Jump to content
BulForum.com

Need for Speed: Most Wanted

WoW_Lo6iq

Recommended Posts

Имам "проблем": при десен завой с газ мога да пусна нитро, но при ляв нещо се сбъгва - трябва да отпусна газта или посоката и тогава мога да пусна нитро. При вас така ли е, или само моята клавиатура прави мизерии?

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply
Имам "проблем": при десен завой с газ мога да пусна нитро, но при ляв нещо се сбъгва - трябва да отпусна газта или посоката и тогава мога да пусна нитро. При вас така ли е, или само моята клавиатура прави мизерии?

Имаше нещо такова на предишното НФС,но на тва не съм осетил.

ve4e po4vam da se ot4aivam 4e nqkoga 6te moga da q poigraq kato 4ovek taq igra baxti predi malko si ba4ka6e sega pak ne iska

vseki pak kato probvam mi izliza tova :cry

http://play.evrocom.net/dl/incoming/+zlobi...map%20Image.JPG

kakto se vijda pusnal sam hidera , daemon toolsa i pak ne stava :sick

nqkoi po-gore misla 4e JOROBOY be6e spomenal za nqkuv daemon tools 4

nqkoi moje li da dade link kum nego ?! ve4e sam ot4aqn neznam kvo da prava a za originalna pari nqma da dam

Споко,бе!Пробвай няколко пъти!Също като маунтнеш диск1 изчкай малко , след това като пуснеш хайдера също изчакай преди да натиснеш hide около 30-40 секунди.След тва хайдваш и трябва да е стане!Аз така се оправям!

ve4e po4vam da se ot4aivam 4e nqkoga 6te moga da q poigraq kato 4ovek taq igra baxti predi malko si ba4ka6e sega pak ne iska

vseki pak kato probvam mi izliza tova :cry

http://play.evrocom.net/dl/incoming/+zlobi...map%20Image.JPG

kakto se vijda pusnal sam hidera , daemon toolsa i pak ne stava :sick

nqkoi po-gore misla 4e JOROBOY be6e spomenal za nqkuv daemon tools 4

nqkoi moje li da dade link kum nego ?! ve4e sam ot4aqn neznam kvo da prava a za originalna pari nqma da dam

Няма значение Деймъна.Много е важно след като при включване на хайдера,след игра да го ресторваш.Преди игра даваш хайд,след игра рестор.

- unzip і

і - unrar і

і - run sd4hide.exe і

і - mount your clone і

і - press hide і

і - play і

і - restore after playing and close sd4hide

Мммда, има нещо такова...то не нещо, ами направо си го има. Като карам с нитро и не ще да завива наляво, което е доста ограничаващо откъм избор на места, на които се използва азота :(

А някой знае ли, дали може да се махне тва колата сама да си натиска спирачките? Отвратително е!

Мммда, има нещо такова...то не нещо, ами направо си го има. Като карам с нитро и не ще да завива наляво, което е доста ограничаващо откъм избор на места, на които се използва азота :(

А някой знае ли, дали може да се махне тва колата сама да си натиска спирачките? Отвратително е!

Тва животно със спирачките при мен го няма.Това с нитрото също. :confused

От мен благодарско..... Свалям го сега, да видим дали бачкоти.... Че найстина е малко досадно 4-ри диска да ти кибичат на харда и отделно инсталирана игра..... Иначе неска съм вече на 50% от играта и се състезавам за 6-тия в Блек Листа....

Ами за спирачките не знам, ама другото със сигурност е от клавиатурата. Когато купувах мойта, връщах две, докато намеря свястна. Най-добрият тест за целта е да си пуснеш някой Тони Хоук и да се опиташ да направиш трик с повече от 4 бутона (2 стрелки + граб + скок + инверт например)

a sq da pitam ne6to drugo problema s tragvaneto si go opravix

kak moga da si prodam kolata kato mi pi6e 4e ne moga da prodam edinstvenata si kola v garaja kakvo trqbva da naprava da spe4elq kola ot nqkoi oponent ?

a i o6te ne6to okolo kilometraja imam nqkvo ogan4e koeto mi miga zakvo se polzva tva 4udo ?!

edit : normalno li e s mobile burton na 2.6ghz , 1 GB DDR RAM , vcard GF FX5900XT na 1024x... i na high detaili da mi lagva ?! :blink:

Toва си е стриктно до клавиатура.

