони. Остават ми Булл и Рейзър.След тва с удоволствие ша играем в ЛАН

Аз пък на ония с Шевролета на маркер му спечелих колицата и сега съм с Ламборджини Галардо и Шевролет Корвер С6.... И играя за 4-тия от блек листа.....

Сега съм на втория и ми остава да мина само два Milestone Event-а, за да го Chalengе-на. Какъв е проблема - трябва да бягам от куките в продължение на 9 мин и да разбия 12 блокади, интересното е че за 15 мин не ми направиха нито една, на Heat Level - 5x, няколко пъти опитах...не става :(

Any Ideas?

Бтв - ето ви малко Bounty :)

http://play.evrocom.net/forum/index.php?ac...&cmd=si&img=434

Аз пък на ония с Шевролета на маркер му спечелих колицата и сега съм с Ламборджини Галардо и Шевролет Корвер С6.... И играя за 4-тия от блек листа.....

На мен Галиардо-то С6 и Випер ми са от маркери.Ся си имам нова придобивка Mercedes-Benz SLR McLaren

bounty-to mi bountyyy1gl.th.jpg

and the McLaren ама нема пари за Пърформанс ъпгрейди още.Само за няколко Визуални :angry:

mycar3wy.th.jpg

Нещо май неправя както трябва...като ме подгонят куки разбивам примерно бензиностанция и след това долу кадето ми е картата маркерите ми стават сино кръгчета какво трябва да правя след това?ченгетата спират да ме гонят и не мога да правя пари по този начин нали ако греша поправете ме

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...