Аз съм на 62%-та , обаче нещо взе да ми писва. Отначало е добре - забавна, интересна - но после нещо ми затъпя. :( А и един въпрос - на някой случвало ли му се е, когато минете някого и после ви дава да избирате 2 неща от него, да не можете да дадете на дясно - в смисъл да не можете да преместете онова квадратче, с което се избира ? Защото на мен не ми се е случвало, а от нашия клас се оплакаха доста ...

znam 4e ve4e pisvam s moite problemi no kakto si igraq i izvednaj mi izliza nqkva gre6ka nqkuv sin prozorec i pc-to mi se resva i primerno ei sq me gonixa policaite i si4ko se resna i ne mi za4ete bountyto bati tapnqta ?! :angry1

А и един въпрос - на някой случвало ли му се е, когато минете някого и после ви дава да избирате 2 неща от него, да не можете да дадете на дясно - в смисъл да не можете да преместете онова квадратче, с което се избира ? Защото на мен не ми се е случвало, а от нашия клас се оплакаха доста ...

Братле просто и мишка има...Тоест обаче тя не се вижда не екрана (Поне моята на играта е така на някои места) и тя като е вьрху едното не можеш да мраднеш на ляво или дясно :)!

Ся имам аз вапрос...Кое да избирам за да им печеля колите на тия селяци :)!

Ся имам аз вапрос...Кое да избирам за да им печеля колите на тия селяци :) !
Ония първите 3, само че то е като Random. Т.е. някой път може да ти се падне, но доста пъти не става ;) - аз примерно съм печелил доста пари, нещо, с което можеш да излезнеш от затвора (без пари) ... - така че успях с намирането на коли :)

Tva za nitroto deto ne moij da zavivash e zardi bufera na klaviaturata..Smeni si kopcheto da nee ot po izpolzvai kato ctrl alt shift tab i tui podobni..Niakoia bukva naprimer i niama da imash problemi :)..

Pone na men mi e taka :)

Ония първите 3, само че то е като Random. Т.е. някой път може да ти се падне, но доста пъти не става ;) - аз примерно съм печелил доста пари, нещо, с което можеш да излезнеш от затвора (без пари) ... - така че успях с намирането на коли :)

Да усетих се че е от там..Аз слечелих суперата и лексуса...Като ония хиксчета на ония кран доли се запалнят на кола кво става!?Зимат ли ти е куките?!

Играта качена преди това е Black Edition, но без допълнителното DVD и Soundtrack. Това DVD е цялата игра (не black edition) и е вместо на дискове, на DVD. crack няма. просто е CloneCD вместо AlcoholClone.

незнам колко пъти от колко хора трябва да се каже, че вече качената версия си е black edition, но само играта, без екстрите. Black Edition е цял комплект.

не могат да разберат колкото и да им обясняваш

Ей ..., въобще не сте ми рабрали въпроса. Аз много добре знам, че първата качена е Black Edition. И също така знам, че тя включва бонус DVD, което не беше качено. Та питах дали това е бонус DVD-то. Ама то w00x май все си търси причина да се заяде с мен.

На това само Оххх мога да кажа...

Bounty.JPG

А не разбрах кво става ако на кранчето в каража се запалнят и трите хикса!?Зимат ти колата ли кво!?

Рейзър е супер лесен. Рони и особено Бул ми оказаха доста повече съпротива.

Само че играта не свършва, след като си вземете БМВ-то. Има малка изненада :)

А след като се справите и с нея...хм, думите са излишни ;)

end5we.jpg

@Th3`Pr1s0n3r - не искам да те разочаровам, но разгледай 32 страница от темата :music

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...